Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@katerinaf27 ahojky jsi tu ještě mezi námi? Co je nového? Co Mimi už jsi byla u doktora?
@be_ruska Ahooj 🙂 Vůůbec, sestra mě chtěla objednat až po 20. aby šlo něco pořádně vidět, ale jelikož má doktorka dovolenou tak jdu už teď 15. v úterý no ☹ Tak doufám, že půjde vidět to nejdůležitější <3, budu 6+5 no, tak uvidím 🙂
@katerinaf27 no tak jsem zvědavá ☺ určitě je vše v pořádku. A jak se cítíš?
@be_ruska Tak na nic jiného myslet ani nechci 🙂 No jsem pořád dost unavená, neustále chodím čůrat, neskutečně mě bolí prsa, občas záda a teď začlo i akné no 🙂 Prostě všechny možné příznaky krom zvracení 😀
@nadrinka to přijde, jak to ma přijít, tak to přijde určite 😑 cysta jedna hloupá. Držím pěsti
Holky, 20DC husty bily vytok??? Mate to taky tak nektera,dost me boli bricho...:-/ mam ho vetsinou po ms.
Holky a já už dnes spinim 😔
Tak jsem byla dneska na kontrole. Jsem 6+5, 7.týden. Mimoděložní vyloučeno, těhotenství potvrzeno. Šel vidět jen plodový obal a dvě malé ťupky - váček a plůdek. Doktorka říkala, že vše je správné a je brzičko a na další kontrolu jsem objednaná až 13.prosince. Uf, mám šílený strach a stres ☹
@katerinaf27 moc gratuluji,vse je v poradku a to je dulezite 🙂 ty se raduj,tes a odpocivej 🙂
@lukyte Děkuji moc! Jo v pořádku je, ale mě prostě se vrhli slzy do očí tady doma, mám strašný strach ☹ Vždyť někdo má srdíčko už 6tt a já nic ☹ Mamka taky hned říkala ať se raduju, že to jsou krásné zprávy.. Achjo, měsíc čekat - ale naštěstí budu mít hodně programu před Vánoci tak se zabavím 🙂
@katerinaf27 hlavně se ne přetěžovat a nebojte na další prohlídce to srdíčko bude
@katerinaf27 znam slecnu co mela srdicko az v 9tt. Kliiid tim stresem bobikovi skodis vic,vse je v poradku. Povedlo se a ted mate nejkrasnejsi darecek pod stromecek 🙂
@irenka84 To se nepřetěžuju, díky za podporu 🙂
@lukyte Já vím, že mívají i v 9tt 🙂 Ale častěji si na netu přečteš jak měli v šestém ☹ Já vím, nemůžu se stresovat ani brečet, to na mě padlo jen dnes, pak už to bude v pořádku 🙂 Nebudu na to upnutě myslet celý měsíc 🙂 To jo, krásný dáreček, to tam půjdu prakticky 11 dní před Vánoci no, tak snad se dozvíme ty nejlepší zprávy! ☹ Ty jo, to už budu cca v 11tt a mít za sebou to nejhorší pomalu..
A pokud vám přijde měsíc jako dlouhá doba tak počkejte jak se vám to bude táhnout dalších 8 měsíců
@irenka84 Dlouhá doba to není 😉 Uteče to jako voda, toho se nebojím. Jen je to dlouhá doma na další kontrolu 😉
Ahoj holky, těhulky a budoucí těhulky, ráda bych se poradila, jaký ovu test je nejlepší? My se začali teprve snažit, nicméně OVu jsem si vypočítala dle kalendáře, máte někdo zkušenost, že to funguje? A taky jaká je pravděpodobnost , že nám to napoprvé výjde? To spíše asi na ty maminky, které už to mají jednou ozkoušené 😉

@lukyte tak to spis vypada na Ovu az dnes, ne? (Testum nerozumim, nikdy jsem to nepouzila) Ja mela ovu ve pravdepodobne v patek a snazenicko probehlo ve ctvrtek a dnes...tak doufaaaaaam 🙂