Pidi duch - 11. den na Mamatestu
Ahoj, s přítelem si dáváme pozor, ale dnes ráno se mi objevil na testu malý náznak..co si o něm myslíte?

on to ale není mammatest jen stejne vypada je to Cemio Gravitest 10
@saui to jsou naprosto stejne testy stejny výrobce, pisu to jen aby jsi nebyla zklamana kor po ms ☹
to je jasne, ja jsem jsem koukala i na recenze a tam si i lide tenhle test chvali.
ona mi ta čarka jeste pred ms pomalinku síli a to jsem netestovala hned rano,tak sbírám naději ze by to mohlo vyjit :D
Akorát ze ja ho dělala rano a vyšlo tam toto a za dvě hod jsem zkoušela jeste jeden a byl negativní tak ja nevím 😒
Ja uz byla tolikrat zklamana ze mu neverim.
Tak dej pak vedet treba ano 🙂 a je prava
mě právě vychází i během dne
@milujicimamina me to nikdy prave nikdy předním neudelal
@barunka881 protoze to dela falesne:( nekomu proste ano sili před ms a kolikrat i po ms jsem mela silne jeden mam na blogu
@barunka881 me většinou ano nikdy ho nemam čistý uplne
Ale mam zkusenost ze mamatest// a jina znacka ani duch, nic:(
Přidám mou čerstvou zkušenost s mamatesty, snažíme se už hodně dlouho a tak jsem zdatná lovkyně duchů 🙂 četla jsem o tom hodně diskuzí a vždy doufala co z toho bude. Tentokrát 11DPO slabounký duch, 14 DPO silnější a dobře viditelný, udělala jsem pro jistotu test z maxe a ten negativní. Hned to ráno jsem šla na krev ať mám jistotu a ta byla negativní ☹ Takže mě dávají mamatesty falešnou naději a kupovat je už nebudu.
já sice nemám ponětí, ale mě ukazoival vždy dobře - správně
mamatest néééééééééééééé :(
Já mám hold asi smůlu a jsem z těch které ukázal špatně a to ne poprvé ☹ z krve by to ale měla být jistota, tak teď čekám na ms.
@mispel já mám takového ted 😒
@kolibricek36 me drive taky,ale bohuzel zmenili testovaci cast a uz to neni ono. Napr clwar blue ukazal 2-3 a mama mel polovicne zabarvenou testovaci od kontrolni, drive to uz byly dve stejne carky ve shodnou dobu s cb
@gepe možná, že tu v lékárně mají ještě staré zásoby - ale dle toho co tu čtu, asi když tak příště asi koupím jiný
@mispel a taky mi sili ale vcera byl i na maxovi
@kolibricek36 ja prave v lete vloni mama jeste ok, sama jsem rikavala, ze mama test je ok. Ted jeste z lonska jeden zbyly ok, jinak po koupi noveho... No uz netvrdim, az me to zamrzelo... 😅 z 30.3.2016 porovnani
@milujicimamina To je pěkný duch, jako ten můj 🙂 Když ti ho ukázal i dr. max tak si myslím, že se můžeš pomaloučku potichoučku radovat, minimálně naděje tam je 🙂 ostatni testy jsem mela vzdy bile, kolikaty jsi DC?
@mispel dnes asi - ale dnešní max byl slabší jako včera ráno tak nevím spíš jen stín :-/ proto na to ted koukám a ty máš ostatní testy negativní?
@mispel 12-13
@mispel a ty?
Ano zkousela jsem maxe a ten byl negativní, pak hlavně ta krev byla negativní. Testovala jsem maxem 14 den po ovulaci zhruba, 24 DC, to bylo v pátek, teď jsem 28DC...
@mispel a ted jsi test nezkusila? Ja jsem 21dc dnes
@milujicimamina test jsem už nezkoušela, po tom testu z krve jsem to zabalila 🙂 kdybych náhodou měla zpoždění, opět testnu, ale už ne mamatestem...
21DC to jsi brzo, má to ještě čas aby čárky zesílili, ovulaci jsi mela teda kolem 8,9 dne?
@mispel ano byla 8-9 potvrzena i bt ale na 12 doo bych podle me mela mit uz carky vic

@barunka881 toto mi dela zkus jinou znacku