Pepino těhotenský test: Jak spolehlivé jsou výsledky?
Ahoj děvčata, prosím o radu a zkušenosti s Pepino testama, citlivost 10. Včera jsem udělala test, mám cca 5 dní do MS. Na diskuzních fórech na mě skáče, že Pepíno testy dělají falešně pozitvní duchy, čárky. Snažíme se pár měsiců a s testováním moc zkušeností nemám.Fotku zasílám níže, slabou čárku vidět je, ale nevím jestli se můžu začít radovat. 🙂 Děkuji Adél

Zatím negativní 5 dní je ještě dost brzo vyzkousela bych jiný test
Tady jsem měla 4 dny do MS a mám doma 2,5letého rošťáka. Stejný jsem měla o rok dříve s prvním synem a také těhotná (tam jsem dokonce měla trošku slabšího ducha a byla jsem 5 dnů do MS). Mně nikdy neudělal test ducha, pokud jsem nebyla těhotná. Můžeš testovat obden a uvidíš - pokud bude sílit - ale stejná značka, tak se můžeš potichu radovat. Větší jistotu budeš mít po vynechání MS a stoprocentní jistotu až po porodu. 🍀
To vypadá nadějně. Držím palce, ať sílí 🙂
Za mě jsou pepina testy nespolehlive, vycházelo my to samé a na jiných testech nebylo nic, zkusila bych taky ještě jinou značku
Moc všem děkuji za rady, zítra zkusím zase třeba mamatestem a uvidíme, jak to bude dál pokračovat 🙂 Adél

čárku vidím, ale určitě bych počkala do menstruace