icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

raduushka
23. říj 2016

Tak ja ms taky nikde a test jsem nezkousela dam tomu dnesek a zitra zkusim 🙂

katerinaf27
23. říj 2016

Holky, tak já si myslím, že tenhle měsíc to zase nevyšlo ☹ Příznaky absolutně žádné, teď občas píchne a bolí podbřišek a začíná akné, ale to bych tipovala na MS. Popravdě si možná i přeju, aby tento měsíc těhu nebyla. Protože jsem měla tak šílený stresy tento měsíc, že to byl nejhnusnější měsíc za celý rok ☹ Hlavně jsem si prožila peklo se zubama a v pondělí jsem byla na vrtání hlubokého kazu i mi to zaplomboval a od čtvrtka to bolí jako čert, takže žeru prášky na bolest a nemůžu jinak :( Hned zítra mu budu ráno volat a těším se na ukrutnou bolest při zákroku, čištění kanálků a tahání nervů ☹ Pokud už jsou teda za ten týden umrtvené. Budu tam myslím 2 hodiny a bude to stát ranec. A to mi při vrtání dal 3 a půl ampule do injekce a víc už se ani dávat nemůže, celkově asi 12 vpichů a bolelo to neskutečně ☹ A to mi před 3 týdny trhali osmičku.. Fakt libový 😀

be_ruska
23. říj 2016

@katerinaf27 jy jo ty zuby to nezávidím. Taky jsem byla na vysekavani osmičky a byla to bolest jako prase tak jsem řekla že na ty ostatní nejdu 😀
No tak uvidíš jestli jsi tehu. Kdy to máš dostat? Já mám dnes 4 den tak ještě asi zítra a pak zase začne snazenicko 😀

ple
23. říj 2016

ta u nas se nezadařilo mrcha jedna přisla :(

katerinaf27
23. říj 2016

@be_ruska No se zubama zažívám peklo. Bolí to neskutečně. Zlatý trhání osmičky!!!! Taky půjdu pak na vytrhnutí dalších dvou 8ček ☹ Mám to dostat až další neděli.. Láduju se práškama jak můžu, před chvilkou to přestalo působit a taková bolest ty bláho ☹

lukyte
23. říj 2016

Tak holky ja hlasim ze ms zatim nikde....pokud nedojde do stredy zkusim test a pak kdyz tak naklusu k dr.

eat
23. říj 2016

@lukyte tak to je super, moc drzim palecky aby se ti velkym obloukem vyhla 🙂 Ja zatim taky porad nic...ale stejne tomu moc nevěřím...určitě je to jen "obyc" zpoždění...

raduushka
23. říj 2016

@lukyte tak to je super, ja zatim taky nic a dokonce jsem měla takovy bily vytok ale jen na papíře, tak nevim na cem jsem :-/

lukyte
23. říj 2016

@eat dekuji ale tez si myslim ze nic to uz by preci test ukazal. Jen nemivam zpozdeni ...

lukyte
23. říj 2016

@raduushka i ja dopolko nebyl ani vytok jako takovy ale proste hutne bile cosi( sorry za vyraz :D)

raduushka
23. říj 2016

@lukyte No ja mam takovy hlen vzdy par dni po ovulaci

lukyte
23. říj 2016

@raduushka tak to ja mam obcas po ms ale ne takove jak ted.

eat
23. říj 2016

@lukyte tak pokud bezne nemas zpozdeni, tak by to mohlo byt prece jen tehu 🙂 U me prave den sem den tam nic neznamena :-\

dashenka1
23. říj 2016

@lukyte tak to drzim palceeeeee

lukyte
23. říj 2016

@eat od doby co piju kontryhel to mam presne. No uvidim ale uz s tim nepocitam...Dam vedet ;)

lukyte
23. říj 2016

@dashenka1 i ja tobe kocko

eat
23. říj 2016

@lukyte hele nadeje umira posledni. Kdy sis delala test? A kdy jsi to mela dostat?

lukyte
23. říj 2016

@eat oboji dnes. Nejak mi to bylo lito a ted uz jsem se nejak uklidnila a beru to bud a nebo.

dashenka1
23. říj 2016

@lukyte a na tt nic coo?

dashenka1
23. říj 2016

@lukyte ma tam byt ,,joo,,

Ne coo... neumim to.na tel predelat 😉

eat
23. říj 2016

@lukyte tak to jeste neni nic ztraceno. Ja delala test v patek a ms mela prijit v sobotu a taky vubec nic. :-\ Jako taky to beru bud a nebo ale několikrát jsem tady cetla, ze test neco ukazal i nekolik dni po ocekavane ms...

lukyte
23. říj 2016

@dashenka1 test nic. Mela jsem Pepino. Chci koupit dr.max kdyz ms nedojde.
@eat pockej tak tobe to meska jeden den? Jj taky jsem na to koukala nektere holky psaly ze mely tt pozitivni az po 14dnech 😱

eat
23. říj 2016

@lukyte jojo jeden den. No prave, takze polud ti to dnes bic neukazalo, tak to jeste nemusi vubec nic znamenat 🙂

lukyte
23. říj 2016

@eat tak jsme na tom stejne co ;)

eat
24. říj 2016

Ahojte holky. Tak jak jste která na tom?

dashenka1
24. říj 2016

@eat ahooooj zatim niiic 😉 BT dnes 36.6 tak nevim... dela si to ze me DOBRY DEN

eat
24. říj 2016

@dashenka1 BT vubec nevim, nemerim.... Dneska jsem nejak pozitivně naladena...myslim ze nam to vsem dobře dopadne 😉 🙂

dashenka1
24. říj 2016

@eat noo bojim se ze u me ne.... teplota klesa..... 😐

dashenka1
24. říj 2016

@lukyte u.me to.podle BT vypada na ms 😣😣😣😣😣

evik94
24. říj 2016

Ahoj holky, já se k vám přidávám, dnes je to 58DC, menstruace nikde, test negativní. Tak netrpělivě čekám, co z toho bude 🙂

Strana