Negativní testy, ale těhotenské příznaky. Co teď?
Užívám antikoncepci a mám i Menzes, ale na ten se nedá spolehnout. 6.12 jsem byla na hcg z krve které vyšlo negativně. (Měsíc i 10 dní od posledního styku, neboli 6 týdnů ) ale od včera mě bolí žaludek. Zkusila jsem s si udělat i test včera a negativní, to od styku oběhlo 7 týdnů. Chci se vážně zeptat, že kdybych měla včera příznaky tak byla by krev 6.12 už pozitivní nebo to bylo brzy?
@bereni 🤣🤣🤣
snad máte pravdu, test dnes doobeda negat. Jsem z toho jelen, už mi dlouho nebylo takhle špatně. Je to 7 týdnů i několik dní od styku. Stále si myslím, že jsem byla na krev velmi brzy.
@jana_001 tak znovu - bereš antikoncepci, máš menstruaci, krev negativní, test z moči negativní - není nejmenší šance abys byla těhotná a i kdyby, tak 6 týdnů po oplodnění by to ukázal i běžný úplně obyčejný test z moči, co teda vlastně řešíš? Jestli je ti blivno, tak s největší pravděpodobností to máš z nervů....už to neřeš, těhotná nejsi a užívej si vánočního klidu a pohody 😉
Dobrý den, moc se omlouvám že toto téma otevírám, ale mám dotaz. Před 18 dny jsme s přítelem měli nechráněný pohlavní styk. Asi týden potom se mi zvětšila prsa jsou bolestivá na dotek, mám výkyvy nálad, bolesti hlavy a podbřišku. Dělala jsem si domácí test ale vyšel negativní. Řekla jsem si, že asi bylo brzy. Teď je to 3 dny od vynechání MS stále stejné příznaky. Byla jsem na krevním testu a HCG vyšlo 5,3 takže negativní. Nevíte jestli tedy mám šanci být těhotná? ( Že by bylo na HCG z krve ještě brzy?) Předem moc děkuji za odpověď
@kristen3110 pokud byl sex v době ovulace tak krev by vám už dávno řekla že jste těhotná a vaše příznaky by byli od HCG tím pádem by byl test pozitivní

Nejsi těhotná, hcg by se ukazalo uz pri odberech. Zaludek te bolí z něčeho jiného.