Nedopnu kalhoty. První příznak těhotenství?
Holky upřímně mám s toho depresi na test je brzo sem 8dpo ale tak 3 dny mám vše neskutečně obtahle. Měl to tu někdo taky tak?
@mmhanka Slušně, prosím....ne, malé kalhoty nejsou příznakem těhu 8 den poo.
To jako vážně? Myslíte si, že žena otěhotní a za pět dní nedopne kalhoty? To by mohli rovnou zrušit těhotenské testy. Oblečení mi začalo být těsné až někdy ve 3.měsíci.
@mmhanka já se vás zastanu. Já jsem měla jako první příznak nafouknute břicho, což mám před každou menstruaci, ale když jsem byla těhotná, tak to byl extrém, ještě před termínem ms jsem nedopla kalhoty při obou těhotenstvích. A moje mamka to měla stejně. Držím palce, ať vám to vyjde.
8 dni po ovulaci, 3 dny je ti vsechno obtahle... vim, nechces to slyset, ale tech 5 dni po pripadnem oplodneni (defakto v meritku delky tehotenstvi) je opravdu jen par hodin. Psychika dela divy. Treba tehotna jsi. To zde nikdo nevi. Ale tohle pozorovani nikdy neprinese nic moc dobreho.
@journals doprčic já se vůbec nepozoruju, chápu že vy už jste všechny tady s některých snazilek dost vykolejené ale já absolutně žádné příznaky jinak nemám, jen sem se ptala jestli to tak třeba některá.mela, co já vím možná sem od ovulace dýl...napsala sem odhad. A ptala sem se proto že pokud je to blbost nebo to tak nikdo neměl abych třeba hledala jine příčiny, třeba zdravotního původu....vůbec na mě nepůsobí nějaké nechceš to slyšet, já si klidně poslechnu vše ale bezdůvodně na mě útočit učebnici biologie a tak mi přišlo promiň ale dost na hlavu. Jsem tu na fóru asi měsíc a někdy se nestačím divit jak jsou některé maminy až útočné, od toho tu přece ta fora jsou a ruku na srdce ty si nikdy ze začátku snažení třeba nenapsala nějakou "kravinu" a jak by ti bylo kdyby ti ze startu odpovídali takto....prostě někdy je ten nedostatek empatie až do očí bijící. Děkuji za tvůj názor a prosím už neprispivej 😉
@mmhanka ach jo 🤦🏻♀️ A tak jo, gratuluju k miminku. Urcite tehotna jsi. (To uz je spravna odpoved?)
Nevim jak dlouho se snazite, ale tvuj dotaz opravdu zni absurdne. Proto jsem ti doporucila tu biologii. Mnoho zen ani nema paru co se jak deje. A z toho vznikaji podobne dotazy. Bylo to mysleno naprosto vazne. A ze to je blbost tu padlo nekolikrat, ale dorycne pry nepochopily otazku 🤦🏻♀️
A ne. Troufam si tvrdit, ze nenapsala 😉
@mmhanka Maminy jsou útočné? A jak se chováš ty? Hned první slušná odpověď a ty jsi vystartovala, že na to reagovala i adminka (berenika39), takže se první chyť za nos ty. Takový dotaz bych fakt nečekala od někoho, kdo prý vystudoval biologii. A bohužel se trefily i s tou češtinou.
Ahoj,já nosila normálně džíny až do šestého měsíce,ale za začátku než mi těhotenství potvrdili,sem měla hrozny pocit nafouklosti.U všech třech těhotenství sem to tak měla.
Teď úplně beze srandy, protože mi přijde, že je třeba tu zmínit pár věcí a odpovědi tu jsou vlastně téměř ne na tvou otázku.
Ano, nafouknutí je úplně normální a v prvních týdnech těhotenství úplně běžné. Břicho pak splaskává a teprve začíná růst. To se děje snad všem. Ale ne po pár dnech.
Holky ti zde píšou, že to byl jeden z prvních příznaků, ale všimni si - v době kdy měla přijít menstruace, před potvrzením od doktora (kam se chodí třeba až v 7., 8. tt). V době, kdy k ovulaci/oplodnění dochází (a pár následujících dní poté) to těžko bude těhotenský příznak, protože po oplodnění musí dojít k uhnízdění vajíčka a teprve pak tělo začíná reagovat na novou situaci. Teprve pak začíná docházet k uvolňován hormonů které ovlivňují naše tělo a jeho fungování. Proto jsem psala, že 5., 6., 7. den po ovulaci není možné cítit toto jako těhotenský příznak a proto jsem i doporučila tu učebnici. Jako biolog musíš vědět, že už jen z fyziologického hlediska to prostě není možné. V 6., 7. týdnu těhotenství určitě ano. V mínus prvním, druhém týdnu těhotenství ne.
@mmhanka poslední dobou jsou tady diskuse jak v mateřské školce 😂😂 Nekdo víc ji a hned musi být těhotný,někoho bolí celé tělo už je tehotny,někoho bolí hlava už je těhotný,sakra ženské tak si udělejte testy a nebo si zajděte k doktorce,jste opravdu jak malý děti,co něco chtějí a prostě dokud to nedostanou nedají pokoj 😂😂😂

Rozhodně ne, prvním příznakem byly bolestivé prsa, ale to až v době, kdy už jsem pomalu očekávala MS.