Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Ahoj holky jak jde snažení takle při sobotě? Nějaké novinky? ☺ já už jsem ve fázi čekání. To mě tak nebaviii
Take my pracujeme pořád ikdyž není ovu, co kdyby náhodou byla posunutá:D
@svobodka14 tak tak to je správný ☺
@sitkova417 t ti.tady as nikdo neřekne a vím kdoby ti.s tím mohl pomci.....doktor...
Holky jeste dotaz jakou brete listovku?
@be_ruska No hele, já k tomu řeknu tohle. Můj muž chce skoro vždy - ale taky je někdy unavený a nemá náladu..... Jen doufám, že mu neříkáš "tak a lásko teď na to hupneme, mám ovulaci". Můj muž mi před prvním synem řekl ať si testuju a dělám co chci, ale že nechce mít sex nalajnovaný jen kvůli tvorbě potomstva. A tak jsem si testovala sama a pak udělala nějakou dobrou večeři, oblékla sexy prádélko a vždycky to vyšlo 🙂 Hlavní je jim to neservírovat jak plemenejm bejkům 😀
planovany sex ma na chlapy spatne ucinky :D
😀😀
Hele já dneska říkám manžovi:D Vím že nemáš čas, ale máme zelené políčko a večer jedeš pryč:D a hned byl v ložnici:D

@be_ruska tak odmitnuti z chlapove strany za 11let nebylo ani jednou ale on je jak to rict slusne naruzivy :D tak dnes to dozenete 😉 my zachvili valime na dynovani do skolky 🙂 a ovu test 9DC negativni.