Myslíte, že můžu být v tom?
Dobrý den, potřebuji nutně poradit. Před 5 měsíci jsem měla nechráněný sex. Asi dva týdny potom mi bylo pořád na zvracení,měla jsem citlivá prsa a opozdila se mi menstruace. Tu jsem ale nakonec o týden později dostala a i těhotenské testy vyšly negativní ,tak jsem nic neřešila. Celou dobu až do teď bylo vše normální ,včetně menstruace ,ale teď po 5 měsících mě pořád bolí v podbříšku a cítím tam různé tlaky. Možná jsem si to jen vsugerovala ,ale je možné ,že bych mohla být těhotná ,i když jsem po celých 5 měsíců měla normální menstruaci?
Nebudu dělat falešné naděje a plašit, moje známá takto otěhotněla 😀 až v 6 měsíci ji vynechala MS, jinak úplně bez příznaků. Stát se může všechno, co říká test? 🙂 popř. Viz výše doktor 🙂
Ahoj nikileop,je to strašně slabé udělej si testík tak za 2 dny třeba zesílí. 🙂
Něco málo tam vidět jde. ..
Tak držím palce až test zopakujete tak ať už je více jasno zda se zadarilo či na
Držím palce
Ale slečna/paní píše, že nechráněný styk měla před 5ti měsíci a na testu má až teď po 5ti měsících slabého ducha. Myslím si, že po tolika měsících by na testu byly silné dálnice. Pokud jste měla nechráněný sex v posledním měsíci, tak tam ta možnost otěhotnění je 🙂
sp00kynka: paní/slečna nic o slabém testu nepíše
Každopádně pro zakladatelku. Teoretická možnost tady je, ale nikdo ti to tady přece nemůže vědět, jestli jsi nebo nejsi těhotná, musíš si dojít k doktorovi.

Tezko rict ale spis ne.zajdi si na gynekologii