Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
nevychází právě mamatest jako často falešně pozitivní? nebo už si ty značky pletu? mám doma připravený Pepino a pak na někdy Clearblue digital....jestli se bude někdy hodit...
@bambinotka ten digitalni je jistota 🙂
@sarinka0411 nevím z čeho jsi měla ty křeče - možné je vše - od páteře, či mimoděložřní(ale to by tě bolelo asi pořád) já měla ZT tedy následovala revize, když se zjístilo, že mimi přestalo bít srdíčko.... spontální potrat nevím jak vypadá - ale podle toho co holky psaly, že je bolelo břicho a krvácely
já osobně mám určité křeče břicha po námaze ale jde to od páteře .... a taky při MS to bych fakt jen ležela ...
momentélně jsem 21 DC popíchává mě v podbřišku, ale myslím, že to je jen subjektivní pocit
@kolmenka děkuji zítra určitě napíšu 🙂 myslíš že ničemu nevadí když budu jezdit do práce na kole?? mam to asi 15minut na kole , a vcera jsem byla 18hodin v praci a v sobotu ted budu asi tak 15 hodin tak sebojim at prckovi neublizim,jsem cisnice tak porad chodim,tezkym vecim se vyhýbám,jinak mám žaludek na vodě a ms nikde
@kolibricek36 fakt nevím co to bylo nikdy se mi to nestalo tak snad to nic nebylo. Jsem pár dní za půlkou cyklu
@kajunka01 já než jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem byla na 16hodin v práci taky celou dobu na nohách a tahala jsme 20kg auto střechy a otáčela je o 180stupňů. Nikdy jsem takový věci nedělala až den a noc předtím než jsem měla pozitivní test,
Prostě jen když budete mít chvilku volna, zkuste si někam sednout a odpočinout si, to stačí pro váš klid a načerpání energie
Dobré ránko holky, přeji hezký den. 🙂 Co nového? Vrány, čápi?
Dobré ráno všem 😔
- Tak holky, od dnešní půlnoci, jsem bez přítele. Dneska mi odjel, takže je mi trošku smutno ☹
- Já jelikož jsem pouze 10 DC, je pro mě teď minimálně měsíc zabitej.....takže budu sledovat, jak se daří hlavně vám ...
@janina29k_ Mám to zapsaný 20.6. - 23.6. 😉
@kato83 Taky budu o vékendu testit, měla bych být teoreticky 12 DPO. Strašně si přeji aby to vyšlo, tento měsíc jsem poprvé zkoušela ovulační testy, tak mám trošku pocit, že tomu jdeme naproti... i když s manželovým spermiogramem by to byl zázrak. Mě je taky jedno jestli vrána nebo čáp, i když pocitově u mě vede ten čáp 🙂
14dpo spletla jsem se
Ahoj bando, co ptáčci - vrány, čápi - že by nálety??? 😀
@janina29k_ Určitě vím, že by to někdo uvítal, taky jsem si říkala, aspoň si odpočineme, nebo tak 😔 ale je prvada, že usínání je můj největší problém. Hrozně mi chybí v tý posteli. Nelíbí se mi, že jsem tam sama. Takže přes den, by to ještě šlo, ale jakmile příjdu domů, je to na houby 😔 už jsem si to s ním několikrát prošla, takže vím, že to zvládnu, ale ....nechce se mi 😕 😀
@komive_ Jakto? Děje se něco doma? 😕
Ahoj holky, potřebuji si zkrátit čas čekáním. Začala jsem se s přítelem snažit o miminko tento měsíc a měla bych být teprve 4DPO, už na sobě pociťuji některé příznaky, ale spíš se bojím abych si to nevsugerovala. Máte některá také těhu příznaky?
@maggie_ Dobré ranko, myslim, že jsem v tom tenhle cyklus s tebou...nevim teda přesně v jaký fázi jsem, ale myslim, že mam za sebou ovu bez sexování..nějak nebyla síla ani chuť a nebo pak zase prostor..pobolívá mě podbřišek, ale taky mě pobolívaji záda v bederní oblasti, tak si myslim, že to spolu souvisí...a dovědla jsem se, že je těhotná další kámoška..
Tak děvčata, podle BT mi ovulace proběhla včera (navzdory tomu, že mi mudr ve středu řekl, že mám asi po) a protože jsem mu nevěřila, tak jsme včera s manželem ty vrány a čápy intenzivně přivolávali 😀 kéž by se stal zázrak, mě se totiž strašně nechce do stimulace... ☹ Ta ovulka proběhla včera nejen podle BT, ale i podle příznaků a vychází to i na růst neb tam mudr ve st viděl 11 mm folík, to vychází, že včera mohl být kolem 18-19 mm.
Jinak @maggie_ můj muž taky odjížděl za prací, tedy nejvíc na 14 dnů, ale byly to nekonečný dny, nebo spíš noci, jak píšeš... je to na prd, ale stejně ti nezbyde nic jinýho, než to vydržet, takže přeju, ať to uteče co nejrychleji!!!!

@kajunka01 No raději si sežen 1O tkový tento si myslím tak za týden