icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katty77
14. čer 2016

@komive já si koupila digitál, jakože budu měřit přesně a házelo mi to tak debilní teploty, že už jim taky nevěřím.... a když jsem si chtěla koupit jiný s tím, že ten první je asi poškozený, tak mi lékárnice řekla, že ten digitál bude měřit přesně až po tom, co budu nejprve před samotným měřením cca 5 minut temperovat v podpaží (neřekla jsem, že to mám na BT) a pak, až uvykne teplotě, ho spustit a měřit.... to jsem myslela, že si ze mě dělá prdel, tak jako proč digitál, když to stejně musím držet dobu jako rtuťovej... nechápu... 😀

komive
14. čer 2016

@katty77 Jo, to jsem se dozvěděla tady asi před měsícem, že ho mám nejdřív "temperovat" 😀 takže celý život si teplotu měřím blbě 😀 no naštěstí máme ještě doma rtuťák..

kolibricek36
14. čer 2016

@komive hm, může mi někdo vysvětlit co je "temperovat" sice se neměřím, ale radši se přiučit něčemu 😀 😀 😀

upuska
14. čer 2016

@katty77 jo, tak to je hodně vychytaný a věřim, že to za ty prachy stojí..🙂 já mam pocit, že se čim dál víc ztrácim v tom jak ten cyklus vůbec probíhá, když to tady tak všechno čtu 😀 ale jestli po ovu má do konce cyklu zbývat 10-11, tak bych jí teoreticky ještě ani mít nemusela a nebo právě teď..to je drámo tohle 😀
dneska jdu na drink s kámoškama a už je mi uplně jasný o čem bude řeč 😅

komive
14. čer 2016

@kolibricek36 prostě si ho podržíš chvíli v podpaží, aby se "nahřál" a pak teprv pustíš a měříš 😀

@upuska Však piješ, ne? To kdybys nepila, to by bylo teprve řečí! 😀 My jak jedem k tchánovcům, to taky bude..mě budou nalejvat vínem už při příchodu 😀

lucie_k_s
14. čer 2016

@beruska1889 To bych ti moc přála... Je to na prd... :-/

katty77
14. čer 2016

@upuska no, těch 10-11 dnů je minimum, ideál tedy je alespoň těch 12 dnů, ale co je pod deset, to je ztracený....

kolibricek36
14. čer 2016

@lucie_k_s aha, tak v tom případě si nikdy neměřím teplotu správně když jsem marod 😀 😀 😀

lucie_k_s
14. čer 2016

@kolmenka Ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně, já jsem dnes 20 DC. Tak budeme čekat spolu, kdy budeš testovat?

katty77
14. čer 2016

@komive no já na ní koukala jak blázen, když mi o tom temperování řekla, já myslela, že digitál je lepší proto, že to měření netrvá tak dlouho a ono to je asi je pro ty, co nevidí na rtuťák 😀

maggie_
14. čer 2016

@komive_ Tak třeba jo, zkusím test pak někdy....I když si říkám, že by to byla náhodička, ale tak co 😀 😀
@katty77_ Já vím no, když já nevím 😀 😀 pak si říkám, jak na to ku*va nemá člověk myslet, když si budu každý ráno měřit teplotičku 😀
@upuska_ Tak děkuji, třeba se z toho něco vyvine, i když...poslední sex jsme měli pátek, sobota, neděle, což samo o sobě nevim nevim. Protože přece jen nemuseli mršky dozrát a navíc to bylo hned po MS, která mi skončila ve čtvrtek noo 😒
@digisek_ To víš, že jsem ho poslala a zatím to vypadá nadějně. Ještě je zkontroluju kde jsou a jestli se někde neflákaj 😀 😀

kolibricek36
14. čer 2016

@katty77 no jo rtuťák -ale ono ho nejde už nikde sehnat, ani v nějaké zapadlé lékárně - už jsem to zkoušeli x krát... ☹

beruska1889
14. čer 2016

@lucie_k_s děkuju, je to na prd, ale co naděláme... ☹ jsou věci které neurychlíme no... ☹

komive
14. čer 2016

@kolibricek36 My ho máme z mužovy práce, když v nemocnici vyřazovali rtuťáky..ten bude sloužit ještě let 😀

upuska
14. čer 2016

@komive jojo, piju..ale nejsme schopný vést řeč o ničem jiném než o plození..jedna vysadila a chystá se zahájit akci na podzim..už minule si na nás vymýšlela, že nemůže pít kvůli aftum (mimochodem dobrý nápad 😀) druhá má za sebou jedno IVF a další ji čeká, pokud už taky nemá po a třetí, která se nezúčastní už je na rizikovém 😀 já jsem se jim zatim k ničemu nepřiznala a ani se mi moc nechce, protože pak budu pod drobnohledem..i když je mi tedy proti srsti dělat z nich blbce...

upuska
14. čer 2016

@maggie_ měřit teplotičku 😀 myslíš na to i bez měření teplotičky, tak aspoň budeš mít jasno a nebo si dojeď k tomu Mudrovi jak už ti tu @katty77 radila dříve..budeš vědět aspoń orientačně a v práci se taky ne po, když si dáš volníčko...;)

katty77
14. čer 2016

@maggie_ jenže takhle na to myslíš mnohem víc ptž furt dumáš, v jaké fázi cyklu jsi... 😀 takhle bys měla jasno!! 🙂

katty77
14. čer 2016

@maggie_ no ono to zas tak nereálný není, pokud jste měli sex i v neděli a počítám-li, že spermouši se dožijí i tři dny, tak i můžeš teoreticky otěhotnět ještě zítra, kdy bys měla 12 DC (pokud platí, že ms přišla tu tehdy avizovanou sobotu).

maggie_
14. čer 2016

@katty77_ Ty máš teda pamatováka 😀 no v sobotu to bylo no 😉 no uvidíme, ale věřím, že to nevydržim a zkusim test jen tak noo 😀
@upuska_ No jako asi jóoo 😀 možná si spíš zajedu na tu gyndu třeba....Až doberu ten Utrogestan, kterej mě čeká ke konci tohodle měsíce, tak potom už budu čekat, jestli se mi MS spustí i bez něj a potom tam stejně budumuset, tak si to nějak naplánuju, abych měla jasno 😉

upuska
14. čer 2016

@maggie_ já se tam chystám příští cyklus, páč tak nějak tušim, že mě pták teď mine 🙄

sarinka0411
14. čer 2016

@kolibricek36 u nás jde prostě jenom o to, že se bojí jestli bude dobrej táta, ale mě osobně to vlastně neřekne... Správně bych to neměla vědět dozvěděla jsem se to náhodou.

@komive trochu asi jo, ale co když on to nemá trochu, ale hodně a proč mi to neřekne sám. Mě řekne jenom že miminko chce. A já se potom dozvím od jiných že jim řekl že miminko chce, ale že se bojí. No tak co já s tím mám teď dělat mám mu říct že to vím že se to ke mě doneslo nebo na to téma mám najet nenápadně.. Já fakt nevím

kolmenka
14. čer 2016

@lucie_k_s Pokud nedostanu MS tak asi 23.6 nebo 24.6 super že tu nejsem sama. A jak dlouho se snažíte?

kolibricek36
14. čer 2016

@sarinka0411 aha, on ti to neřekl, no, možná se bojí, aby nezklamal - ty chceš mimi a on se bojí - bojí se s tebou mluvit o vých pocitech, tak právě proto ti nec radši neřekne....
můj taky čas od času musí pochybnosti dát stranou - u nás to je spíš o tom že nevíme jestli bychom až bude chodit do školy bychom dítě uživili - ale snad jo, šetříme už ted .... já vždy říkám nějak bude - sice od nikoho pomoc nežádáme - naši už jsou v Pánu a manželovy rodiče pomáhájí už ostatním dětem, které mají děti, navic se nemusí našeho miminka ani dožít ... tak já říkam nějak by se to zvládlo .... 😎

lucie_k_s
14. čer 2016

@kolmenka Teď první měsíc... V prosinci jsem vysadila HA a od té doby mám dá se říct pravidelný cyklus a ovulaci také cítím... Tak snad to vyjde hned na poprvé, byla bych moc ráda... Já bych chtěla testovat 22.6. ale nevím zda to není brzo... Máš nějaké příznaky?

katty77
14. čer 2016

@sarinka0411 já bych to udělala tak, že až se s ním budeš bavit o snažení a ták, tak to vztáhni na sebe, řekni nenápadně, jak se na mimi hrozně těšíš a že doufáš, že budeš dobrá máma, ale že máš pochybnosti, když nemáš žádné zkušenosti, že nebudeš vědět, jak to budete stíhat atd a třeba bude rád, že máš podobné obavy jako on a svěří se ti...

kolmenka
14. čer 2016

@lucie_k_s No manžel mi stále říká že mám obrovské prsa. ( mě to nepříjde) jinak asi nic. trochu mě ty prsa pobolívají a včera mě trochu tlačil podbřišek. Co ty? My se vlastně taky snažíme 1 měsíc protože to předtím se nedá počítat když nebyla ms a ani ovulace.

sarinka0411
14. čer 2016

@kolibricek36 neřekl mi to... A hlavně to, že se začněme pokoušet o miminko byl vlastně jeho nápad.. Já teda ne že bych nechtěla, ale čekala jsem do prosince na smlouvu na dobu neurčitou a když jsme věděli, že tu smlouvu na 100% dostanu tak on přišel s tím že už se můžeme snažit. Já souhlasila, že jo stejně jsem taky chtěla no. Proto mě zaráží, že to bylo z jeho hlavy a pak se dozvím že jinde říká že se toho vlastně bojí, ale že chce.. Nevím fakt nevím co si o tom myslet. Vždycky spolu mluvíme o všem.. A každý měsíc když zjistí, že zase nic tak je smutný a zklamaný

katty77
14. čer 2016

@komive @kolibricek36
ale pokud budeš měřit BT, tak netemperuj v podpaží, aby sis nepřivodila nějaký zánět, z noci můžeš být zpocená a akorát si zavedeš do pochvy nějaký mikrohajzlíky 😀 temperuj tam, kde budeš ve finále měřit i BT, tz. pochva, konečník či pusa (jedno z toho, nekombinuj 😀 😀 )

lucie_k_s
14. čer 2016

@kolmenka jo něco si takového psala... Já mám teda v puse jako kdybych snědla hřebík... A dneska od rána mě strašně píchá v levém podbřišku. (je to strana, která tento měsíc ovulovala)... Jenže je to hrozně blbý v tom, že si to klidně můžeš sama vsugerovat :D

sarinka0411
14. čer 2016

@katty77 to nevím jestli mi uvěří, že mám pochybnosti já... Ví že jsem nějakou dobu dělala v jesličkách kde jsem měla malinký prcky.. A taky hodně znamých má mimča takže můj přístup viděl. Myslím že když tohle ví v rámci cizích miminek nerozmluvím mu že bych měla pochybnosti s vlastním

Strana