Počkat nebo testovat? Kdy byla viditelná čárka?
Zdravím ženy,
Tak nějak tuším,že se možná zadařilo minulý měsíc, zpoždění dneska už 4ty den,testy doma nemám. Váhám,však zdá jít zítra test koupit a otestovat.
Břicho pobolívá už od soboty jakoby MS měla přijít,avšak prsa nic. Je mi teda po ránu nějak špatně,ale známé to,psychika je mocná. Hrozně se mi ale točí a bolí hlava. Jsem hlavně hrozně i podrážděná,"na*raná" 😀😀
Kdy jste se po zpoždění tedy testovaly vy a byl už náznak druhé čárky? Popřípadě měly jste podobné zkušenosti a "příznaky"? Hlava se mi hodně motala i při druhém těhotenství,ale to jsem zjistila relativně brzy.
Cykly mívám různě dlouhé 30-36.
Lítám pořád na záchod,jestli už mrcha došla nebo ne a furt nic.😀
Tak co,zkusit zítra nebo prostě počkat?
@leniczka23 u druhé jsem testovala už před MS,tam byl duch už týden před, pořádná čárka až tak 10den zpoždění. Teď mám tušení,že to vyšlo a doma žádnej test nemám 😀😀😀
@lalolita já být tebou tak test zkusím...já dělala testy namátkově, protože jsem ms neměla takže jsem nevěděla kdy se mohlo zadařit. A k těm příznakům, mě děsně bolelo v kříži a břicho, jako bych měla dostat ms každou minutou ☺
@klokanka31
@jjasmina
Holky děkuji,já to prubnu zítra,dneska už se do lékárny nedostanu. Příznaky by ovšem odpovídaly 😀 nejhorší je,že mě stále bolí jakoby na střídačku vaječníky a kříže,furt to kontroluji a nic.😀 Navíc po ránu jak se nenajim,tak mám sto chutí 🤮🤮🤮😀 uvidíme,třeba zad planej poplach,kterej se mi ale tentokrát moc nezdá 😀😉
já testovala 4 dny po zpoždění ms a měla jsem už krásné dvě čárky🙂 budu držet palce🍀
@lidija1234
@jjasmina
@alilali
@klokanka31
Dobré ráno holky, tak dneska budu testovat,jak odvedu starší do školy a vzbudí se mladší malá,zajdem do lékárny.🙂 Stále totiž nic a dneska je to 5ty den. Chlap řekl akorát nestraš, snažit jsme se chtěli od července 😀 říkám,tak uvidíme 😀😉
@lalolita Tak přeju ať to klapne 😉 pak dej vědět
@klokanka31 dám 😉

Určitě zkusit, a to hned jaký pak zítra 😁😁
Já u prvního těhotenství jeden den po vynechané slabá čárka a u druhého jsem tu samou čárku měla už 6 dní před MS.
Moc držím.palce.