Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Holky, tak já si myslím, že tenhle měsíc to zase nevyšlo ☹ Příznaky absolutně žádné, teď občas píchne a bolí podbřišek a začíná akné, ale to bych tipovala na MS. Popravdě si možná i přeju, aby tento měsíc těhu nebyla. Protože jsem měla tak šílený stresy tento měsíc, že to byl nejhnusnější měsíc za celý rok ☹ Hlavně jsem si prožila peklo se zubama a v pondělí jsem byla na vrtání hlubokého kazu i mi to zaplomboval a od čtvrtka to bolí jako čert, takže žeru prášky na bolest a nemůžu jinak :( Hned zítra mu budu ráno volat a těším se na ukrutnou bolest při zákroku, čištění kanálků a tahání nervů ☹ Pokud už jsou teda za ten týden umrtvené. Budu tam myslím 2 hodiny a bude to stát ranec. A to mi při vrtání dal 3 a půl ampule do injekce a víc už se ani dávat nemůže, celkově asi 12 vpichů a bolelo to neskutečně ☹ A to mi před 3 týdny trhali osmičku.. Fakt libový 😀
@katerinaf27 jy jo ty zuby to nezávidím. Taky jsem byla na vysekavani osmičky a byla to bolest jako prase tak jsem řekla že na ty ostatní nejdu 😀
No tak uvidíš jestli jsi tehu. Kdy to máš dostat? Já mám dnes 4 den tak ještě asi zítra a pak zase začne snazenicko 😀
ta u nas se nezadařilo mrcha jedna přisla :(
@be_ruska No se zubama zažívám peklo. Bolí to neskutečně. Zlatý trhání osmičky!!!! Taky půjdu pak na vytrhnutí dalších dvou 8ček ☹ Mám to dostat až další neděli.. Láduju se práškama jak můžu, před chvilkou to přestalo působit a taková bolest ty bláho ☹
Tak holky ja hlasim ze ms zatim nikde....pokud nedojde do stredy zkusim test a pak kdyz tak naklusu k dr.
Ahojte holky. Tak jak jste která na tom?
Ahoj holky, já se k vám přidávám, dnes je to 58DC, menstruace nikde, test negativní. Tak netrpělivě čekám, co z toho bude 🙂

Tak ja ms taky nikde a test jsem nezkousela dam tomu dnesek a zitra zkusim 🙂