icon

Pach kovu jako příznak těhotenství nebo blížící se MS?

no_title
12. pro 2015

Ahoj holky,
je mi sice blbé se ptát, ale tak nějak se nemám koho zeptat. Zažili jste někdy, že poševní výtok byl cítit kovem? Pokud ano, co bylo jeho příčinou? Teď jsem vysadila začátkem listopadu HA, a už několik dní mě tohle trápí (tohle se mi nikdy ani před braním HA nestalo). Stalo se mi to až teď okolo doby, kdy jsem měla dostat MS, ale nedostala. Zajímalo by mě, jestli se vám to stalo třeba před blížící se menstruací nebo při těhotenství? Obojí je u mě možné, protože MS mám dostat, teoreticky by to mohlo znamenat příměs krve, ale taky uhnizďování vajíčka, tam taky můžu špinit, byť u mě to patrně není vidět. No, zajímalo by mě, co je asi pravděpodobnější 🙂. Jo, těh. test si zatím koupit nemůžu, až za 14 dní, jsem v lázních a není tu ani lékárna 🙂.

hojda
12. pro 2015

Slyšela jsem, že některé těhotné mívají pocit kovové chuti v ústech, ale tohle jsem neslyšela.

missa111
12. pro 2015

Hm já teda poznala vždy těhotenství podle kovové chuti v ústech už několik dní před očekávanou ms, ale dole jsem teda po kovu nic necítila.

sereza
12. pro 2015

Ja po kovu dole citila ale bylo to teliskem.....ja jak zacala byt tehotna, citila jsem neustale moc....myslela jsem, ze se nekde vycural pes....hruza to byla...pak to slablo...

tyna159
20. dub 2025

nAhoj, vím že je to 10 let, ale mám teď stejný problém. Jak to dopadlo u tebe?? V době MS kovový zápach ale ms nepřišla. 🙋‍♀️