Nevolnost, bolest v podbřišku, opožděná MS-negativní test

svatalu
3. pro 2014

Chtěla jsem některou z vás poprosit, zda nemáte podobné zkušenosti. Mám 3 dny opožděnou menstruaci, už týden mě bolí prsa, občas lehce píchne v podbřišku jako při MS, mám žaludek na vodě a když se nenajím je mi na zvracení. Podobné příznaky mám i před menstruací - je to zřejmě změnou hladiny hormonů, ale teď menstruace nepřichází, i když je vždy pravidelná a navíc 2 dny předem špiním. 3 testy mi zatím vyšly negativně. Nevím, jak si nevolnost atd. vysvětlit - v případě, že by to bylo těhotenství, nevolnost by způsobil vylučující hCG, ale ten by se přece projevil i na testu, ne? Ty poslední tři dny mě mučí, pořád běhám kontrolovat na záchod, vždycky se zaraduji, že MS nepřichází, ale na testu pořád jenom jedna výrazná čárka ☹
Takže ve zkratce - můj dotaz zní: měla některá z vás těhotenské příznaky, i přesto, že byl test negativní?

veverice27
3. pro 2014

Já tedy měla při těchto příznacích test pozitivní hned (týden zpoždění), ale tobě bych doporučovala určitě zajít k Dr. Pokud se ti menstruace nedostaví ipřeztože říkáš, že je pravidelná, určitě bych jela na kontrolu. Může to být i mimoděložní těhu, nebo k oplodnění mohlo dojít později než v ovulaci a tím pádem by třeba ještě Hcg nebylo tak výrazné aby se ukázalo na testu.. Přeji Ti, aby to dobře dopadlo..Hlavně se nenervuj 🙂

nonacek
4. pro 2014

😀Já ! Já mam příznaky těhotenství ... a tt negatyvni,každý měsíc. bohužel falešný poplachy😩

pajdousekk
4. pro 2014

Byla jsem na tom stejně, klasické papírové těhotenské testy mi nic neukazovaly, pak jsem si nechala koupit tuten http://eshop.pharmawell.cz/tehotensky-test-clea... a ten mi těhu potvrdil.
Pokud máš doma i ovulační test, můžeš zkusit ten. Ten mi jediný těhu ukázal než jsem si koupila tamten.
Tak držím palce 😉

anjelita
4. pro 2014

Tehotensky test nemusi byt vzdycky pozitivni. Je treba zajit k doktorovi ktery to potvrdi.

svatalu
autor
30. pro 2014

7 dnů od zpožděné MS jsme měla stále jenom slabou druhou čárku. Manžel mi vzal krev a vzal ji sebou do nemocnice na test a volal mi, že TT z krve je pozitivní. Takže to, že jsem těhotná mi oznámil manžel 🙂
Měla jsem tedy úplně stejné příznaky jako před menstruací. Týden předem mě začaly bolet prsa (jako vždy), bylo mi špatně od žaludku (jako vždy) a bolelo mě i v podbřišku (jako vždy). Už jsem tedy byla zase smutná, že to opět nevyšlo, ale MS nepřicházela. Doporučovala bych udělat test až opravdu několik dnů po zpoždění, ať se zbytečně nestresujete! Držím palce.

martirr
30. pro 2014

Ahoj holky, dnes jsem 34 dc ms nikde, meska uz asi 7 dni, delala jsem zatim 2 testy a byly negativni, minuly tyden me bolelo bricho a prsa jak na ms ale nedorazila tak jsem myslela ze to mohlo byt zahnizdovani..Nektere dny me boli bricho pri kazdem pohybu a mam takovy tlak v podbrisku, jinak cipek uz od ovulace mam tvrdy a zkraceny, myslite ze bych mohla byt tehotna?

svatalu
autor
3. led 2015

To se dá těžko říct. Někdy to může být těhotenství, někdy opožděná MS. Vím, že je to těžké, ale ukáže čas. 😉

veruinka
Autor odpověď smazal
Zobraz
anettka20
Autor odpověď smazal
Zobraz
anettka20
15. bře 2021

Ahoj chtěla bych se zeptat mám už 6 dní opožděnou MS a MS mám jinak pravidelnou dělala sem si tři testy a vyšli věchny dva negativně a u jedno se mi stalo že sem tam měla jednu čarku hodně viditelnou a tu druhou sem měla že šla vidět slabolince. Mám také i citlevé prsa a žaludek mám jako na vodě i když se najím je mi špatně pociťuji že se mi chce každou chvíli zvracet a bolí mě podbříšku jako bych měla dostat MS ale MS zatím nikde 😞 . Chtěla sem se zeptat jestli někdo z vás už se s tím někdy setkal nebo jestli bych měla kontaktovat svého gynekologa?
Děkuji za vaše odpovědi 😊

janikjanka
3. bře 2023

Zdravým ... nevím jak začít ale minuli měsíc jsem mnela menstruaci která skočila 3.2.2023 teď jsem to mnela dostat což únor má 28 dni takže menstruace nedorazila od pondělí bolesti pod briškemhlavbe do levé strany menší tlak pod břichem močení každých 10 min bolesti zad malatnost udělala jsem si včera a dnes test negativní u doktora jsem byla neordinuje až příští týden 😒 můžete mi prosím poradit co to může být? Meškam? Já uz jsem s toho vedle každý den bolesti už se to nedá snášet děkuji moc

kajous182
30. bře 2023

Ahoj holky, chci se zeptat. Vždy mám menstruaci pravidelně. Naposled byla 24.2. - 1.3.23. Teď jsem ji měla dostat v sobotu a stále nic. Vždy mám dopředu bolest podbříšku, ale tentokrát nic. Poslední týdny mi bylo divně od žaludku, ale říkala jsem si, že to bude z jídla nebo tak.
Dnes jsem si byla koupit test, že si test udělám zítra ráno. Dnes mě ale začalo chvilkově bolet podbříško a záda. Myslíte, že můžu být těhotná?

dasa666
5. únor 2024

Dobrý den holky
Chci se zeptat, s partnerem se už skoro rok pokoušíme o miminko ale zatím neúspěšně.
Teď jsem ale trochu na rozcestí, protože mám dnes 7 den zpožděnou MS a test mi dnes ráno vyšel pouze s jednou výraznou čárkou 🥺 mám bolesti v podbřišku jakobych to dnes měla dostat ale už mám takové bolesti třetím dnem a ms stále nikde.
Má otázka tedy zní, je možné že je ještě brzy dělat test? 🥺
Vždy jsem měla ms skoro přesně vždy byl rozdíl třeba jen den ale teď je to 7 dní a tudíž nevím co dělat 🥺 prosím poradí mi někdo?
Byla bych ráda kdyby tam byly ty čárky 2 🥺 Uh to trvá dlouho 🥺

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru