Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@komive hm, může mi někdo vysvětlit co je "temperovat" sice se neměřím, ale radši se přiučit něčemu 😀 😀 😀
@katty77 jo, tak to je hodně vychytaný a věřim, že to za ty prachy stojí..🙂 já mam pocit, že se čim dál víc ztrácim v tom jak ten cyklus vůbec probíhá, když to tady tak všechno čtu 😀 ale jestli po ovu má do konce cyklu zbývat 10-11, tak bych jí teoreticky ještě ani mít nemusela a nebo právě teď..to je drámo tohle 😀
dneska jdu na drink s kámoškama a už je mi uplně jasný o čem bude řeč 😅
@kolibricek36 prostě si ho podržíš chvíli v podpaží, aby se "nahřál" a pak teprv pustíš a měříš 😀
@upuska Však piješ, ne? To kdybys nepila, to by bylo teprve řečí! 😀 My jak jedem k tchánovcům, to taky bude..mě budou nalejvat vínem už při příchodu 😀
@beruska1889 To bych ti moc přála... Je to na prd... :-/
@lucie_k_s aha, tak v tom případě si nikdy neměřím teplotu správně když jsem marod 😀 😀 😀
@komive_ Tak třeba jo, zkusím test pak někdy....I když si říkám, že by to byla náhodička, ale tak co 😀 😀
@katty77_ Já vím no, když já nevím 😀 😀 pak si říkám, jak na to ku*va nemá člověk myslet, když si budu každý ráno měřit teplotičku 😀
@upuska_ Tak děkuji, třeba se z toho něco vyvine, i když...poslední sex jsme měli pátek, sobota, neděle, což samo o sobě nevim nevim. Protože přece jen nemuseli mršky dozrát a navíc to bylo hned po MS, která mi skončila ve čtvrtek noo 😒
@digisek_ To víš, že jsem ho poslala a zatím to vypadá nadějně. Ještě je zkontroluju kde jsou a jestli se někde neflákaj 😀 😀
@katty77 no jo rtuťák -ale ono ho nejde už nikde sehnat, ani v nějaké zapadlé lékárně - už jsem to zkoušeli x krát... ☹
@lucie_k_s děkuju, je to na prd, ale co naděláme... ☹ jsou věci které neurychlíme no... ☹
@kolibricek36 My ho máme z mužovy práce, když v nemocnici vyřazovali rtuťáky..ten bude sloužit ještě let 😀
@komive jojo, piju..ale nejsme schopný vést řeč o ničem jiném než o plození..jedna vysadila a chystá se zahájit akci na podzim..už minule si na nás vymýšlela, že nemůže pít kvůli aftum (mimochodem dobrý nápad 😀) druhá má za sebou jedno IVF a další ji čeká, pokud už taky nemá po a třetí, která se nezúčastní už je na rizikovém 😀 já jsem se jim zatim k ničemu nepřiznala a ani se mi moc nechce, protože pak budu pod drobnohledem..i když je mi tedy proti srsti dělat z nich blbce...
@katty77_ Ty máš teda pamatováka 😀 no v sobotu to bylo no 😉 no uvidíme, ale věřím, že to nevydržim a zkusim test jen tak noo 😀
@upuska_ No jako asi jóoo 😀 možná si spíš zajedu na tu gyndu třeba....Až doberu ten Utrogestan, kterej mě čeká ke konci tohodle měsíce, tak potom už budu čekat, jestli se mi MS spustí i bez něj a potom tam stejně budumuset, tak si to nějak naplánuju, abych měla jasno 😉
@kolibricek36 u nás jde prostě jenom o to, že se bojí jestli bude dobrej táta, ale mě osobně to vlastně neřekne... Správně bych to neměla vědět dozvěděla jsem se to náhodou.
@komive trochu asi jo, ale co když on to nemá trochu, ale hodně a proč mi to neřekne sám. Mě řekne jenom že miminko chce. A já se potom dozvím od jiných že jim řekl že miminko chce, ale že se bojí. No tak co já s tím mám teď dělat mám mu říct že to vím že se to ke mě doneslo nebo na to téma mám najet nenápadně.. Já fakt nevím
@sarinka0411 aha, on ti to neřekl, no, možná se bojí, aby nezklamal - ty chceš mimi a on se bojí - bojí se s tebou mluvit o vých pocitech, tak právě proto ti nec radši neřekne....
můj taky čas od času musí pochybnosti dát stranou - u nás to je spíš o tom že nevíme jestli bychom až bude chodit do školy bychom dítě uživili - ale snad jo, šetříme už ted .... já vždy říkám nějak bude - sice od nikoho pomoc nežádáme - naši už jsou v Pánu a manželovy rodiče pomáhájí už ostatním dětem, které mají děti, navic se nemusí našeho miminka ani dožít ... tak já říkam nějak by se to zvládlo .... 😎
@sarinka0411 já bych to udělala tak, že až se s ním budeš bavit o snažení a ták, tak to vztáhni na sebe, řekni nenápadně, jak se na mimi hrozně těšíš a že doufáš, že budeš dobrá máma, ale že máš pochybnosti, když nemáš žádné zkušenosti, že nebudeš vědět, jak to budete stíhat atd a třeba bude rád, že máš podobné obavy jako on a svěří se ti...
@kolibricek36 neřekl mi to... A hlavně to, že se začněme pokoušet o miminko byl vlastně jeho nápad.. Já teda ne že bych nechtěla, ale čekala jsem do prosince na smlouvu na dobu neurčitou a když jsme věděli, že tu smlouvu na 100% dostanu tak on přišel s tím že už se můžeme snažit. Já souhlasila, že jo stejně jsem taky chtěla no. Proto mě zaráží, že to bylo z jeho hlavy a pak se dozvím že jinde říká že se toho vlastně bojí, ale že chce.. Nevím fakt nevím co si o tom myslet. Vždycky spolu mluvíme o všem.. A každý měsíc když zjistí, že zase nic tak je smutný a zklamaný
@komive @kolibricek36
ale pokud budeš měřit BT, tak netemperuj v podpaží, aby sis nepřivodila nějaký zánět, z noci můžeš být zpocená a akorát si zavedeš do pochvy nějaký mikrohajzlíky 😀 temperuj tam, kde budeš ve finále měřit i BT, tz. pochva, konečník či pusa (jedno z toho, nekombinuj 😀 😀 )
@katty77 to nevím jestli mi uvěří, že mám pochybnosti já... Ví že jsem nějakou dobu dělala v jesličkách kde jsem měla malinký prcky.. A taky hodně znamých má mimča takže můj přístup viděl. Myslím že když tohle ví v rámci cizích miminek nerozmluvím mu že bych měla pochybnosti s vlastním

@komive já si koupila digitál, jakože budu měřit přesně a házelo mi to tak debilní teploty, že už jim taky nevěřím.... a když jsem si chtěla koupit jiný s tím, že ten první je asi poškozený, tak mi lékárnice řekla, že ten digitál bude měřit přesně až po tom, co budu nejprve před samotným měřením cca 5 minut temperovat v podpaží (neřekla jsem, že to mám na BT) a pak, až uvykne teplotě, ho spustit a měřit.... to jsem myslela, že si ze mě dělá prdel, tak jako proč digitál, když to stejně musím držet dobu jako rtuťovej... nechápu... 😀