icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katty77
20. čer 2016

@maggie_ ahojda, jestli jsou to cucky a "želé", tak se obávám, že je to ms, i když jiná, než seš zvyklá. Ty cucky jsou děložní sliznice, která s ms odchází. ☹ To ti asi udělal utrouš, mělas díky němu pěknou sliznici, kterou si předtím třeba nemívala...

maggie_
20. čer 2016

Jenže já mám do MS dva a půl týdne ☹ hlavně dva měsíce co Utrogestan beru, ji mám fakt pravidelnou...No cucky....spíš jako sliz no a krev žádná 😔

maggie_
20. čer 2016

@katty77_ Myslíš, že bych měla MS hned takhle po týdnu 😨 ? Jinak jsem tě v předchozí odpovědi zapomněla označit 😉

katty77
20. čer 2016

@maggie_ tak ms by ti přišla fakt hodně brzy.... Ale jestli ji čekáš až za dva a půl týdne, to bys měla strašně dlouhej cyklus,ne?
A teď tam tedy tu krev nemáš žádnou? Kolikátý den cyklu seš? Ještě se ti takhle bouřlivě může projevit ovulace, ale to je taky divný...

upuska
20. čer 2016

@pindruse16 Ahoj, Něco podobného jsem řešila teď už s ex-manželem..o miminko jsme se nesnažili, ale spali jsme spolu málo a mně to nestačilo a prostě jsem to nechápala..když jsem se ho ptala, tak mi ještě navíc řekl, že by mohl mít sex každý den a když jsem se ptala, jestli ho to se mnou teda nebaví, tak prý je všechno super..jenže zjevně nebylo..chyba byla už jen ta, že já jsem se mu neuměla naservírovat a neuměla jsem ho svádět a neuměla jsem tak polechtat jeho ego o tom jak je dobrej samec.. 😅 A když už jsem sebrala odvahu k tomu svádění, tak přede mnou začal uhýbat..A prostě už bylo pozdě, za pár týdnu mi řekl, že se asi tak trochu zamiloval do kolegyně..Neříkám, že to je i váš případ..slyšela jsem o víc párech, co mají sex jednou měsíčně..proto jsem si sama dlouho namlouvala, že sex neni všechno (i když mi celkem dělalo hlavu, jak s timhle intervalem počneme potomka) a prostě to tak máme...a jsou důležitější věci ve vztahu, protože jinak jsme fungovali uplně na pohodu..taky chodil hodně do posilky a celkově sportoval, tak jsem si řikala, že se vybije při sportu a pak už nemá sílu..sama jsem to tak často měla..navíc jsme spoulu byli 12let...Teď zpětně mám pocit, že jsem to celé podcenila, že jsem mohla udělat víc..Takže na tvém místě bych ho asi zkusila překvapit tím prádlem, udělat TO tak nějak netradiční..ale zase ne moc strojené..a když se nechytne, tak si s ním promluvit..že na něj nechceš dělat tlaky, ale že tě to trápí, že nevíš, co si o tom máš myslet, jestli nechce dítě nebo tebe..Držím palce, ať to dobře dopadne 🙂

digisek
20. čer 2016

@1nelinka nezkoušela ...piju kontryhel při MS, ale ty OVU bolesti tlumím práškama

pindruse16
20. čer 2016

@kastanek87 tak to mas opravdu podobny jako ja... my se "snazime" o prvni.. on je schopnej o tom mluvit, jak az bude malej, tak s nim budu delat tohle, a az bude malej, tak to bysme s nim mohli jet tam a tam a to ja ho jako prvni naucim tohle, a myslis, ze bude malej v tutom po me?... vim, ze kdyz se to povede, tak bude hrozne stastnej a bude uzasnej tata, ale proste se do toho nejak uplne nezene... fakt to nechava NAHODE.. jako ja uz se taky odprostila od nejakyho honu na plodny dny a rekla jsem si, ze si budu uzivat vic zivota a neupinat se na to (proto jsem ted dlouho tady ve skupince vubec nebyla)... tri mesice jsem brala Duphaston na srovnani cyklu a zaroven na podporu poceti... jenze zbytecne ze, kdyz on nema na sex ani chut... takze si k doktorovi tenhle mesic uz nejdu ani pro dalsi krabicku a budu spolecne s pritelem holt cekat na tu nahodu... jen aby mrcha nechodila jinejma ulicema, nez chodim ja 😀

