Nevolnost, bolest podbřišku, slabá MS. Splašené hormony?

papajinec
12. pro 2015

Dobrý den a krásné ráno.
Chtěla bych se zeptat. Menstruace pokaždé došla ( snažíme se 3. Měsíce) ovšem od te druhé dost rozhozena MS nemluvě o zacatecnim téměř nekrvaceni, což u me neobvyklé ... No jelikož TT vždy negativní v den zmeskane MS- nevenuji tomu zvláštní pozornost. Překvapivě MS se mi od druhého měsíce snažení posunula o 1. Den... Nemluvě o rozhozenem krvácení - neobvyklé
Jen dnes večer me opravdu zarazilo a vylekalo ... Večer když jsme šli s přítelem spát ( zrovna 5.den MS) silene bolesti žaludku, chtělo se mi zvracet + ukrutna bolest v podbřišku jako při zácpě , či zarazenych prdiku... Večer jsem se též i několikrát vzbudila s pocitem zvracení. Ráno, též nevolnost a MS slaba. Chci se zeptat můžou se mi nějakým způsobem plasit jen hormony ?? Nebo si mam raději dojít k lékaři ?? Popř. Čím by to mohlo být ??

pekkaa
12. pro 2015

@papajinec muze to byt hodne veci.. Zkus jeste jednou TT. Casto se stava, ze zeny krvaci a mysli, ze maji MS a pritom jsou uz tehotne.
Nebo se jenom rozhazely hormony, treba stresem nebo tim samotnim snazenim (znam hodne pripadu kdyz se takoveto veci zacaly dit, kdyz se zrovna zacali snazit), i kdyz ti to prijde, ze se psychicky u tebe nic nezmenilo..
Hormony se vetsinou pak ustali.
Jestli chces mit jistotu tak si klidne zajdi k dr

papajinec
autor
12. pro 2015

Děkuji za odpověď pekkaa ....
Jde mi o to že takové křeče jsem nikdy nemnela a za jak dlouho by byl TT rozpoznat // ?? Je to individuální ?? A je nějaké riziko pro případně miminko, když menstruuji ??

pekkaa
12. pro 2015

@papajinec je to individualni. Me ukazal uz 4 dny pred ocekavanou MS, nekomu az tyden po ocekavane MS. Ja myslim, ze uz by ti ted ukazal...
V prvnim trimestru je riziko vzdy. Bohuzel☹. Je to rizikove obdobi a nic se s tim neda delat. Ani gynekologove s tim krvacenim nic moc neumi udelat..
Nemusi se nic stat, ale muze se tim teoreticky mimi vyplavit ven..
Kazdopadne pokud se udrzi, tak mu to nijak neublizi. Ja jsem spinila asi tyden v 6tem-7mem tydnu. Je to hodne caste

pekkaa
12. pro 2015

@papajinec jeste jsem chtela napsat, ze treba moje mama zjistila, ze je tehotna se mnou az ve tretim mesici, protoze stale normalne menstruovala🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru