Myslíte že se nám zadarilo?
Ahoj holky mám takový dotaz měli jsme s partnerem sex v mých plošných dnech. Poté jsem to klasický nevydržela a dělala si test 9DPO a byl negativní tak sem na to už kaslala. Většina mi říkala že je brzo a že mám počkat po MS. Už sem na to přestala myslet, ale teď to přijde mám už 3 zpoždění. Přitom uz tak 14 dní před očekávanou MS jsem měla bolesti v podbřišku, píchání a to se mi táhne do teďplus se přidala hrozná bolest prsou. Myslíte že je vůbec možné být opravdu těhotná ikdyz mi prvně vyšel negativní test? Děkuji za odpovědi 😊
Prvně jsi ho dělala strašně brzo. Takže jestli ti ms nepřišla,udělej test. Ty bolesti 14 dní před očekávanou ms mohla být ovulace. Většinou bývá cca 14 dní před další ms. A 14 dní po ovulaci už bývá jasně pozitivní test.
Tak zítra koupím a hned vyzkouším, děkuju 🙂
Test bude nejdriv pozitivni cca prvni den vynechane MS, takze nema cenu test delat driv. Drzim pesti.
@emirateshills děkuji, iplne se bojím si ho udělat ze tam bude opět jedna čárka, ale jinak to asi ne zjistím 😊
@histerka1994 udelej test ted 😉
@priefi zítra ráno na to vletim 🙂
@histerka1994 zítra ráno? Proč ne teď? Když už máš zpoždění ukáže to i ted
Já měla slabou čárku 12 dní po ovulaci,z odpolední moči.
Presne tak, udelej klidne ted. Jestli uz mas spozdeni MS, druha carka by mela byt videt i z odpoledni moci.
@lachtanice86 myslíš že i z odpolední by to už šlo vidět? Dobře tak zkusím hned po práci, nejdelší 3 hodiny miho života :D
Jakmile máš po termínu, můžeš testovat kdykoliv. Mě se třeba silnější dělá odpoledne.
@emirateshills 10dc ovulka a 19dc duch na tt
Ale máš už po termínu MS? Já bych nikdy netestovala před.
@astyna nemam, mam 4 dny pred menses, 1test s duchem tyden pred menses
@astyna spis vysvetlim proc sem testovala pred. 5dni mi strasne bolelo bricho, na chirurgii nic nezjistily tak pak zbývalo jeste tehu, tak sem zkusila test a byl tam pidi dusik. Jinak bych samozřejmě testovala az po meskani
Držím pěsti, aťse to udrží.
My máme s manželem 2 děti plánované a tohle se mi stalo asi 3x. Ale vzhledem k tomu, že jsem v minulosti hodně trpěla na cysty, jsem to přikládala tomu. Ms většinou pak přišla delší a více bolestivá, tak nevím, čím to mohlo být...
@astyna ja prave take nevěděla, prave mi napadla cysta ale zase sem byla pred mesicem na gynde na kontrole a nic. Ani sem nedoufala ze se neco ukaze. Udelala sem test a bilo, sla si umyt hlavu prijdu a tam dusik
Tak holky test negativní :// takze se jud dostaví MS nebo asi na vyvolavacku
@hokejholka14 gratuluji 😃
@joripage děkuji po 3 letech snažení
@hokejholka14 moc Vám to přeji, také už bych si dala říct s druhým 🙂
@joripage no my první ale opravdu po 3 letech snažení

9DPO je fakt brzo. Máš už po termínu, tak můžeš testovat. A na příznaky se neupínej - on ten PMS je mrcha.