icon

Nechci být zklamaná, když test nebude pozitivní

joslin
27. dub 2016

Ahojky snažilky, těhule,
mám osmiměsíčního klučinu po umělku (IVF) - důvod, proč to nešlo přirozeně, nezjištěn (ale po alergii na sperma se nepátralo, repesktive doporučovali inseminaci, kde by se případná alergie řešila, ale my chtěli rovnou po dvou letech snažení větší šanci a to IVF). Teď to po porodu nějaký ten měsíc zkoušíme, ale vždycky mi to přijde jako marná šance a naděje nulová. Mé dny pokaždé přišly, po porodu se cyklus dal na 35.-36.den. Teď čekám už týden a nic. Žádné špinění nic. Poslední tři dny mi je na zvracení, jsem unavená, v žaludku/střevech to tak divně mře, ale vše ok. Je pravda, že jsem taková zřejmě vyčerpaná, nevím. Samozřejmě v noci ještě 2-3x kojím. Kdybych mohla těhu příznaky srovnat, ale já nemám s čím....při IVF jsem měla hyperstimulační syndrom, takže nic moc a příznaky jsem v rámci syndromu nevnímala, ten jsem protrpěla. Test bych si udělala, ale mám strach, že tam dvě čárky nebudou a budu zas zklamaná, že jsem si dávala opět nějakou další naději. Je pravda, že kolem 15.dne cyklu mi bolel podbřišek, cca. 3 dny - vypadalo to na ovulaci. Dva dny před proběhl styk. Achjo...máte nějaká žena nějaké podobné zkušenosti?

Strana
z2
tehulka1167
28. dub 2016

@joslin Přesně moje řeč. Líp bych to nenapsala. A jasně ,že to za to stojí,ale už dneska jsem zase nějak na dně. ☹

joslin
autor
28. dub 2016

@tehulka1167 chodívala jsem do práce, kde kolegyně jentak ze dne na den přišla s tím, že čeká přirozeně dvojčata...pak přišla výpomoc, co jednoho syna už měla a další dítě přemýšlela, jestli má zplodit bo ne...nakonec jsem se to dozvěděla od její maminky, když jsem se domnívala, že je jen nemocná a musely jsme si předat služební telefon, aby měl někdo pohotovost, že už dítě čeká....dva roky jsem se koukala kolem sebe, jak těhule nosí pupky, děti kolem řvou.....poslouchala jsem věty, které nesnáším dodnes "počkej až budeš mít dítě" - ale v tu dobu vědět, že to dítě budu čekat? je to jen klišé...děs...mno a teď když mám jedno dítě po IVF, tak mi všichni říkali "počkej až budeš mít dvě děti" ...pro nikoho ani jedno nebylo dost, prostě bezohledný lidi všude kolem, co nevědí, co si některé ženy/páry projdou....tolik slz, bolesti, nervů, trpělivosti, hádek..... ☹ někdo by o tom měl natočit dokument, jak se takové páry cítí, ale stejně to pro ty páry/ženy, kteří děti mohou mít levou zadní, bude málo a nepochopitelné, protože oni si zadělali děti lusknutním...chtělo se jim, zkusili a ono to vyšlo ...anebo nechtěně to vyšlo....je mi z toho zle ☹ MOC TI DRŽÍM PALCE!!!! ale pokud by se ti nezadařilo, zkus popřemýšlet o jiném CAR

Strana
z2