icon

Negativní těhotenský test po pozitivním duchu. Máte zkušenost?

magdajanova
5. čer 2025

Ahoj ženy, včera 4.6 mi vyšly dva testy s duchem
Ale dnes ráno jsem si udělala další test, a byl negativní :(
Miminko si moc přejeme, tak doufám že se snad zadari, ale mate některá z vás s tímto zkušenost ?

Negativní těhotenský test po pozitivním duchu. Máte zkušenost?
klokanka31
5. čer 2025

@magdajanova U mě když mizel duch tak to bylo biochemko...

denisazn
5. čer 2025

@magdajanova ahoj, je dobré testovat vždycky ob den, aby se hormon hcg (snad to teď píšu dobře) navýšil o něco. Taky dost záleží, jestli si testovala ve stejný čas, jako včera?🙂

magdajanova
autor
5. čer 2025
@denisazn

@magdajanova ahoj, je dobré testovat vždycky ob den, aby se hormon hcg (snad to teď píšu dobře) navýšil o něco. Taky dost záleží, jestli si testovala ve stejný čas, jako včera?🙂

@denisazn ahoj, díky moc za odpověď, netestovala jsem se stejně jako včera, dnešní test byl jine značky a z ranní moči. Abych to upřesnila, snažili jsme se ty dny kdy jsem měla ovulaci, a ted uz je to tak 10 dní, možná je jen brzo a test to nemůže jeste pořádně zachytit.. zkusim to zase zítra, tak snad bude vše jak si přeji 🙏🏽

jaja01k
5. čer 2025
@magdajanova

@denisazn ahoj, díky moc za odpověď, netestovala jsem se stejně jako včera, dnešní test byl jine značky a z ranní moči. Abych to upřesnila, snažili jsme se ty dny kdy jsem měla ovulaci, a ted uz je to tak 10 dní, možná je jen brzo a test to nemůže jeste pořádně zachytit.. zkusim to zase zítra, tak snad bude vše jak si přeji 🙏🏽

@magdajanova Jiný test může být méně citlivý a 10 dní může být brzo na to, aby něco ukázal. Zkus zase za pár dní. Držím palce 🙂

magdajanova
autor
5. čer 2025
@jaja01k

@magdajanova Jiný test může být méně citlivý a 10 dní může být brzo na to, aby něco ukázal. Zkus zase za pár dní. Držím palce 🙂

@jaja01k dekuji 🙏🏽🩷

denisazn
6. čer 2025
@magdajanova

@magdajanova jak to dopadlo, zesílily čárky?

magdajanova
autor
6. čer 2025
@denisazn

@magdajanova jak to dopadlo, zesílily čárky?

@denisazn ahooj, dnes jsem si udělala další test z ranní moči, druhá čárka se ukázala hned, ale pořád není taková 100% ale je silnější než ta z testu na fotce ☺️mam v plánu udělat další v sobotu tak uvidíme ☺️

denisazn
6. čer 2025
@magdajanova

@denisazn ahooj, dnes jsem si udělala další test z ranní moči, druhá čárka se ukázala hned, ale pořád není taková 100% ale je silnější než ta z testu na fotce ☺️mam v plánu udělat další v sobotu tak uvidíme ☺️

@magdajanova Mám radost za Vás! Pokud jste na začátku nebude druhá čárka hned značně viditelná. Opravdu je důležité testovat minimálně ob den. Pokud sílí, je to dobré znamení. Já jsem později zkusila i digitální clearblue. Důležité je věřit a ne hned přemýšlet, že je to biochemické. Taky bych neměnila značku testů. A ještě jeden tip.. pokud byste si chtěla dělat test odpoledne na "kontrolu", je to blbost. Moč je více naředěná z příjmu tekutin a může být druhá čárka zase slabší. Tak aby vás to nevyplašilo. (Vlastní zkušenost 😂)