Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@klaraslavickova jj poposoupnout😆Jinak jsem to delala ted taky poprve a vyslo to😘
@eat No testovala. GS Mamatestem 10 a nic, jedna / ☹ Už na to fakt prdím testovat takhle dlouho před MS, stejně cítím, že těhotná nejsem.. A možná bych si to tenhle krutej měsíc i přála.. 😖
@katerinaf27 ono je asi nejlepsi nechat tomu volnej prubeh a testovat fakt az kdyz MS neprijde... ale to pokuseniiiii 😀 Ja bych si prala abych to uz dostala a mohla zacit zase s cekanim od zacatku 😀
@eat Nechala jsem se ukecat kámoškou no.. Mě se do toho nechtělo, protože jsem jasně věděla, co tam týden před MS bude, že.. 🙂 Ale pak jsem si říkala, coby kdyby - ať nejím prášky na zub a jsem opatrnější. Ty se hlavně nestresuj, dej si červené vínko a horkou vanu/sprchu a brusinky! A uvidíš 🙂
@katerinaf27 vina jsem o vikendu vypila sedmicku a teplou sprchu miluju, takze si ji davam porad 😀 Dnes jdu cvicit a snad to vyzenu...to jsem ale byla v nedeli taky 😀 No tak tyden pred ms je fakt hodne dlouho...vydrz az do ms 😉
@eat Tak pořádné horké na podbřišek 🙂 A ty brusinky si dej! Jsou na to super. Týden do MS je fakt dlouho, ještěže ty testy tam byly dva, aspoň jsem zas tolik nevyhodila, úplně zbytečně 😀 🙂
Ahoj holky, úplně vám závidím, že víte kolik dní meškáte. Dnes 59DC, MS pořád nikde, asi si na víkend koupím další testy. Nejvíc mě štve, že jsme měli jet na prodloužený víkend, oslavit výročí. Jenže nevím jestli to teda dostanu nebo ne nebo co bude :D
Ahoj ženy, tak po víkendu zdravím. Hlásím, testy porad nic, zase a opět jedna / . Dnes jsem mela parádní zážitek, odhodlala jsem se teda, ze zajdu na krev, malém jsem omdlela, kdyz mi sestřička řekla, ze bude chtít 590,-. Nakonec mi to sama rozmluvila, takže porad nevim, co je.
@kobinka185 to je teda částka :-O a kdy jsi to měla dostat?
@evik94 Před 14. dny :(
@kobinka185 tak to jsme na tom podobně. chystáš se k dr. nebo budeš ještě čekat??

@nael1612 Děkuji.. mám ovulační aplikaci, ale i tak se tam moc nedívám, spíme spolu s manželem, kdy máme chuť, než abych se na to takhle zaměřovala...