• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?

6. května 2017 
@petardice
ahoj, ja na tvojom mieste by som sa uz tesila :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: .
ak spravne pocitam, dnes si 31. dc. a to vôbec nie je az tak vela na to, aby bola druha ciarka takejto intenzity. a ak uz teraz nieco videla dr. na sone (co este v tomto obdobi nemusi byt vidiet), tak je to jasne :wink: . o tyzden uz bude urcite vidiet zretelne gest. vak a test bude jasne pozitivny (ale aj teraz je). preco ti neurobili krvne testy? tam by si uz bola na istom, aj hodnotu HCG by si poznala. daj si urobit krvny test :wink:
drzim palce a gratulujem
27. kvě 2011 v 07:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mabumi díky, ani nevíš, jak jsi mě potěšila! já beru v potaz i to, že u předchozích 2 těhotenství jsem už viděla silné // sedmý den zpoždění, a vzhledem k tomu, že cyklus jsem mívala 25 dní, mělo by na tomhle testu už prasknout to plexisklo, jak by ty čárky měly být silné (MS měla přijít před 14 dny)... samozřejmě, že jsem z toho taky celá natěšená, ale doktorka byla včera taková opatrná (ví, že se o mimčo snažíme a s přičtením loňského roku je to hodně citlivé téma) a říkala, že to vidí celkem dobře, nicméně by ta dutinka taky mohla být cysta, a že by mě nechtěla zbytečně namlsat, tak si říkám, co kdyby... o krevní test si můžu zažádat v laborce sama? Doktorka dnes neordinuje, takže jedině začádat na vlastní triko. Nebo si udělat za pár dní další test...
27. kvě 2011 v 08:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
@petardice čiarka je pekná, silná... mohla by si mať neskôr ovuláciu, tým pádom je plodík mladší ako to vychádza podľa menzesu a to by sedela aj tá "slabšia" druhá čiarka... každopádne by si mala nasadiť duphaston, utrogestan, pokiaľ máš problém so žltým telieskom... to lekár neriešil?
27. kvě 2011 v 08:07  • Odpověz  •  To se mi líbí
@petardice no ja by som to asi nevydrzala a poziadala o ten krvny test :sweat_smile: . som sa trochu pomylila vo vypocte, nie si dnes 31. dc. ale to je jedno, test je urcite pozitivny. nezalezi na intenzite tych ciarok.
ked budes poznat tu vysku HCG v krvi, tak si aj budes vediet najst aka hodnota by mala zodpovedat tvojmu tt :wink: . a ak si mala uz 2 potraty, tak by ti mozno mohli dat aj nejake lieky na udrzanie. prisli na pricinu tych potratov? robili ti nejake testy? zatial len tak opatrne a potichucky, ale tesim sa s tebou :dizzy_face: . dufam, ze aj ja niekedy najdem na teste taketo // :wink:
27. kvě 2011 v 08:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mabumi ono práveže záleží na tom, aká silná je testovacia čiarka, lebo ak je už vysoký dátum po ovulácii a čiarka nesilnie, tak to znamená, že hcg nestúpa tak, ako by malo... :unamused: a môže ísť napr. aj o biochemické tehu...
27. kvě 2011 v 08:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
@piacere mocove testy su len informativne, rozhodujuce je HCG z krvi. prave predvcerom mi to vysvetlovali v CAR. su zeny, ktore maju uplne negativny test, a pritom na sone je uz vidiet plod a v krvi je HCG ukazkove :wink: .
a ta ciarka, ktoru ma patardice na teste je podla mna jasne pozitivna. jasne, ze sa môze stat vselico, ale ja verim, ze v tomto pripade to bude OK :wink:
27. kvě 2011 v 08:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
27. kvě 2011 v 08:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
@piacere léky řešila, respektive se zmínila, že jakmile by došlo k minimálnímu krvácení a měla bych pozitivní test, okamžitě mám přijít a nasadila by utrogestan. Nicméně jsem na něj včera koukala na netu a myslím si, že by nebyl od věci i bez krvácení... To žluté tělísko spíš odhaduje dle toho zvláštního krvácení minulý měsíc a toho, že předchozí měsíc jsem měla zpoždění 10 dnů.
@mabumi ono je v podstatě jedno, kolikátý DC to je, hlavní je, jestli jsem nebo ne :sweat_smile: potrat byl "jen" jeden, v červenci 2009 se nám narodila holčička ve 36tt a vloni v srpnu jsem začala rodit v 19tt - příčinou byla těžká infekce plodového vejce a těhotenství už se nepodařilo udržet, jinak byl chlapeček naprosto zdravý... Tak snad máme vybráno na několik let dopředu a teď už budou jen samá pozitiva :slight_smile:
27. kvě 2011 v 08:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
@piacere biochemické těhu - co to je???
27. kvě 2011 v 08:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
@petardice hm, tak to sa ovplyvnit asi nedalo :unamused: . a ten utrogestan (alebo duphaston) ti rozhodne nemôze uskodit. keby si zacala krvacat alebo spinit, tak sa chodi do nemocnice na infuzie aby sa predislo potratu. v CAR davaju kazdej jednej zene aj celkom vyskoke davky hned po vklade embrya na udrzanie a v pripade pozitivneho vysledku sa casto tieto lieky beru az do 12 tt :wink:
a nerozmyslaj nad biochemickym tehu. hlavne BEZ STRESU. NEBOJ SA!!!!! tvoj pripad to nebude
27. kvě 2011 v 08:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
@petardice je mozne, ze ten prvy test bol falosne pozitivny? Vacsia sanca na to je ak je to jeden z tych modrych testov - nie ruzovych a ak si odcitala po 10 minutach. Nie je mozne, aby bol slabo pozitivny, potom negativny a potom znova pozitivny - ak je to ten isty druh testu.
Je mozne, ze si otehotnela neskor? "Dutinka" bez zltkoveho vaku - to pravdepodobne videla tvoja lekarka- je cca hcg 1000-1500 cca 4+5; hcg 14dpo (4+0) je cca 100-150, 4+2 cca 250-350, 4+4 600-800

