Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolmenka jasně- chápu - ale možná to nemáš vsugerované 🙂
Ahoj holky, tady je zase "rozkecáno" 🙂
@kolmenka Mně bolí prsa vždycky od ovulace až do MS..začalo to teda před několika měsíci, nikdy předtím jsem to neměla, nevím, jestli to není tím, že se mi jednou opozdila MS, přikládala jsem to tomu, že jsem nemocná, ale nakonec jsem to dostala..ale mohlo to být taky biochemické, když testuju až po vynechání, zvlášť při té nemoci..ale někdy je ta bolest fakt děs, třeba běhat bych asi nešla nebo jen s nějakou mega držící podprsenkou 😀
Holky tak já dneska 29DC, MS zatím nikde, testla jsem dnes ráno a úplně bílo. Je pravda že ovu byla až 18DC, takže dneska je to jen 11dpo.....ale přeci jen jsem doufala aspoň v ducha ☹
no nic, čekám dál no 😀
@kajunka01 tak jo, držím palce 🙂 🙂 🙂
@kolibricek36 dekuju memuzu se dočkat 🙂
Dobré dopoledne holky 😉
tak jak jsem říkala, nevydržela jsem...Udělala jsem si ráno těhotenský test, jen tak, zda třeba s minulého měsíce se něco nepovedlo, ale bohužel úplně bílo 😔
Jediné co mě tak znervózňuje je, že mám nějakej divnej pocit v podbříšku. Nevim jak to vysvětlit, ale no zkusim....Po sexu, mám vždycky tak nějak zvláštně citlivý podbříšek, ono se to blbě vysvětluje, ale zkrátka o něm nějakou dobu vím, cítim ho (nebolí, netlačí nebo tak)...A už dva dny ho cítím skoro celý den...Ono to zní pitomě, ale snad mě chápete 😀
Teď s nikým logicky nespím, když je přítel fuč, ale říkala jsem si, že to není normální a pochybuju, že si něco vsugerovávám, protože nečekám, že budu těhotná bez sexu že 😀
Moje otázka je prostá, stalo se vám to někdy?
@komive mně se to stalo teď po novém roce asi dva cykly po sobě, pak byl jeden klid a další zase..přítel si liboval jak jsou naducaný, ale šáhnout si na ně moc nesměl, protože to bylo fakt nepříjemný..poslední cyklus jsem je měla naopak uplně splasklý...nevim čim to je, nepovedlo se mi vypozorovat okolnosti, ale nechci to 😀
@maggie_ tak to může být ovulka, já mám někdy taky ovulku takovou, že si říkám, že kdybych věděla, že to je blbost, tak to musím každou chvilku dostat... takže možná ovulka, což by bylo dobrý páč máš ještě u sebe manželovy spermíky, pokud je z jeho strany všechno ok, mohou ještě ty z neděle žít 🙂
@maggie_
@katty77 hm, taky bych to viděla na tu ovulku, podle toho, co jsi tu psala..popřípadě nastydnutí..mně teď podbřišek jako by tlačí..jak kdybych tam měla nafouklý balonek, tak jsem si taky samozřejmě řikala "že by?" navíc jsem měla další sen o tom, že jsem těhotná 😀 ale tak nějak prostě vim, že to je jen haluz 😅
@upuska
@maggie_
no blbý je, že třeba u mě tyhle všechny stavy, které popisujete značí jak ovulaci, tak menstruaci, i těhotenství... takže já příznaky vůbec neřeším, protože mám v podstatě něco celý měsíc vyjma pár dnů... PMS mám týden před ms, pak ms, pár dnů klid, pak bolesti k ovulce, potom zase chviličku klid a už zase PMS, takže kdyby něco byly těhu příznaky, může to být úplně klidně zrovna tak PMS.... 😀
@upuska mě taky popíchává v podbřišku a ráno koukám do blbla, je děsně brzo na vstávání - dneska mi manžel řekl, co tu blbnu - seděla jsem v obýváku a luštila sudoku o půl 4 ráno, jsem fakt na hlavu ... 😀 😀 😀
Ahojte. Uf fuska vas docist 🙂. Ja jsem uplne zmatena. Od ctvrtka spineneni. Tomu se snad ani nedalo rikat MS. Dnes pro zmenu hlen. Tak ja nevim co se deje. Snad jsem si Clostikem nerozhodila cyklus.
@katty77 😀 já jsem měla tyhle příznaky jen na začátku MS první den mě vždycky bolí břicho fakt moc a podle toho spolehlivě poznam, že je to tu..v průběhlu cyklu mi nikdy nic moc nebylo..pokud jsem nenastydla, to jsem to pak cítila kolem té ovulace, ale nijak moc..a ještě mě to tedy podobně bolí, když mám hnutou pánev, což teď zřejmě mám..prý to tam pak tlačí na tyhle orgány..jako je močák, vaječníky, konečník..no..
@kolibricek36 jé, tak to já spim jak špalek, dneska jsem se hrabala z postele v osm a fakt s odporem 😀
@upuska @katty77_ No nevim, jestli by ještě spermie žili no, ale už by bylo fajn, aby to přešlo 😀 celkově teď jsou ty dny zajmavý. Bolí mě kyčel při chůzi, břicho, musim pořád jíst, jinak mám pocit, že se pozvracím 😀 takže snad to brzy přejde, mám pocit, že mi je snad 50..celá pochroumaná...Rozbitá Maggie 😀 😀 😀
@maggie_ beruško nejsi sama....já co jsem vysadila HA tak mám pocit že se pomalu rozkládám, pořád mě něco bolí, buď kyčel, nebo záda, nebo břicho, pořád bych něco jedla, chodím milionkrát za den na záchod, a celkově si přijdu že jsem zestárla tak o 10 let........takže podle mě to maj na svědomí ty hormony které jsem dřív měla v krvi a teď je nemám........takže buď úplně v klidu.......nejsi v tom sama 😀 😀 😀
Holky měla bych dotaz posleddní týden beru Dasselta - je možné, že by mě popíchavalo v podbřišku z toho ?
V letáku jsem nic nenašla ☹

@kolibricek36 Hele pro mě i jen / bez ducha bude ok. Mám plno příznaků podle mě vsugerovaných tak je potřebuji odbourat. Dneska cesta vlakem po noční byla trest a v o tom bolení prsou už ani nemluvím.