Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@svobodka14 taky rikam musiiii 🙂
@lukyte Jako svět se nezboří když ne, zase bude aspoň spokojené manželství:D
@eat i ja na vas 🙂 jsem zvedava nakonec mesice kdo bude uspesny 🙂
@svobodka14 No to doufam 🙂
@lukyte Super🙂 tak přeji příjemné zážitky při snažení!
@svobodka14 Dekujeme 🙂
Ahojky dnes jsem byla na folikumetrii a dr se i dival na BT a zadna slava! 😢 min.mesic sice ovu byla ale nejspis vajicko spravne nedozraje 😢 az dirazi ms mam jit na hormony a nasadi nejakou lecbu... mate nekdo problem s dozravanim vajicek? Ovu cekam cca za 3dny tak i tak se budem snazit priroda je mocna.... 😑
@be_ruska cca 500kč, je tam ta digitální tyčka, do které se vkládají testy. V tom jednom balení za pětistovku jsem měla 10testů+dig. tyčinku. Měla jsem problém, že tady ty obyč testy mi to ukazují pouze tak tmavě, jak je nahoře na obrázku, tedy nikdy ne 100% pozitivní, vždycky jen tak "skoro".Tak jsem si řekla, že to na dva měsíce zkusím pořádně a vypadá to, že to vyšlo (trefit ovu), kupodivu byly tentokrát docela jasné i ty normální testy ladymax🙂 no a výhoda že můžete testovat kdekoliv a nemusíte si tahat kalíšky, ty clearblue se počůrají, nenamáčí se (ale můžou, pokud vám to více vyhovuje).
@be_ruska tak ten jeden den, to je ok🙂 má to být pozitivní jen jeden den, ty dva potom (už negativní) jsou ovulace. Tak pokud máš slabé čárky, pak silnější (ale furt ne 100%), tak máš třeba nižší hladinu a už to "skoro" pozitivní je vlastně pozitivní, pokud jsou v dalších dnech zase slabé testíky🙂

@svobodka14
@lukyte Holky tak drzim palce a myslim na vaaaas. 🙂