icon

Pidi duch - 11. den na Mamatestu

ejbinka
10. bře 2015

Ahoj, s přítelem si dáváme pozor, ale dnes ráno se mi objevil na testu malý náznak..co si o něm myslíte?

Pidi duch - 11. den na Mamatestu
Strana
z4
milujicimamina
23. únor 2016

@barunka881 toto mi dela zkus jinou znacku

saui
23. únor 2016

on to ale není mammatest jen stejne vypada je to Cemio Gravitest 10

milujicimamina
23. únor 2016

@saui to jsou naprosto stejne testy stejny výrobce, pisu to jen aby jsi nebyla zklamana kor po ms ☹

saui
23. únor 2016

to je jasne, ja jsem jsem koukala i na recenze a tam si i lide tenhle test chvali.
ona mi ta čarka jeste pred ms pomalinku síli a to jsem netestovala hned rano,tak sbírám naději ze by to mohlo vyjit :D

barunka881
23. únor 2016

Akorát ze ja ho dělala rano a vyšlo tam toto a za dvě hod jsem zkoušela jeste jeden a byl negativní tak ja nevím 😒

milujicimamina
23. únor 2016

Ja uz byla tolikrat zklamana ze mu neverim.

milujicimamina
23. únor 2016

Tak dej pak vedet treba ano 🙂 a je prava

saui
23. únor 2016

mě právě vychází i během dne

barunka881
23. únor 2016

@milujicimamina me to nikdy prave nikdy předním neudelal

milujicimamina
23. únor 2016

@barunka881 protoze to dela falesne:( nekomu proste ano sili před ms a kolikrat i po ms jsem mela silne jeden mam na blogu

milujicimamina
23. únor 2016

@barunka881 me většinou ano nikdy ho nemam čistý uplne

milujicimamina
23. únor 2016

Ale mam zkusenost ze mamatest// a jina znacka ani duch, nic:(

mispel
10. kvě 2016

Přidám mou čerstvou zkušenost s mamatesty, snažíme se už hodně dlouho a tak jsem zdatná lovkyně duchů 🙂 četla jsem o tom hodně diskuzí a vždy doufala co z toho bude. Tentokrát 11DPO slabounký duch, 14 DPO silnější a dobře viditelný, udělala jsem pro jistotu test z maxe a ten negativní. Hned to ráno jsem šla na krev ať mám jistotu a ta byla negativní ☹ Takže mě dávají mamatesty falešnou naději a kupovat je už nebudu.

kolibricek36
10. kvě 2016

já sice nemám ponětí, ale mě ukazoival vždy dobře - správně

denousek
10. kvě 2016

mamatest néééééééééééééé :(

mispel
10. kvě 2016

Já mám hold asi smůlu a jsem z těch které ukázal špatně a to ne poprvé ☹ z krve by to ale měla být jistota, tak teď čekám na ms.

milujicimamina
10. kvě 2016

@mispel já mám takového ted 😒

gepe
10. kvě 2016

@kolibricek36 me drive taky,ale bohuzel zmenili testovaci cast a uz to neni ono. Napr clwar blue ukazal 2-3 a mama mel polovicne zabarvenou testovaci od kontrolni, drive to uz byly dve stejne carky ve shodnou dobu s cb

kolibricek36
10. kvě 2016

@gepe možná, že tu v lékárně mají ještě staré zásoby - ale dle toho co tu čtu, asi když tak příště asi koupím jiný

milujicimamina
10. kvě 2016

@mispel a taky mi sili ale vcera byl i na maxovi

gepe
10. kvě 2016

@kolibricek36 ja prave v lete vloni mama jeste ok, sama jsem rikavala, ze mama test je ok. Ted jeste z lonska jeden zbyly ok, jinak po koupi noveho... No uz netvrdim, az me to zamrzelo... 😅 z 30.3.2016 porovnani

mispel
10. kvě 2016

@milujicimamina To je pěkný duch, jako ten můj 🙂 Když ti ho ukázal i dr. max tak si myslím, že se můžeš pomaloučku potichoučku radovat, minimálně naděje tam je 🙂 ostatni testy jsem mela vzdy bile, kolikaty jsi DC?

milujicimamina
10. kvě 2016

@mispel dnes asi - ale dnešní max byl slabší jako včera ráno tak nevím spíš jen stín :-/ proto na to ted koukám a ty máš ostatní testy negativní?

milujicimamina
10. kvě 2016

@mispel 12-13

milujicimamina
10. kvě 2016

@mispel a ty?

mispel
10. kvě 2016

Ano zkousela jsem maxe a ten byl negativní, pak hlavně ta krev byla negativní. Testovala jsem maxem 14 den po ovulaci zhruba, 24 DC, to bylo v pátek, teď jsem 28DC...

mispel
10. kvě 2016

14 DPO, mamatest a dr. max

milujicimamina
10. kvě 2016

@mispel a ted jsi test nezkusila? Ja jsem 21dc dnes

mispel
10. kvě 2016

@milujicimamina test jsem už nezkoušela, po tom testu z krve jsem to zabalila 🙂 kdybych náhodou měla zpoždění, opět testnu, ale už ne mamatestem...
21DC to jsi brzo, má to ještě čas aby čárky zesílili, ovulaci jsi mela teda kolem 8,9 dne?

milujicimamina
10. kvě 2016

@mispel ano byla 8-9 potvrzena i bt ale na 12 doo bych podle me mela mit uz carky vic

Strana
z4