Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Ten den svedla no ne myslela jsem si že to vyjde další měsíc MS nepřišla a já si říkala že to je jen zpoždění o týden později nic a už mi to bylo podezřelé a udělala test s duchem za pár dní už// 😀 vždycky jsem otěhotněla když jsem to nejmíň čekala
Ahoj holky, taky se k Vam pridavam. Uz skoro rok snazeni, tak ted cekame, zda nebude Vanocni prekvapeni. Ms by mela dorazit 15.teho tak se modlim, aby nic ;)
Ahoj holky, tak co, jak to snášíte? Já mám teda půl energie, co jsem mívala a každé odpoledne po práci, alespoň dvě hodiny prospím, ale vůbec to nepomáhá. Do toho se ráno přidala nevolnost, která mě průběžně drží celý den ☹ Půl hodiny je mi jakš takš a pak zase zle a zle :(
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Když jsem měla zpoždění 14 dní a po 15ti dnech se menstruace dostavila, můžu být i přesto těhotná? U syna jsem dostávala Menstruaci až do 3ho měsíce.. 🙂
@kobinka185 Skus zázvorová lízátka pomáhají při nevolnostech a únavě,doufej že to brzo přejde mě se motala věčně hlava 😀
@irenka84 Jsem z toho na prášky, kdybych alespoň nemusela do té práce, tak je mi to fuk, ale tady dělám objednávku s lidma a mám pocit, že je všechny pobliju každou minutou :D No četla jsem, zkusím lizatka. jsem zvědavá :D
@kobinka185 chudáci!!!

@irenka84 Co oni? Já jsem, co mi ten malý červotoč v bříšku dělá, to je nehorázné 🤒 ale jsem šťastná, trochu nervozní, ale šťastná.
@kobinka185 nevolnosti přejdou a bude to jen lepší a lepší 😉
Ahojky děvčata, mohu se pridat??
Snažíme se o mimi uz 2,5 roku a az ted sr predepsal clostillbegyt. .. ovulace byla 6.12.... ms ma byt 19... zaclo mi byt blbe.. nemůžu vystat ruzne pachy, jsem dost nafoukla, boli me v podbřišku, nechutenství, hrozne citlive bradavky a prsa i akce uz v nedeli a normálne mivam akné v den ms.... na test je brzy...ale uz ted doufám ze to konečné vyslo....
@kubatovapetra no to podle příznaků vypadá jako že jo 👍 nechci to zakriknout 😉 u prvního těhotenství jsem šla po ulici a říkám si to tak krásně voní (někdo vařil) v tu samou chvíli se mi zvedl žaludek a chtělo se mi zvracet + přišla únava pořád jsem spala krom práce kam jsem zaspavala (nikdy se mi to nestalo) prsa a bradavky boleli tak jsem navštívila doktora ten to z krve potvrdil 🙂
Nejak uvnitř citim ze ano... test zatim negativní ale je brzy... ze by bylo nechutenství, akne a pachy se mi predtim kdyz sem cekala na ms nikdy nestalo... i to akne mivam az v den ms nebo den pred.... testovat budu v neděli rano... sem zvedava.... po tolika měsícich snažení doufame.... snad bude krásný Ježíšek. .. ❤
@kubatovapetra držím palce ať to vyjde a dejte vědět až budete testit moc vám přeju ať brzo najdete //
@kubatovapetra držím pěsti aby to vyšlo 🙂 u mě na testu taky zatím snehobilo , takže nas nejspis ceka dalsi snažení..
Ahoj holky, stalo se Vám to některé? Byla jsem u paní doktorky, neboť mě přepadly docela velké bolesti v břiše. Udělala mi UTZ a řekla, že srdíčko už pracuje. A jak se dívala ještě chvíli, tak řekla, hoplaaaa máme tu další dutinku, prej v ní sridcko není, ale mohlo by byt. A nebo se do příště dutinka ztratí, máte tu zkušenost? :O No jestli to budou dvojčata, tak teda děkuji pěkně 😂
@kobinka185 jj znama to tak mela,prve jedno a pak bum a bylo tam druhe.Drzim pesti at je to jak si prejes 😉
@lukyte Tak to jsem teda zvědavá, ja se svými 164cm a 48kg přemýšlím, kde bych ty dva prdolky nosila. Budu doufat, ze to ma moje tělo dobre promyšlené. Bylo by to nádherne, jen mam trochu strach.
@kobinka185 chapu te. U nas v rodine jsou dvojcata a ja se modlila at je tam jen jedno,tim ze uz doma jednoho andilka mame. Byly tam dve dutinky tak jsem se zhrozila a dr rikala ze je to ceva nastesti.

@be_ruska jeste mas cas ;)