Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?
ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...
@akcccina Ahojky, nesmutni, naděje tu ještě je, nikdy nevíš! 😉 Ještě vydrž a zavolej si ke konci týdne k dr., myslím na tebe! 🙂
@hannyy fakt se ti už dělá bříško? V kolikátém popřípadě jsi? Přesně jak píšeš, dokud není ms, tak tu určitě nějaká naděje, každá to má úplně jinak. Držím pěsti ať ti to vyjde 😉
Baby stalo sa Vam , ze ste na clearblue digiteste mali obrys + ? Mne tam svieti "-", ale cele plus jasne vidiet v obryse, hladala som nejake fotky a na ziadnych obrys nevidno... nepredpokladam, ze som tehotna, len ma stale bolia prsia uplne hrozne, tak pre istotu a mala som ho z minula 🙂
@andrejkasi Děkuju. Dneska jsem z toho taková posmutnělá,ale MS nemám!
@akcccina no vidíš, takže naděje ještě pořád je! 😉
@andrejkasi no jako jsem nafoukla 😀 cim to je to nevim, ale doufam ze je to mimiskem 😀 😀 😀 😀 ale jak rikam dokad neni ms jsem v klidu a do so vydrzim udelam test a v po si necham u dr. vzit krev kdyby mi zase test vysel negativ 😉
@hannyy takže začátek příštího týdne bude pro spoustu z nás docela napínavej 😀 A kolikátý dc jsi?
@andrejkasi 34dc 😠 a ty ? jj to se tu pak vsechny slezeme u jsem zvedava jake budeme mit vysledky 😉
Áno, v piatom týždni negatívny a už o týždeň neskôr pozitívny 🙂 Nuž hladina HCG je nevyspytateľná
@hannyy já dnes 38dc 😒 Jsem taky docela nafouklá, ráno je to lepší, ale přes den se to vždycky změní
@andrejkasi tyjoooo no to jsi daleko dal jak ja, ke vsemu mi nejak neni dobre, ne ze by jsem mela ms dostat, ale mam jakoby zavrate , silene me boli hlava a fakt je to nejaky divny , uz v praci mi nebylo dobre odpoledne no tak nevim snad to bude dobry ☹
@hannyy to vypadá nadějněěě 😉
ano, dokonca mi lekar v nemocnici po sonografe povedal, ze som potratila, ze sa to stava. poplakala som si, aj tenis som bola hrat (riadny zapas), no ale bola som tehotna 😉
@andrejkasi no ja si taky myslim, ale nechci nic zakriknout 😉 ale nerada bych treba upadla 😖 do toho se mi i honi hrozne myslenky abych treba nebyla nejak vazne nemocna ☹
@hannyy žádný takový myšlenky ani neměj, nad tím vůbec nepřemýšlej a mysli pozitivně!!! 🙂
@andrejkasi nojo copak to jde 😀 😀 😀 😀 😀 prijde mi vsechno jako cekani na vecnost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@hannyy 😀 😀 jsme teprve na začátku, takže vydrž prťka, vydrž! 😀 😀
@andrejkasi na zacatku no hlavne aby ta cesta mela positivni konec 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jasne vydrz 😀 😀 😀 😀 tak ted jsi me vanze rozesmala, ja si to rikam porad vydrz, jeste muze mrcha dorazit , jeste neni vyhrano 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze jdu na kute a zase se zitra prihlasim 😉
ahoj holky, tak u mě je pro tentokrát rozhodnuto, mrška dorazila 😖 Sice je zatím taková "divná", ale..... 😠

@akcccina urcite to chce trpelivost a ja rikam dokad neni ms je to v klidu 😀 😀