icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

eat
12. lis 2016

@lukyte tak to spis vypada na Ovu az dnes, ne? (Testum nerozumim, nikdy jsem to nepouzila) Ja mela ovu ve pravdepodobne v patek a snazenicko probehlo ve ctvrtek a dnes...tak doufaaaaaam 🙂

lukyte
12. lis 2016

@eat asi no...kdyz je test pozitivni,tak ovu dojde o 24-36h. vcera jsme usnuli,rano bylo snazeni tak jeste vecer a zitra a dej se vule bozi. MS mam dostat 25.11. Tak snad nedojde 🙂

vanea
12. lis 2016

@lukyte jé tak to nakonec vypadá, že ovulka bude až zítra , tak držím palce! my dneska snažení vynecháme, už mám muže utahaného :D tak to pojistíme zítra ráno a budeme se modlit:D

lukyte
12. lis 2016

@vanea my se snazili 8.,9.,12rano a asi i vecer ten vikend je super ze to tak vyslo.

be_ruska
12. lis 2016

@katerinaf27 ahojky jsi tu ještě mezi námi? Co je nového? Co Mimi už jsi byla u doktora?

dashenka1
13. lis 2016

@lukyte tak nam snazenicko vychaziiii vcera v noci dnes bude a zitra 😊 jupiii dnes pozitibni ovu a zitra uplnek to je znameniii

lukyte
13. lis 2016

@dashenka1 supeeeer mas to krasne 🙂 tak tfuj tfuj

dashenka1
13. lis 2016

@lukyte 7dekujuuu

katerinaf27
13. lis 2016

@be_ruska Ahooj 🙂 Vůůbec, sestra mě chtěla objednat až po 20. aby šlo něco pořádně vidět, ale jelikož má doktorka dovolenou tak jdu už teď 15. v úterý no ☹ Tak doufám, že půjde vidět to nejdůležitější <3, budu 6+5 no, tak uvidím 🙂

be_ruska
13. lis 2016

@katerinaf27 no tak jsem zvědavá ☺ určitě je vše v pořádku. A jak se cítíš?

katerinaf27
13. lis 2016

@be_ruska Tak na nic jiného myslet ani nechci 🙂 No jsem pořád dost unavená, neustále chodím čůrat, neskutečně mě bolí prsa, občas záda a teď začlo i akné no 🙂 Prostě všechny možné příznaky krom zvracení 😀

kobinka185
13. lis 2016

@nadrinka to přijde, jak to ma přijít, tak to přijde určite 😑 cysta jedna hloupá. Držím pěsti

lukyte
14. lis 2016

Holky, 20DC husty bily vytok??? Mate to taky tak nektera,dost me boli bricho...:-/ mam ho vetsinou po ms.

eat
14. lis 2016

@lukyte ja dnes 18DC a spíš bilkovy vytok...ten pokud vim znaci OVU, ta podle ne uz ale byla v patek. a taky mě dost boli bricho. :-\ Sama se v tom nevyznam ☹

lukyte
14. lis 2016

@eat tak na to skocte at to mate pojistene 😉 ja diky testum jsem zjistila ze mam ovu pozdeji nez jsem myslela.

eat
14. lis 2016

@lukyte nooo meli bychom to dnes jeste pojistit, ale kdyz me se vuuubec nechce :-\ A ta bolest bricha tomu nepridava...

lukyte
14. lis 2016

@eat chapu... tak uvidis

eat
15. lis 2016

@eat vcera jsem to vubec nedala. Deska ale musime! At to jeste trochu podporime, pokud byla fakt ovu az později. Dnes jdu na gyndu na preventivku, tak jsem zvedava co rekne 😉 Co ty jak jsi na tom?

eat
15. lis 2016

@lukyte to melo byt samozřejmě tobě 😉 ne me 😀

be_ruska
15. lis 2016

Holky a já už dnes spinim 😔

lukyte
15. lis 2016

@eat ja mam dost vytok takze vubec nevim. Obcas me poboliva podbrisek. 25.11. To mam dostat takze cekam.
@be_ruska a uhnizdeni to byt nemuze?

katerinaf27
15. lis 2016

Tak jsem byla dneska na kontrole. Jsem 6+5, 7.týden. Mimoděložní vyloučeno, těhotenství potvrzeno. Šel vidět jen plodový obal a dvě malé ťupky - váček a plůdek. Doktorka říkala, že vše je správné a je brzičko a na další kontrolu jsem objednaná až 13.prosince. Uf, mám šílený strach a stres ☹

lukyte
15. lis 2016

@katerinaf27 moc gratuluji,vse je v poradku a to je dulezite 🙂 ty se raduj,tes a odpocivej 🙂

katerinaf27
15. lis 2016

@lukyte Děkuji moc! Jo v pořádku je, ale mě prostě se vrhli slzy do očí tady doma, mám strašný strach ☹ Vždyť někdo má srdíčko už 6tt a já nic ☹ Mamka taky hned říkala ať se raduju, že to jsou krásné zprávy.. Achjo, měsíc čekat - ale naštěstí budu mít hodně programu před Vánoci tak se zabavím 🙂

irenka84
15. lis 2016

@katerinaf27 hlavně se ne přetěžovat a nebojte na další prohlídce to srdíčko bude

lukyte
15. lis 2016

@katerinaf27 znam slecnu co mela srdicko az v 9tt. Kliiid tim stresem bobikovi skodis vic,vse je v poradku. Povedlo se a ted mate nejkrasnejsi darecek pod stromecek 🙂

katerinaf27
15. lis 2016

@irenka84 To se nepřetěžuju, díky za podporu 🙂

@lukyte Já vím, že mívají i v 9tt 🙂 Ale častěji si na netu přečteš jak měli v šestém ☹ Já vím, nemůžu se stresovat ani brečet, to na mě padlo jen dnes, pak už to bude v pořádku 🙂 Nebudu na to upnutě myslet celý měsíc 🙂 To jo, krásný dáreček, to tam půjdu prakticky 11 dní před Vánoci no, tak snad se dozvíme ty nejlepší zprávy! ☹ Ty jo, to už budu cca v 11tt a mít za sebou to nejhorší pomalu..

irenka84
15. lis 2016

A pokud vám přijde měsíc jako dlouhá doba tak počkejte jak se vám to bude táhnout dalších 8 měsíců

katerinaf27
15. lis 2016

@irenka84 Dlouhá doba to není 😉 Uteče to jako voda, toho se nebojím. Jen je to dlouhá doma na další kontrolu 😉

luci1987
15. lis 2016

Ahoj holky, těhulky a budoucí těhulky, ráda bych se poradila, jaký ovu test je nejlepší? My se začali teprve snažit, nicméně OVu jsem si vypočítala dle kalendáře, máte někdo zkušenost, že to funguje? A taky jaká je pravděpodobnost , že nám to napoprvé výjde? To spíše asi na ty maminky, které už to mají jednou ozkoušené 😉

Strana