pindruse16
20. čer 2016

@maggie_ nemuze to byt ovulace? 😉

upuska
20. čer 2016

@katty77
@maggie_ zdárek..to co popisuješ, jsem měla minule.ale až 24DC, kdy jsem čekala MS..trvalo to do 28DC, kdyz jsem začala krvácet..asi bych zavolala na gyndu a zkusila se poradit tam, ať máš klid

maggie_
20. čer 2016

@katty77_ No jsem 17DC právě jenom....Dnes mám slipovku, tak uvidíme. Taky jsem si myslela, že by to mohla bý ovu, ale test negativní. Říkala jsem to kámošce a tu napadl potrat. Jsem myslela, že ji jednu švihnu 😀 to bych asi nepřežila, ale už fakt nevim co.....Nevim jestli se objednat na gyndu, ale aby to nebylo zbytečný že jo...

komive
20. čer 2016

Jsem byla pár dní pryč a tady se to zas rozjelo! Jdu dočítat, každopádně moc gratuluji @rumisik ! Ať vše klape, jak má 🙂

A ještě vzkaz pro @maggie_ , normálně jsem potkala ty tvoje ptáky! Čtyři čápy! Tak doufám, že teda něco přinesou 😀

pindruse16
20. čer 2016

@upuska to ja se ho vzdycky tak jednou za mesic - mesic a pul (kdyz uz mi TO fakt hodne chybi) zeptam, jestli delam neco spatne, nebo jestli se mu nelibim a jestli ho to teda se mnou nebavi... a nic nedelam spatne, libim se mu, mam (prej) krasny telo a bavi ho to se mnou, jenom proste nema chut - coz se mi vsechno vylucuje... 😖 ... ale myslim si fakt, ze musi zacit zase neco delat se svoji vahou, pak mozna nemude fyzicky unavenej z toho, kolik materialu denne musi vlacet a treba se mu zase vrati ta chut... on mi furt rika, ze uz neni tak mladej, jako kdyz jsme se poznali (pred skoro 7 lety) a ze uz je mu 29 a ze chlapi proste tu chut ztraceji... proste vymluva...
"svadet" ho mi pomohlo parkrat... ze kdyz se vysprchoval, tak jsem zrovna "nahodou" byla v koupelne a potrebovala jsem se ohnout u umyvadla (asi jsem si zrovna cistila zuby ci co 😀)... nebo kdyz jsme vylezali ze sprchy, tak jsem se musela ohnout pro rucnik... vim, co ma rad a ze ho to treba v posteli uplne nebavi, tak to zkousim po celym byte... ale posledni dobou bez uspechu 😖 ... jako je pravda, ze pradlo bych si koupit mohla 🙂 no, zejtra po zkousce asi pujdu nakupovat 😀 snad se i zkouska povede, abych mela lepsi naladu na nakupovani 😀

maggie_
20. čer 2016

@upuska_ A myslíš, že na gyndě zjistí, proč se to děje? 😕
@pindruse16_ Já nic nevííím 😀 😀 já chci bejt doktorka asi

katty77
20. čer 2016

@maggie_ jako ovu test sis dělala?

pindruse16
20. čer 2016

@maggie_ nekdo by mel vynaleznout nejakou aplikaci do mobilu 😀 prilozis telefon k brichu a appka ti rekne, co s tebou je 😀

maggie_
20. čer 2016

@komive_ Vidíš, že makám, jak mourovatá 😀 😀 přece bych vás v tom nenechala samotný 😀 😉

