Negativní hGC a i přesto těhotná?
Pěkný den všem,
možná je tento dotaz hloupý, ale zeptat se musím. Stalo se Vám někdy, nebo někomu v okolí, že měla žena negativní HGC přesto byla těhotná ? Byla jsem na kontrole doktorka viděla malou tečku, ale podle krve hcg negativní. Všechny příznaky nasvědčují těhotenství, bolesti prsou, píchání v břichu, teplota, točení v hlavě, MS 3 dny a slabá ( přitom mé MS jsou 5 dní a silné už 13 let v kuse ) podle výpočtů bych " měla být " v 5tt. Mimčo by bylo neplánované, takže příznaky jsem si nevsugerovala 😀.
Myslíte, že je to možné? Mám jít třeba za 14 dni na krev a zkusit to znovu ?
@kolkola myslím si, že pokud není v krvi HCG tak těhotenství to není....
vezmi si z druhe strany co by jsi brala jako dukaz toho, že bys tehotná byla?? Zmátla Tě ta tečka na UZ?? to by podle mě bylo víc videt v 5tt než tečka....
pro svuj klid si nechej klidne nabrat krev za týden....ale spíš bych počítala, že tehoná nejsem a snažila se dál, pokud mimčo chcete 🙂
Hodně štěstí.
@kolkola já si nechala dělat hcg protože jsem tušila tehu a mla jsem jit na rentgen k zubari, v utery mi laboratoř tvrdila že hcg v krvi nemám v patek uz jsem měla poměrně jasnej tehotenskej test z moči, předpokladam že sena to laboratoř prostě vykakynkala jelikož jsem je "obtěžovala" odpoledne těsne před koncem prac doby
@denyzuza06 mě sestra řekla: výsledek je negativní, ale kolik jsem měla mi neřekla... Je mi to strašně divné.
O víkendu si udělám test, a v pondělí budu chtít znovu nabrat krev 😠
@kolkola mě dokonce tvrdili ze je nulove, coz je kravina kdyz za tři dny už byla jasná čárka na testu z moči
@denyzuza06 to teda jo. Já si zkusím udělat znovu test , a potom znovu krev ...
Tebou vyjmenované příznaky - to mám taky často před menstruací, takže to nemusí být těhotenské příznaky vyloženě..

Pokud je hcg z krve negativni, tak to tehotenstvi nebude