Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Tak co holky uz nekdo testoval??? 🙂
@lukyte Já si udělala test týden před mens. a už byl pozitivní 🙂 A teď už jsem jen testovala, zda / je silnější a ona je 🙂 Já už to nemohla vydržet, vzhledem k tomu, že jsem byla neobvykle unavená a hlavně jsem měla neustále nutkání chodit čůrat :D což u mě taky není běžné , takže za mě, pokud vyzkoušíš a nebude, tak počkáš do termínu mens. 🙂
ahoj, tak já mám 5 dnů do další MS a včera jsem dělala test, hned z rána a / 😖 Tak nesmím asi být tak zvědavá. 😅
je tam potichonku gratuluji
@kobinka185 Já tam ducha určitě vidím. Počkej ještě pár dnů a udělej znova jestli sílí🙂)) A nebo zkus digitál, nicméně to vypadá velmi nadějně!!
@svobodka14 Tak neblaznim, je to dobre. 🙈 Docela jsem se zapotila, tak snad bude sílit, ještě včera nic 😇
@romesak Opravdu velice potichoučky, snad nabere na síle. 😎
@kobinka185 Držím palečky!
@svobodka14 Děkujiii! Právě přemýšlím, jestli to říkat příteli 😕 Když je to takový pidi duch.
@kobinka185 Já bych to určitě nevydržela:D ale raději bych počkala na test, ze dne, kdy měla být MS🙂
@svobodka14 😀 Tak to je 5 dnů. tak vidím to tak, že mu to asi večer stejně vykváknu a navíc mám strašně dobrou náladu, takže se určitě bude ptát 😀
@kobinka185 Já bych to taky určo nevydržela:D
@svobodka14 Ale zkusím to, aby náhodou nemusel být zklamaný i on. Kdyby náhodou :(
@kobinka185 Mysli pozitivně, určitě to výjde! A už sháněj digitál, ať hezky víš kdy to bylo🙂
@svobodka14 No za chvíli jedu do lékárny, takže doufám, že jej budou mít 😅 Hlavně pozitivně. Ted byl za mnou přítel v práci a já mu řekla : Tak pa, taťko 😀 Trochu se zarazil, ale nic 😀
@kobinka185 chlap no:D ten chce pořádně naťuknout:D
@svobodka14 😂 Tak jo, uz byl dotaz : Ty sis delala test? 😁 Zatím jsem řekla, ze ne ne 🙈
@kobinka185 a kolikaty jsi den po ovulaci? Nebo kolik dni ti zbyva do menstruace? ;)
@kobinka185 Vydržela:D
@kobinka185 🖒🖒☺☺ že byyy...přeji ať krásně sílí ❤
😀 to je u kazdeho chlapa koukam stejne nez ji m to docvakne 😅
@kobinka185 je tam to je jasné gratuluji

@be_ruska Snad odolam a nepřepadne me chtic to videt ted hned a vcil :D