Prvykrat byva citlivy test (10 jednotiek hcg) slabo pozitivny najskor 8dpo (3+1) - ale ani nie velmi neskor.
Skoda, ze nevies, kedy si mala ovulaciu, ale urcite by nebolo zle ist si dat urobit 2x hcg - s rozstupom 48h - aby si zistila, ci tehotenstvo prebieha normalne (v skorom tehotenstve by sa mali hodnoty exponencialne zvysovat).

Podpora zlteho telieska nema u prirodzenych cyklov velky vyznam - ak nie je kvalitne, tak to vypoveda o nekvalitnom vajicku, ktore ma aj ine problemy. Mozes si dat k tomu hcg urobit aj progesteron - pokial bude nad 20, tak je velka pravdepodobnost, ze tehotenstvo prebieha normalne.
27. kvě 2011 v 08:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
mám pocit, že to tu vyzerá, že @petardice stresujem alebo plaším... to božechráň :frowning2: Len som realista... a je nutné myslieť na všetky alternatívy (pokiaľ sa aj lekár vyjadril nejednoznačne)... ja som si prešla biochemickým tehotenstvom 2x a tretie už bolo úspešné... foto testov mám v albume... jednoducho testy nesilneli, hcg nestúpalo, tehotenstvo neprosperovalo....

duphaston si myslím neuškodí... ja som ho po dvoch biochemických dostala automaticky bez toho, aby som krvácala, špinila a užívala som ho do 12tt....

