Nidace nebo menstruace?

simona899
19. dub 2017

S partnerem jsme meli zcela nechraneny sex v pondeli 10.4.. MS mela prijit 17., v noci jsem mela silene krece a ted taky trochu a zacala jsem krvacet, ale krev neni uplne cervena, ale takova ruzova. 😢 Muze to byt nidace? Test dnes rano negativni. A muzu vubec otehotnet takto pred MS? Nevim presne kdy byla ovu, brala jsem utrogestan od 15.-19.DC pak jsem zapomnela a styk byl 20.DC.

dolezalovalucie
19. dub 2017

@simona899 Tak to tezko rict,muze to byt oboji,mate cyklus jinak pravidelny?ja bych ještě počkala a pokud se ms nerojede tak udelat další test,ja myslim,ze test je nejlepší delat az tak 14 dnu od styku i dele.

simona899
autor
19. dub 2017

No, sla jsem na zachod a byl tam i tmavy hlen. Jenze prijde mi to trochu jine, nez obvykle. Ne tolik silne. A hlavne mam silenou kovovou pachut v ustech 😔

simona899
autor
19. dub 2017
dolezalovalucie
19. dub 2017

Tak mozne to je někdo v tehotenstvi ms ma ale jak rikam,moc se na to neupinejte,na test je podle me brzo,ja mela hodne slabou carku v den ms ale mam ovulaci v pulce cyklu takzes testem bych ještě pockala

simona899
autor
19. dub 2017

@dolezalovalucie dobre, dekuji. Kez by to vyslo🙏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru