Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolibricek36 já měřím poctivě, aspoň vím, jestli byla ovulka a jestli jsme se trefili 🙂
@katty77 Tak to nevím, v prvním těhotenství se žádné touhy neprojevily, spíš mi to bylo jedno 😀 tak si přítel přišel na své 😀
@upuska jo to vystěhování je zajímavý nápad :D 😀 jen máme docela novou postel se super matračkama, tak by mi to asi neprošlo :D
@janina29k Tahle parta je rozhodně příjemnejší než parta už čekajících, tam všechny jen vzdychají, je jim blbě, za vším vidí potrat... Tady je víc pozitivně a vidí se před sebou to pěkné 🙂 Já sem budu chodit a všechny vás těhotenstvím nakazím 😉 bude baby boom 😉
Kdybych aspoň neměla takový šílený bolesti, jak při MS tak pak při ovu......vždycky mě to úplně složí, křeče 2 dny jak prase.........už min cyklus jsem manžela prosila ať už mě oplodní že už ty bolesti nechci další měsíc....a zas nic....takže dnes a zítra si to užiju na maximum a pak další křeče při ovu....paráda......
@katty77 my jsme se tenhle cyklus trefili určitě, ale nějak to nefunguje.....
@digisek trefit se můžem, ale četla jsem, že pokud je vajíčko nedozrálé, i kdyby bylo oplodněné , tak se neuchytí ☹
holky tak jsem volala dr na vysledky a je to pozitivni hcg dpovida 4tt sice jsem v nedeli zacla 5tt a sla jsem tam ve stredu tak me trochu vydesila ale tak u kazdeho to roste jinak ne??
@kajunka01 krásné, tak at se ti i miminku daří 🙂 <3
@kolibricek36 děkuji moc 🙂 🙂
Ahojte kočenky, já Vás nestíhám dočítat 😀 to je mazec... takže nereaguji, jen čtu a chechtám se tu některým Vašim hláškám 😀 vy jste čísla... 😀 😉 jinak já jsem 15DC a čeká nás dvoudenní "fesťák" s noclehem u známých, tak to bude jízda 😀 hrozně se těším, to bude paráda... 😉 tak snad si z té super akce přivezeme dáreček 😀 😉 takže já se tu zas objevím až v neděli, dřív nebudu mít možnost, tak tu moc neplkejte, ať nemusím číst zase samé romány 😀 😀 😀
holky ,zitra me ceka dlouha sichta, od 8 do 22 budu na festaku tocit pivo a davat dalsi napoje a potom ten uklid :/ pokud nebudu tahat nic tezkeho myslite ze to miminku neublizi??
@kajunka01 no já bych měla obavy, ale já mám za sebou potraty, pokud seš zdravá a žádnou takovou neblahou zkušenost nemáš, tak se asi nic nestane... je tolik holek, co se dozvěděly o těhotenství mnohem déle a dřely, cvičily, běhaly, ebo dokonce i pily a kouřily než se dozvěděly, že jsou těhu. A mimi to zvládlo... Pokud by se teď něco stalo, tak by se to s největší pravděpodobností stalo, i kdybys ležela v posteli... Určitě se opatruj, nic netahej a zkus odpočívat, když to jen trochu půjde, takovej fesťák je náročnej pro každýho, natož pak pro těhulku... 🙂
Všechny zdravím a přeji pěknou neděli. Pro mě tedy pracovní 😒 . Včera mi to nedalo a 24.DC jsem si udělala další test a samozřejmě zase nic. Dneska mě bolí silně podbřišek jako den před ms (měla by přijít až 23.6) tak si myslím že opravdu přijde a miminko se budeme snažit další měsíc .
Ahoj holky, taky zdravím, a příjemnou neděli přeji. Dneska jsem 29 DC takže uvidím zda dorazí (měla by už tu být) ale mám dojem že asi se někde toulá - nic mi moc není krom popíchávání v podbřišku a rannní nespavosti - mám dojem, že to bude nejspíše zas a opět cysta jako v dubnu .... takže přeji všem příjemné snažení 🙂 😎
@kolibricek36 Ahoj a test jsi si zkoušela?
@kolmenka ještě né - vždyt si nejsem jistá délkou cyklu - od revize mám to nějak divné - 28, 32, 30, zkusím když zítra - sice mám pokušení se testnout, ale ranní moč jsem prošvihla, a tak by to nejspíš nemuselo správně ukázat ...

@katty77 hm 😀 😀 😀 bestie 😀 😀 😀
já se neměřím, tak ani nevím na čem jsem .... ale pohoda