Od kolika jednotek hCG vám řeknou, že jste těhotná?
Dobrý den holky asi se pta m trochu zcestné. Ale od kolika jednotek Hcg v krvi vám řeknou že jste těhotná?
@berushe14 počkej do termínu ms a pak teprve udělej test, pokud ho děláš teď, den po ovulaci, je to zbytečné, hcg se vytváří v placentě a placenta se udělá zhruba 7 dní po oplodnění, kdy oplodněné vajíčko doputuje do dělohy a zavrtá se 😉
ten narůžovělý výtok může být ovulační špinění 😉
@berushe14 nerekne ti nic,protoze nic neuvidi.Pokud jdes kvuli potvrzeni tehu,tak to zrus. Usetrus cas sobe i dr. Proste vydru ty dva tydny. Uhnizdovani trva tak 5-10 dni.Pokud jsi byla ovu vcera,tak se vajicko jeste ted uhnizduje,proto ten ruzivy vytok (jeden z duvodu). Vse probiha tak mikroskopicky,ze neni nic videt. Pak nastane deleni bunek atd.Ale to urcite sama vis,kdyz se o mimi snazite;) proste vydrz a drzim palce.
Podle menstruacniho kalendáře z netu stahnuteho. Ale je fakt že doktor říkal že mám mít ovulaci v pátek sobota nejpozději. Jako minulý tydrn
Ahojky omlouvam se nevim zda tu nekdo jeste bude reagovat po takove dobe.. jsem 14 po transferu a mam testy pozitivni a v krvy hodnotu 150 jednotek HCG vsichni ale mivaji kolem 400 jednotek je mozne ze by bylo tehotenstvi v poradku?
@lilien282 pred 3 mesicema jsem mela podezdreni na tehotenstvi odber hcg byl 7 dr rekl tehotna nejste pritom od 5 jednotek vys je to tehotenstvi za dva dny jsem mela 30 a za tyden nebo dva ted si jista nejsem jsem mela 2000 jeednotek a tehotenatvi potvrzeno takze ano jsi tehotna gratuluju ja bych mohla delat doktora ja si vse najdu prectu za to doktori jsou k hovnu a to jeste primar gynekologie mi rekl ze tehotna nejsem a byla jsem 🤣🤣🤣🤣
@lilien282 a co ti rekla doktorka? Kdyby se ji to nezdalo, urcite by te pozvala za 3 dny na kontrolu hcg, zda roste spravne. Jeste si na zacatku, ale nauc se uz v tehotenstvi nesrovnavat s jinymi matkami a detmi. Jinak se zblaznis. Ver sobe a svemu usudku, to je to nejdulezitejsi, co muzes pro sebe a sve dite udelat.
Vim, ze toto neni uspokojujici odpoved a cekas odpoved od matek se stejnym hcg a pribehem, ale ver, ze kazde mimi je individualni a jedno cislo hcg o nicem nevypovida. Vse nad 50 se bere jako tehotenstvi.
Drzim palce, at se vse vyviji jak ma!
@linee no rekl mi ze je nizke hcg ale ze to neni jeste nic spatneho dle tehotenskych testu mi carka porad tmavne takze verim ze bude vse v poradku. Kdyz jsem byla na odberu krve mela jsem pouze 2 dny od zpozdene ms tak mozna i tim bylo jeste brzicko … jdu v utery na kontrolu snad bude vse v poradku 🙂

@linee dobrá počkám do ms. 13 dní a uvidíme. Diky