icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

svobodka14
25. říj 2016

@nael1612 Děkuji.. mám ovulační aplikaci, ale i tak se tam moc nedívám, spíme spolu s manželem, kdy máme chuť, než abych se na to takhle zaměřovala...

eat
25. říj 2016

@lukyte vitej v klubu :-\

lukyte
25. říj 2016

@eat jn jen me je fakt zle. :(

eat
25. říj 2016

@lukyte me bylo vcera, tocila se hlava, skoro na zvracení, silenej tlak v brise... dnes skoro nic...prsa vubec a o brichu taky moc nevim...

dashenka1
25. říj 2016

@lukyte neim zda mam take skusit TT aby to nebylo plytvani testama :( mam dva 2do ms... ach joooooo snad to vyjde priste

lukyte
25. říj 2016

@eat jenze me je blbe od vcera,navaly horka,pak zas zimnice,zaludek na vode,bolest kloubu,v noci jsem byla asi 1000x vzhuru,vubec nevim co se deje.
@dashenka1 vyckej at nejsi zklamana🙂 drzim pesti

dashenka1
25. říj 2016

@lukyte to uz jseeem :(

nael1612
25. říj 2016

@klaraslavickova jj poposoupnout😆Jinak jsem to delala ted taky poprve a vyslo to😘

eat
25. říj 2016

@lukyte tak bud na tebe fakt neco leze a nebo to jsou fakt nejaky priznaky tehu. A vis určitě kdy jsi mela ovu?

lukyte
25. říj 2016

@dashenka1 ale neeee treba dusik sili ;)
@eat tak to nevim presne. Ovu testy jsem zatim nepouzila jen vypocty. No nevim holky,lezim a zkusim se vyspat.

dashenka1
25. říj 2016

@lukyte on to asi ani duch nebyl.... :(

katerinaf27
25. říj 2016

@eat No testovala. GS Mamatestem 10 a nic, jedna / ☹ Už na to fakt prdím testovat takhle dlouho před MS, stejně cítím, že těhotná nejsem.. A možná bych si to tenhle krutej měsíc i přála.. 😖

eat
25. říj 2016

@katerinaf27 ono je asi nejlepsi nechat tomu volnej prubeh a testovat fakt az kdyz MS neprijde... ale to pokuseniiiii 😀 Ja bych si prala abych to uz dostala a mohla zacit zase s cekanim od zacatku 😀

katerinaf27
25. říj 2016

@eat Nechala jsem se ukecat kámoškou no.. Mě se do toho nechtělo, protože jsem jasně věděla, co tam týden před MS bude, že.. 🙂 Ale pak jsem si říkala, coby kdyby - ať nejím prášky na zub a jsem opatrnější. Ty se hlavně nestresuj, dej si červené vínko a horkou vanu/sprchu a brusinky! A uvidíš 🙂

ajronka
25. říj 2016

@lukyte Nechci tady do toho moc kecat, ale když na mě šla viroza, chřipka atd. tak jsem taky měla pokaždé zpoždění. A podle toho, co píšete, tak to vidím na chřipajznu.

eat
25. říj 2016

@katerinaf27 vina jsem o vikendu vypila sedmicku a teplou sprchu miluju, takze si ji davam porad 😀 Dnes jdu cvicit a snad to vyzenu...to jsem ale byla v nedeli taky 😀 No tak tyden pred ms je fakt hodne dlouho...vydrz az do ms 😉

katerinaf27
25. říj 2016

@eat Tak pořádné horké na podbřišek 🙂 A ty brusinky si dej! Jsou na to super. Týden do MS je fakt dlouho, ještěže ty testy tam byly dva, aspoň jsem zas tolik nevyhodila, úplně zbytečně 😀 🙂

evik94
25. říj 2016

Ahoj holky, úplně vám závidím, že víte kolik dní meškáte. Dnes 59DC, MS pořád nikde, asi si na víkend koupím další testy. Nejvíc mě štve, že jsme měli jet na prodloužený víkend, oslavit výročí. Jenže nevím jestli to teda dostanu nebo ne nebo co bude :D

dashenka1
25. říj 2016

@evik94 a u dr jsi byla? pichnout injekci??

evik94
25. říj 2016

@dashenka1 Nene nebyla. Ještě se mi nestalo, že bych to nedostala vůbec a musela na injekci. Mám delší cykly, ale teď je to nejdelší. O víkendu ještě zkusím test a pak jí asi zavolám.

dashenka1
25. říj 2016

@evik94 urciteee 🙂

evik94
25. říj 2016

@dashenka 26.září jsem u ní byla na preventivce a to mně říká "za chvíli přijde MS, že?" Tak říkám no to asi ne, já mám přece delší cykly a z jejího výrazu a odpovědi mi to přišlo jako kdyby si říkala, to určitě, že chvíli ji máš tady...no a měsíc je pryč a ono nic

eat
25. říj 2016

@evik94 a kdy jsi delala TT? To je hruza kdyz nevis co...naprosto te chapu.

evik94
25. říj 2016

@eat v neděli...když bych nebyla těhotná, tak aspoň ať přijde a můžem jet dál..ale tohle 😒 😒

eat
25. říj 2016

@evik94 chapu, mam to uplne stejně...ka cykly mam jaks taks pravidelny, vetsinou jeden den sem, jeden tam...no a ted tri dny meskani. Test negativni...a ja proste chci at uz prijde a muzu proste planovat dal...a ne cekat na MS :-\ Zacinam byt na sebe vztekla 😀

lukyte
25. říj 2016

@ajronka jenze ja nemam rymu,kasel,nic dalsiho k chripce. Ale mozna to jeste prijde.

kobinka185
25. říj 2016

Ahoj ženy, tak po víkendu zdravím. Hlásím, testy porad nic, zase a opět jedna / . Dnes jsem mela parádní zážitek, odhodlala jsem se teda, ze zajdu na krev, malém jsem omdlela, kdyz mi sestřička řekla, ze bude chtít 590,-. Nakonec mi to sama rozmluvila, takže porad nevim, co je.

evik94
25. říj 2016

@kobinka185 to je teda částka :-O a kdy jsi to měla dostat?

kobinka185
25. říj 2016

@evik94 Před 14. dny :(

evik94
25. říj 2016

@kobinka185 tak to jsme na tom podobně. chystáš se k dr. nebo budeš ještě čekat??

Strana