Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska tak ses měla na ještinost vás obou vybodnout a zatáhnout to svoje zlatičko do pelechu 😀 😀 😀
@upuska jeeee to jsi ale klidně měla.....tak když chcete mimčo oba musíte oba vychytat ten správný okamžik....jaká jeho ješitnost prosím tě? podle mě nechávat toho chlapa v blahé nevědomosti není nejlepší nápad....já to vyřešila tím, že jsem mu to sice pořád nepřipomínala, ale nechávala jsem ovu testy na stole a řekla mu že až uvidí druhou čárku, je čas.........a kupodivu to bere jako "bojovku" a čeká vždycky na čárky 😀 mužský jsou hraví.....tak jsem to pojala jako hru..... 😀 😀 😀
@katty77
@kolibricek36 no, my jsme oba hrozný palice..ale podle mě to bojkotoval schvalně 😠 Jsem mu řikala, jestli nepůjdeme do kuchyně, že třeba můžu mejt nádobí, aby to s nim hnulo 😀
@upuska tak to nevím, co byste dělali, kdybyste se museli obrátit na centrum repr. medicíny... Taky jsem jednou byla svědkem, kdy holčina byla se mnou na pokoji po odsátí vajíček a vajíčka jí museli zamrazit, protože její partner nebyl schopnej v tom prostředí dodat sperma... když jsem to říkala manželovi, tak se naparoval, že on to dává s přehledem 🙂 ale ten chlap, co to nezvládnul, se musel cítit šíleně... takže raději trénujte sex pod tlakem, abyste případně nedopadli stejně 🙂
@digisek protože se "snažíme" teprve druhý cyklus, tak bych chtěla, aby to zatim probíhalo, tak nějak přirozeně..což mi moc nejde 😀, ale aby to od začátku nebylo pod tlakem..nebo nevim no..samozřejmě, jestli bude mít i do budoucna v tyhle dny návaly únavy, pak budu muset zasáhnout tvrději 😀
@katty77 já jsem si řikala, že příště se na něj vyšpulim, ať se tváří jak chce 😀
holky, já se to u toho čtení tlemím - doufám, že mě nikdo nepozoruje 😀 😀 😀
@kolibricek36_ Jistě že mám 😉 4.7-7.7. máš čas....
@katty77_ Áno, to jsi vystihla perfektně 😀 😀 Ten Folandrol je úplně v pohodě, docela mi to připomíná Lift a my? KŘÍDU 😀 😀
@upuska_ To tak někdy je, občas mi přijde, že neví, jak se snad ty děti dělají 😀 člověk aby spoléhal jen sám na sebe....no budu držet palce jako
@maggie_ což o to čas byl, doufám, že když MS přijde tak, na čas a né se někde toulat - tak by termín byl k ničemu, jejda ... 😀 😀 😀
prostě člověk si nevybere 😀 😀 😀
@kolibricek36 neboj, @maggie_ sice ze začátku dělala cavyky s termínama i s druhem ptáků, ale už polevila a pokud se ti ms bude někde courat, dá ti určitě náhradní termín 😀
Koukám, že jste tady začaly pomalu rozjíždět téma sex ve velkým stylu 😀 😀 😀 nestíhám normálně dočítat co tady píšete a pěkně se i bavím u hlášek co tady kolikrát napíšete 😀 😀
@sarinka0411 to není sex, ale snaženíííííííííííííííííííí 😀 😀
@katty77 To je přece jedno a to samýýýýýýýýýýýýýýýý 😀 😀 😀 já teda nevím , ale snažení bez sexu měla jen snad Panenka Maria 😀 😀 😀
@upuska sice není od věci jednou za čas si pro sebe udělat veřer a začít s tím, že budu dělat večeři polonahá 😀 😀 😀
@upuska .....musíte špinit víc nádobí 😀 😀 😀
@maggie_ kdyby to bylo o tom spoléhat jen na sebe, bylo by to jednodušší nemyslíš? tyyy jooo holky představte si, že by to záleželo jen na nás....my si to pak pěkně naplánovaly na den, kdy chcem otěhotnět, počíhali si na ovulku, dodali si vlastní spermíky a bylo to....a pak s těma velkejma pupkama si tady sdělovali jaká je to paráda se oplodnit 😀 😀 😀 ..... no asi už bych to neměla hulit 😀
@kolibricek36_ Jo tak "jejda" 😀 nedělejte mě v tom bordel....tak si to užiješ tentokrát i kdyby přišla hold, protože Dobby už se těší jako 😀 😀
@katty77_ nedám 😀 😀
@maggie_ 😀 😀 😀 😀 😀 klidně pošli i Dobbyho - at si to sami mezi sebou domluví 😀 😀 😀

@katty77 jj....čekám a čekám, co z toho bude.......břicho už zas nebolí, bolelo jen ráno, včera docela silný píchání v levé části, tam co tenhle měsíc bolela i ovulka......no jsem fakt zvědavá.......je to dnes 12dpo, tak třeba se teprve zabydluje 😀 ..... ale spíš asi ne.......každopádně na MS ani náznak no