Pobolívání v kříži a podbřišku - po menstruaci

lalacek
22. bře 2016

Ahojte maminky, máte prosím někdo zkušenost s bolestí v kříži a sem tam v podbřišku PO menstruaci? Beru antikoncepci Azalia už rok, skoro na den přesně jsem začala poprvé krvácet slabě cca 5 dní. Během asi 3.dne krvácení začaly bolesti podbřišku (jen občas píchnutí), teď se druhý den přidává bolest v kříži a bříško víc tahá a někdy popichuje. Poslední asi 3 dny mi není úplně dobře od žaludku, ale nezvracím, jen si připadám jak po praštění palicí po hlavě.

Dělala jsem si těhotenské testy - první den před spuštěním krvácení - Mamatest 10 - slabý duch. Druhý během krvácení - opět Mamatest 10 - bez ducha - negativní. Třetí předevčírem - Dr.Max - negativní.

Máte s tím někdo zkušenost? O miminko se nesnažíme, antikoncepci beru pečlivě, ale přidala mi jiná lékařka nějaké léky - podle gynekologa by to nemělo mít na antikoncepci vliv.

Děkuji předem za odpovědi, na prohlídku jdu příští týden, ale i tak to ve mě hlodá. Kdybych neviděla negativní testy a nebrala pečlivě Azalii, myslím si upřímně, že jsem těhotná.

lolla123
20. zář 2023

@lalacek prosím jak si dopadla mám stejný problém.. akorát jsem ještě nedělala test

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru