Negativní test a citlivá prsa. Jsem těhotná?
Ahoj holky,
chci se zeptat mám dnes zpoždění už 7.den.
Těhotenský test jsem si dělala 1.den kdy jsem měla zpoždění, byl negativní. Počkala jsem do dneška a test zase negativní. Je možné že bych vůbec byla těhotná? Pociťuji i citlivá prsa, převážně tedy bradavky, a furt mám tak zvláštní tlak v podbřišku, ale MS prostě nikde. BT si měřím každé ráno a stále se pohybuji okolo 36,71-36,82 neklesá, ale ani se nezvyšuje. Kdy bych asi tak měla zavolat k lékaři a objednat se?
Děkuji moc za Vaše odpovědi.
@lencaa11 a na HCG si mohu zajít i jako samoplátce? Nebo je lepší přes mého gynekologa? ☺️ OVU proběhla 18.DC, a jinak mám 30.dni cyklu +-1.den. takže jsem nikdy neměla 7dni zpoždění.
@holkazprahy10 ja jsem počkala 13-14 dni a šla na injekci. Jinak za mě, jsem myslela každý měsíc, že jsem těhotná a když jsem byla, tak jsem myslela, že nejsem. Každopádně pojud by to byli těhotenské příznaky, byl by pozit i test
@holkazprahy10 může tě sama cca 250-300kc a uvidite máte jistotou co a jak
Těhotenské příznaky jsou až s takovou výši HCG, kterou test ukáže, řekla bych, že je to jen hlava a těhotná nejsi.
@holkazprahy10 ahoj, možné to je. Mě se to čárka ukázala až 14 dní zpoždění 🙂
@lucii732 děkuji za odpověď, a měla si nějaké příznaky i před tím, než to potvrdil test? ☺️
@holkazprahy10 boleli mě prsa, měla jsem žaludek na vodě, ale myslela jsem si, že je to nějaká viroza 😁

@holkazprahy10 asi bych zašla na HCG a nebo zavolat k lékaři na krev a budete vědět na čem jste 👍 tak možnost je vždy ještě že jste těhotná spíš jde o to kdy byla cca ovu ☘️🙂☘️