Nevolnosti a bolest podbříšku

widowblack
17. čer 2019

Děje se někomu to , že máte třeba dva tři dny žaludek jen na vodě a pak po "volnu" Vás to pěkně nakopne a trpíte ( žáha, zvracení ) a pak zas máte další dny klid ....? Tohle to jsou ty "ranni" nevolnosti co ke mě chodí v půli dne... a druhý dotaz občasné dolesti jako před příchodem MS je normalní ??? Jsem prý v 6 tt Od dcerky si tohle vůbec nepamatuju 😏

deniska2
17. čer 2019

@widowblack je to normalne vsechno.Ja trpela od rana celi den a celu noc najhorsie tehotnstvo co sem.kdy zažila a to budu mit 2 dite a nikdy uz vic..Ted sem 6m.a nevolnosti porad mam vecer je to hrozne.Nic nezbyva jen to vse vydrzet..🙄🙄😣😣...ja pocita dni a myslela sem si ze mi uz nikdy nebude dobre...pila sem ledovu colu a studene napoje.a Jedla suchej rohlik.Fakt tezky to je ja vim neda se nic delat...At je vam brzi dobre.

pajka3
18. čer 2019

Já mám toto druhé těhu taky příšerný a třetí dítě určitě nechci,znova si tím projít,to nee,jako že bych měla nějaký bolesti to ne,ale taky nevolnost hrůza a teda za mě krvácení no... tak držím palečky,ono se to vetšinou v druhém trimestru uklidní,tak uvidíš ;)

sariiinkaaa
27. čer 2019

Mam také dotaz je mi pořad špatně u doktora mi řek že těhotná nejsem ani s krve nic nepoznal ale mam slabou čárku na teho:testu.nevím co si mám myslet že by bylo brzo .Ně jaky názor.Obě těhotenství mi zjistil až na 9 týdnu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru