Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolibricek36 tak to je na prd, když se doma nervuješ, babička by měla vědět, že máš nárok na svůj vlastní život.... od toho se musíš nějak oprostit a soustředit se jen na sebe a manžela, máš právo být šťastná a v pohodě, jako každej...
@katty77 tedy klobouk dolů- že se nechceš vzdát - plně tě chápu - moc bych ti přála, aby se zadažilo a hlavně, abys pak mimi opravdu donosila 🙂
poslala bych ti srdíčko, ale žádné nemám ☹
@katty77 navíc jak jsem si teď tak všimla věk taky co tady teď uvádíte ty a @kolibricek36 tak to vlastně chápu to vaše testování no... U mě je to vlastně taky jiný kvůli věku.
@kolibricek36 https://www.modrykonik.cz/hearts/win-heart/# tady na tom odkazu možnost vyhrát každě dvě hodiny srdíčko.. taky jsem žádný něměla a pár si jich tam nasbírala 🙂 někdy se vyhraje někdy zase ne vše je náhoda 🙂
@sarinka0411 to není o věku, testovací maniačky jsou i holky v tvém věku, to je spíše o tom, že to někdo disciplinovaně vydrží a někdo ne 🙂
@katty77 já vím že je to v každém věku právě ty v tom mladým věku nechápu.. Taky mám kolikrát problém sama to vydržet, ale vždy to nějak dám 🙂 ... hlavně tím, že trávíme s přítelem co nejvíc času spolu a chci ho nechat mimo nějaký to nedočkavý testování aby měl klid 🙂 tím pádem pak nemám tolik možností takže to vždy nějak vydržím 😀
@kolibricek36 to já ti samo přeju taky, jsme tu všechny na stejné lodi a myslím, že si tu upřímně přejeme úspěchy navzájem a taky všechny doufáme, že se to povede, protože když vidíš, že ta, co se dobu snažila, se nakonec dočkala, je nadějí pro nás ostatní, že to prostě jde 🙂
@katty77 no to může být ono - babi si prostě myslela, že budu s ní do její smrti, když mamka zemřela, a pak tatka zemřel 5 měsíců před mou svatbou, a kdyby věděla o tom potratu, tak by mi řekla dobře ti tak, protože mi říkala, že nemám chtít dítě, ...
jo nervuju se pokaždé když tam jedem ☹
@sarinka0411 je to o povaze, já byla vždycky nedočkavá a zvědavá, takže když jsem byla na IVF či IUI, vždy jsem testovala dřív, protože jsem prostě baba netrpělivá 😀
@sarinka0411 aha, dík za upozornění - zkusím snad nějaké ot srdíčko bude
@katty77 no upřímně po tom všem co jsem si přečetla v tvém profilu co tam píšeš se ti nedivím že si nedočkavá a testuješ... Držím ti palce ať se to brzo úspěšně podaří 🙂
@kolibricek36 není zač taky jsem to nevěděla našla jsem to náhodou.. dlouho jsem ani nechápala co to ty srdíčka jsou než jsem si to tady našla
@kolibricek36 no mít ještě k tomu všemu takový psycho, to by mě asi hráblo... njn, nevíme, jaké budeme, až budeme staré a třeba nebudeme nikoho mít, ale babička se chová sobecky, možná žárlí a ty si to logicky moc bereš... pak je možný, že ten celý problém je v těch nervech, co máš.... ☹
@sarinka0411 ale já se testuji až když mešká MS ale bohužel ta se vždy po několika dnech objeví - takže taky zbytečně .... ☹
@sarinka0411 to jo, je to peklo, teď budu zase stimulovat a testovat už dřív nebudu, fakt to za to nestojí, to už vím z minula...
@kolibricek36
@katty77 oběma držím palce... Upřímně od srdíčka Vám přeji aby se brzo zadařilo a vše bylo ok 🙂
@katty77 no asi ano moc si to beru - jako vždy ... ☹
@sarinka0411 děkuji, jsi moc hodná 😵
@kolibricek36 není za co děkovat 🙂
@sarinka0411 díky a tobě také, holky, nám všem se prostě jednou zadaří a hotovo 😉 😉
holky děkuji za srdíčko - posílám dále 🙂 🙂 🙂
@kolibricek36 kdo by si to nebral? však to je na nic, když víš, že s babičkou nic nezmůžeš... aby ses na ní vyprdla, to nejde, to by sis pak vyčítala, ale manžela kvůli ní přece taky neopustíš... takže seš jak mezi mlýnskými kameny... do toho potrat a stres jak víno je na světě.... ☹
@katty77 i já děkuji 🙂
taky děkuji za srdíčka a též posílám 🙂
Taky děkuji za srdíčka 🙂 posílám dál ať taky udělá někomu radost 🙂
@katty77 @sarinka0411 to je fakt - prostě jednou se nám všem zadaří a bude ...
ted přeji dobrou noc 🙂
@kolibricek36
@katty77 taky přeji dobrou noc holky 🙂
@lucie_k_s Ahoj, no tak už je to asi od loňského léta, ale s tím, že ne vždycky jsme se snažili, protože v době ovulace nebyly podmínky, třeba že onemocněla první holčička. Testovala jsem dnes, haha, očumovala jsem akorát rysku, ale pokusím se to vydržet ještě pár dní, ideálně ke dni očekávané MS. 😅
Já zkusím testnout ve čtvrtek ráno. 😉 Bude to 6 dní před termínem MS ale ideálně bych to potřebovala do soboty 18.6 vědět.
@kolmenka tak to si nejsem až tak moc jistá, jestli něco budeš vědět - jsem četla v návodu, že textovat má cenu až po vynechání nebo v den vynechání ....
al emůžeš zkusit - každá žena je jiná, možná že ti to ukáže něco - nebo aspoň ducha 😀

@katty77 no snažili, ale neměla jsem páru, že je nějaká ovulka - prostě mě to nezajímalo měla jsem starostí nad hlavu - měla 37 jak jsme se brali ... a to mi moje vlastní babička vyčetla, že se vdávám - prostě to dodnes nezkousla - u ní je můj manžel jen zloděj - protože mě jí vzal ...