Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Ahojky, všechny zdravím. Také se snažíme o mimi, prvni měsíc vysazena HA, posledni MS 27.10., tedy zpoždění 4dny, test bily. Často me dost bolí podbrisko a mam hrozne citlivé bradavky, takze nevim, no. Prijde mi divné, ze by na testu 31DC nic nebylo, ale ty bolavé bradavky neznám, tak nevim, co si o tom myslet 🙂 Stalo se někomu, ze by 3 dny po vynechane MS, 31DC mel test negat. a byl tehu?
@llenka_li já se o svém prvním těhotenství dost pozdě měla jsem stále menstruaci sice krátkou a slabou ale stejně jsem si myslela že těhotná být nemůžu,byla jsem unavená,citliva na pachy,zaludek na vodě bylo mi na zvracení a boleli prsa kamoska mi řekla že si myslí že jsem v tom tak jsem testovala a nic pak už se ani ta slabá menstruace neobjevila tak jsem šla na gynekologii tam potvrdil těhotenství já si udělala další test a nic takže si myslím že to zkuste znova muze te mít slabou koncentraci hormonů v moči 😀
Ahoj holky jak se daří? U mě dneska pozitivní ovu test. Kdo je na tom podobně? Sexujeme co to dá tak snad už....☺☺

@sipkovarose není za cooo, mě už to dokonce i funguje 🙂 na ,,odpověz"