Negativní test a svědění prsou
Ahoj chtela bych poprosit o radu. Delala jsem si test a je negativni. Ale prsa se mi loupou svedi me mam na nich mensi bile strie nahore i dole jak nadzvednu prso. Jinak nemam zadne priznaky nekdy jsem unavena ale to si myslim ze je i tim pocasim. Bricho dokazu zatahnout a chytim si i spek tak prosim poradte byl by to tak 3-4mesic
a z ceho bych mohla mit strie? nikdy predtim sem je nemela prave pred mesicem se mi objevili a tehotna jsem nebyla je mi 20let
@maminka2017mamka z rychleho růstu v pubertě. Pokud chceš mít absolutní jistotu, zajdi si jako samoplátce na odběr krve, zjistí hodnotu hcg. Pokud nemenstruuješ, tak na gynekologii.
@maminka2017mamka podle mě tohle nejsou projevy těhotenství a už vůbec ne 3-4 měsíc.... Promiň, ale to by i ten,, nejblbejsi,, test HCG zachytil.... Zajdi si k lékaři, pro svůj klid. Tady Ti od stolu stejně nikdo nic jiného rozumného neporadí.... Hezky den
nemensruuji prave jo jeden den a pak nic zase mesic

Bílé strie = několik let staré, loupani prsou ani svědění prsou taky nejsou příznak těhotenství, myslím, že nejsi.