icon

Oba testy dělány za sebou hned. Holky je to normální?

Holky je to normální? Oba testy dělány za sebou hned. Ten kde jsou 2 čárky byl ponořen 15 sekund a ten kde je jedna čárka skoro minutu. Nechápu to...je to vadný test???

Strana
z2
milujicimaminkas89
autor
13. led 2020

@patmouse S manželem máme styk skoro každý den, někdy ob den...speciálně tento měsíc jsme tomu dali opravdu hodně...🙂, ale jak je vidět, tak nic...

leniczka23
13. led 2020

@milujicimaminkas89 u zdraveho plodneho paru je pravdepodobnost poceti pri sexu v dobe ovulace pouze 20%..takze vydrz..to prijde.😊

patmouse
13. led 2020

@milujicimaminkas89 opravdu bych pockala jete par dni. ja mela cykly nepravidelný (nekdy 27,jindy treba 35 dnu) a testovala jsem vzdy nejdrive 28 nebo 29 den.
Ale chapu,clovek je nedockavej...

milujicimaminkas89
autor
13. led 2020

@patmouse Ano přesně, moc jsem nedočkavá...brala jsem tento měsíc Clostilbegyt a beru Gynprodyl na podporu...a s manželem jsme si dali zabrat...tajně jsem doufala, že to konečně vyjde. Před rokem jsem potratila a musela na kyretáž, snažíme se už od konce roku 2014. Je to nekonečný...😢

patmouse
13. led 2020

@milujicimaminkas89 Jo to chapu. Ja otehotnela hned po prvnim cyklu s clostilem,ale potratila jsem v 8.tydnu. Byly to dvojcata. A pak jsem taky byla pokazdy nadockava. Otehotnela jsem do pul roka,ale az pri cyklu,kdy jsem se rozhodla nic nebrat a neresit to. Ale to se lehko rekne , pokud se snazite takto dlouho.

milujicimaminkas89
autor
13. led 2020

@patmouse Já jsem teď už ze zoufalství zkusila ten Clostil...už jsem ho předtím měla...no tak zkusím test zase později, přeci jen do 30.-33. je ještě pár dní, ale myslím, že kdyby tam něco bylo, tak už to je alespoň malinko vidět...achju, uvidíme...

addik112
13. led 2020

Holky, jsem ted trochu zoufala, nedavno jsem sem davala fotku testu..druhy den krasne plusko a k tomu 1-2 tydny tehu na displayi..dnes kontrola u doktora...v deloze po vajicku ani pamatky...chjo...odber krve a uvidime jak moc hcg tam bude..bud se pocka a nebo konecna 😢😢😢😢😢

codal
13. led 2020

@milujicimaminkas89 někomu jsou ty čárky vidět až později, tak neztrácejí naději ❤️

codal
13. led 2020

@addik112 může to být ještě hodně brzo, tre je to hodně čerstvé a není to vidět, ještě se neboj!!!

addik112
13. led 2020

@codal prave, ze carky jsou, ale miminko v deloze ne....coz neni uplne dobre...uvidim co odbery..bud je na ceste do delohy nebo skoncilo jinde...jsou to nervy a do zitrka nez budou vysledky..chjo..kazda hodina je dlouha

addik112
13. led 2020

@codal bojim se no...sam doktor rikal, ze zitrek rozhodne..kdyby uz byly hodne vysoke hodnoty hcg a mrnousek nikde, tak by to bylo mimodelozni a musela bych na operaci...

codal
13. led 2020

@addik112 já to chápu, drž se!!!🍀

addik112
13. led 2020

@codal nejhorsi je, ze clovek nic udelat nemuze, jen cekat...😢 nastesti mam doma svoji malou princeznu 😊 ta me drzi nad vodou....

Strana
z2