každopádne @petardice držím silno palce, aby toto tehotenstvo dopadlo tak ako má a aby ste to dotiahli do úspešného konca :dizzy_face:
27. kvě 2011 v 09:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
@piacere ja som to tak nemyslela :wink: , pochopila som, ze asi vies o com hovoris :frowning2: a je jasne, ze sa toho bojis :confounded: . ale jedinou odpovedou na vsetko su krvne testy, tie su najrealnejsie. ja si myslim, ze to bude OK :wink:
27. kvě 2011 v 09:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mabumi no...jak se to vezme. ovlivnit by se to možná dalo, kdyby můj tehdejší lékař nebyl to, co je. Ráno v sedm jsem tam volala s tím, že mám celou noc křeče v podbřišku a začala jsem slabě krvácet a sestra mě objednala až na poledne (pak prohlásila, že mé příznaky neshledala jako nic závažného...tím myslela krvácení v polovině těhotenství!!!) a doktor mě prohlédl, řekl, že dítě žije a krvácení ani bolesti rozhodně nejsou gynekologického původu. já hloupá tomu věřila, že mám zřejmě jen zaražené větry, celou noc nespala a druhý den jsme vyrazili do nemocnice - tam už byl nález takový, že mě okamžitě položili, dali kapačky na udržení těhotenství, ale rovnou řekli, že mám počítat se vším. Do čtvrt hodiny jsem porodila. To nemluvím o tom, že při poslední poradně jsem se ptala, jestli nemám málo železa, protože omdlívám a stále se mi motá hlava, sestra mrkla do měsíc starých výsledků krve a řekla, že byly OK a od té doby se nic tak rapidně změnit nemohlo, doktor se nepodíval ani do těch výsledků a prohlásil "to je prostě jiný stav". Týden nato jsem potratila a v nemocnici pochopitelně zjistili mimo jiné anémii a železo jsem brala víc jak měsíc... Zatím beru kyselinu listovou a uvidím, co mi řekne za ten týden.
@skeptik poprvé to nebyl RapiClear, ale GS Mamatest Comfort. Podruhé už to byl tuším RapiClear stejně jako teď. Falešně pozitivní asi musel být, i když slabý duch tam byl vidět už během těch 3 minut. Na co myslíš, že je větš šance u modrých testů - že bude test lhát? A jaké testy máš na mysli? Vždycky jsem v lékárně chtěla jeden z citlivých testů a zpravidla mi dají RapiClear nebo Mamatest (ne proužky)... Možnost pozdějšího otěhotnění tu je, protože poslední dvě MS byly opravdu bláznivé, takže doktorka sama říkala, že je otázkou, kdy vlastně ovulace byla. A já to nevím, ovulační bolesti nemám a dle hlenu už se neorientuju, na poslední kontrole jsem byla přesvědčená, že právě ovuluju a MUDr řekla, že rozhodně ne... Problémy se žlutým tělískem spíš odhadla podle té poblázněné MS...
27. kvě 2011 v 09:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
@petardice s tymi nasimi lekarmi je to hrôza :frowning2: . aj ja mam zle skusenosti. kym sa nic nestane, tak si to tak neuvedomis ze tvoj lekar je pako :unamused: . ale o tej infekcii som uz citala - bohuzial tiez v tej suvislosti, ze o babo prisli. takze nedozvies sa, ci by sa to zmenilo keby si isla do nemocnice hned v ten den. ale tu otazku si asi kladies stale, vsak? hlavne ze uz si v dobrych rukach a tentokrat to dopadne dobre :wink:
a mozno ze ten druhy test bol falosne negativny. to sa stava castejsie :wink:
27. kvě 2011 v 09:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mabumi máš pravdu, doteď přemýšlím hodně často o tom, jestli by bylo bývalo mohlo být něco jinak. a k testům - spíš bych řekla, že byl problém u toho prvního, přece jen - pokud by byl ten první v pořádku, po 10 dnech už bych dnes musela vidět fakt silné //. Zkouším obvolávat laboratoře, někde na netu jsem četla, že výsledek je do 3hodin, ale zatím mi všude říkají, že by je měli až v pondělí...
27. kvě 2011 v 09:36  • Odpověz  •  To se mi líbí
@petardice V tom pripade by si mala pouzivat LH testy (na zistenie ovulacie), to mas potom jasne.
Nepoznam konkretne znacky, len testy, ktore sa sfarbia na modro su castejsie falosne pozitivne ako tie ruzove a takisto slaba ciarka sedej farby je falosne pozitivna.
Urcite by som na tvojom mieste isla si dat odmerat to ßHCG a Progesteron (ßHCG ti urobia vsade, Progesteron vacsina laboratorii). Z tych hodnot sa bude dat urcit ci tehotenstvo je v poriadku a hlavne, ze ci vobec nie je v poriadku.
Ako som uz pisala - problemy so zltym telieskom zacinaju problemamy s nekvalitnym vajickom, nepravidelny MS je casto toho symptomom. Doktorka myslela to spinenie/slabe krvacanie. Zdrava lutealna faza trva 12-14 dni, minimalne 10 dni po ovulacii, bez akehokolvek krvacania. Spinenie/krvacanie je kvoli vykyvom/nedostatku progesteronu - normalne MS nastava po signale ubytku progesteronu.
27. kvě 2011 v 09:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj holky, potřebuju poradit jelikož jsem v tomhle tématu začátečník:o) Začala jsem na sobě pozorovat, že mám nateklá prsa, nafouklé břicho, jsem unavená atd. Přisuzovala jsem to přicházející menstruaci, u které tak silné tyto příznaky nemám... Každopáně jsem trošku krvácela 2 dny, ale fakt malinko. Takže menzes to nebyl a všechny příznaky přetvávají. Těhotenský test negativní z ranní moče... Vzhledem k tomu, že jsem to neplánovala, tak ovulaci nepočítám často ani nepozoruju. S přítelem používáme kondomy, ale možná jsme měli nějakou nehodu či si často hrajeme i bez něj:o) Nekontrolujeme, neřešíme, protože kdybych otěhotněla byly bychom rádi, ale dávali jsme tomu čas:o) Teď mám 2 dny zpoždění, nepočítám to mini krvácení.... řešíme jestli jsem těhulka či jestli se mnou něco není.... Moc děkuji za vaše názory
27. kvě 2011 ve 12:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
@smissshek mohlo by to byt tehu ale ani nemuselo..mozes mat aj posunutu ovulaciu..kazdopadne by som skusila znovu testovat o tri dni, ak bude negativny a ms nepride, treba ist k lekarovi po vyvolavacku..mozno ide o anovulak..
27. kvě 2011 ve 12:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj,
jsem tu dnes poprvé a potřebuji poradit. Už asi 9 měsíců se s přítelem snažíme o miminko. Párkrát jsem dokonce měla takové příznaky, že jsem věřila že jsem opravdu těhu. Ale pokaždé přišla menstruace :frowning2:
Teď jsem asi 2 dny po ovulaci (nikdy předtím jsem to nepočítala, tak ani nevím jestli to je správně, poslední menses jsem měla 14.5 a cyklus mám většinou 26 dní) a už přes týden mě bolí prsa. Nejhorší to je když vstanu a někam jdu, to fakt bolí. Jinak mě prsa bolí jen pár dní před začátkem menses.

A na obličeji se mi udělalo plno ošklivých bolavých boláků. Nějaký ten pupínek se mi občas udělá, ale ne tolik a tak bolestivých. Dnes ráno jsem to nevydržela a udělala si Mamatest - byl negativní :frowning2: . Tak nevím, jestli bych mohla být těhotná. Taky mám teď neustále chuť na zmrzlinu - v pátek jsem snědla asi 12 kopečků a stále jsem neměla dost :grinning: A čekat další týden jestli to dostanu, to asi nevydržím. Ach jo.
30. kvě 2011 ve 20:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
@jamira19 vela krat si priznaky namyslame,najma my co sa snazime otehu,ale prajem ti aby ti to vyslo.Mna minuly mesiac boleli prsia uz pred ovulaciou bola som z toho paf,stale ma bolia inokedy a to mam hormony o.k.
30. kvě 2011 ve 21:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
Děkuju :slight_smile: . Mě právě prsa normálně takhle dlouho nebolí (teď už asi týden) a menstruaci bych měla dostat až za další týden. Vždy je to opravdu jen pár dní před menses. A ty boláky. Tak uvidím co se bude dít. Ještě si určitě za pár dní zkusím udělat další testík, tentokrát koupím něco jiného. Chystám se totiž příští týden na párty, tak bych do sebe neradal lila alkohol, kdybych těhu byla :slight_smile:
30. kvě 2011 ve 21:24  • Odpověz  •  To se mi líbí
@donalona ahoj @dolalona nooo ta mrcha prisla 11.5.2011 na 9 den ale asi tak lepsie lebo som bola taka vystresovana tak som aj rada lebo som asi mlada na deti a dakujem za radu
30. kvě 2011 ve 22:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
@donalona ahoj dolalona nooo ta mrcha prisla 11.5.2011 na 9 den ale asi tak lepsie lebo som bola taka vystresovana tak som aj rada lebo som asi mlada na deti a dakujem za radu

@leeena_4 ahoj lenka asi tak sa volate vsak noaj prisla na 9 den
30. kvě 2011 ve 22:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
dakujem aj ostatnym co ste mi poradili :slight_smile: ale mala by som este jednu otazku ked mam nechraneny styk a ze len trochu uslo tak aj z toho trska sa da oteh?????este raz dakujem za rady pa :slight_smile:
30. kvě 2011 ve 22:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj, pls radu, je tam duch nebo ho tam nevidite?
30. kvě 2011 ve 22:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lilinka21 ano. jedna aktivní mrška spermie stačí na otěhu, pokud jsou příznivé podmínky. nechráněný styk, pokud zatím mimčo necheš, je jistota, že bude průšvih. dřív nebo později. tak at nemusíš řešit nějaký neplánovaný starosti, nech si nasapt antiko.
30. kvě 2011 ve 22:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
@terioza1 Já vidim druhou čárku :wink: nechci zakřiknout, ale prostě ji tam vidim :slight_smile:
31. kvě 2011 ve 02:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
@berenika39 dakujem za radu ..no ja by som aj chcela mimino ale este teraz momentalne nie tak dufam ze nic nebude .
31. kvě 2011 v 09:43  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj všem mam na vás dotaz kdo stím mate skušenost ja teda vubec tak nevím jak na to mam reagovat 17.4sem mela poslední Ms a od te doby se mi nic neoběvilo s přitelem sme spolu spaly 30.4 a on to do me pustil,mohla bych byt tehotná 16.5sem byla na normalní preventivní prohlídce a lekaž mi nic nezjistil říkal že je vše v pořadku 17.6se mi mela dostavit Ms a nic dnes už je to 16dnu spoždení nekdy me pobolíva v podbřišku ale malo nic hrozneho a je to jen chvilka,dnes sem dělala test a je negativní už 2 tak nevím :( zda bych mohla byt těhotná děkuji za rady dekuji Lucie
1. čer 2011 v 08:10  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek