Negativní test 3dny po vynechání MS
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli s tím některá nemáte zkušenosti. antikoncepci neberu už dýl, a teď se mi opozdila mentruace o 3 dny ale test negativní :/ zkoušela jsem ovulační(někde jsem četla že může ukázat těhotenství dřív) a čárka slabší než kontrolní. No a jinak jsem tak nějak mimo, nevím jak to poznat, mám návaly horka a motá se mi hlava. Stalo se to nějaké? 🙂
Take jsem tehdy mela nafoukle bricho a prsa jsem teda trosicku citila. Takove napeti v nich. Na testu jsem mela ducha myslim ze 4den po vynechani MS. A celkove jsem se citila plactive. Drzim vam palce 🙂
Já měla 3. den po vynechané MS taky pusto-prázdno, až 6. den se objevil duch 😉 Držím palce!!! 🍀
Jsem na tom stejně! Já mám k tomu ještě bolavá prsa, časté močení, pobolívání podbřišku jak na MS a průjem. 😒
@jita1107 tak ti moc držim palce ať ti to dopadne tak jak chceš 🙂 teprve třetí měsíc snažení, jak dlouho ty? 🙂
Me se 2.carka ukazala az tyden po vynechane MS a to u obou tehotenstvi🙂
@lucinkaklimentova ahoj, jaky pouzivas tehot. Test? Resp. s jakou citlivosti.
Ahoj holky, jsem na tom podobně. Dnes termín ms,ta zatím nikde. Ráno jsem si dělala tt a tam taky nic ☹ Ach jo 😢
@lucinkaklimentova My druhý měsíc, takže taky krátce. Žádná hrůza, ale mrzí mě to - hlavně se skrz to nafouklé břicho a zašpinění v den menstruace bojím, abych neměla nějaký zdravotní problém. ☹
Dnes (5.den zpoždění) jsem to nevydržela a šla na vyšetření HCG z krve - negativní. Takže já už aspoň vím, na čem jsem. 😔
Ale vám ostatním držím pěsti!🙂

Ahoj, neporadím ti, protože jsem na tom stejně.... Ale můžeme společně čekat. 🙂 Měla jsem to dostat v sobotu(pravidelný cyklus 28 dní) a nic. Test v pondělí negativní, dnes budu zkoušet odpoledne další...
V sobotu jsem teda našla 2 kapky světle hnědého výtoku, jinak krom nafouklého břicha žádné příznaky nemám. Normálně mě vždy alespoň 10 dní před menstruací bolí prsa, teď nic.
Co vy, Jak dlouho se snažíte?