@katty77_ Ovular z BENU https://www.benu.cz/ovulacni-test-ovular-5ks

upuska
20. čer 2016

@maggie_ no, nevím, jestli to zjistí, ale třeba ti aspoň řeknou, že to nemůže být potrat, že to nemůže být prasklá cysta nebo zánět atd..třeba ti řeknou, ať přijdeš, že tě vyšetří..

i když možná jsme tu všechny povolanější než oni 😀

maggie_
20. čer 2016

@upuska_ Že jo 😀 si právě myslim 😉 😀 ...No zkusim tam zavolat a zeptat se, jestli mám vůbec jezdit 😉

upuska
20. čer 2016

@maggie_ zavolej, přece jen, abychom něco nezanedbali 😀

maggie_
20. čer 2016

@upuska_ Ano paní doktorko, ale mají odpolední směnu, zavolám až později. Doufám, že Vám to nebude nějak vadit 😀 😀

katty77
20. čer 2016

@maggie_ potrat je blbost podle mě, však pokud bys byla skutečně oplodněná, tak někdy minulý týden a i kdyby "to" odešlo, tak by to nemělo být tak dramatický - jako s bolestma a krvácením... nemáš zánět?

beruska1889
20. čer 2016

@maggie_ taky jsem o víkendu potkala nějaké čápy, jeden mi letěl nad hlavou, tak snad to byla zásilka od Tebe 😀 😀 😉 a k tomu Tvému dotazu, pokud by to nepřešlo do pár dní, tak bych asi volala na gyndu a nechala se vyšetřit, je to docela divné takhle v půlce cyklu... potrat pochybuju že by to byl, ten by doprovázelo mohutné krvácení a silné bolesti břicha a křeče... no snad to bude brzo dobré.... 🙂

upuska
20. čer 2016

@maggie_ hlavně na to nezapomeň 😎

upuska
20. čer 2016

@maggie_ 😀 😀 😀 jsem zapomněla na smajly, tak aby nedošlo k nedorozumění 😀

katty77
20. čer 2016

@beruska1889 no podle toho, kdy by teoreticky byla @maggie_ oplodněná, tedy někdy minulou středu nebo úterý, tak by určitě neměla křeče ani velké krvácení, není to ani týden od případného oplodnění, tak si spíš myslím, že by se "to" vstřebalo - odešlo s ms, aniž by o tom věděla, ne? Co popisuješ, to jsou příznaky pozdějších potratů, kdy už máš alespoň meškání ms....

beruska1889
20. čer 2016

@katty77 no pokud by byla oplodněná teprve minulý týden tak by teprve vajíčko doputovalo do dělohy a mohlo by se začít zavrtávat, teoreticky... takže kdyby náhodu, tak by to mohlo být spíše tohle... byla by to velká náhoda, když jí teprve skončila ms, ale viděla jsem už větší záhady... takže možné je vážně všechno...

katty77
20. čer 2016

@maggie_ @beruska1889 ještě mě napadlo, že by to mohlo být zahnizďování, to by pak odpovídalo časově a na testu by ještě nic nebylo...

maggie_
20. čer 2016

@upuska_ Já tě miluju 😀 😀 neboj beru na vědomí....
@beruska1889 No asi to potrat nebude no...Žádný křeče nemám, to podbříško cejtim, ale ani to nebolí jako u MS, jen tak slabě, že si toho všimnu několikrát za den no 😉
@katty77_ Holky já vám nevím...sex jsme měli teď prakticky pořád, ale odjel v neděli, takže je to přes týden a ovu zatím ani nemusela být, takže těhu asi těžko. Jako zavolám an tu gyndu a uvidíme, jestli mi řeknou ať přijedu..

katty77
20. čer 2016

@beruska1889 tak jsem měla stejnou myšlenku o tom zahnizďování 🙂 no, počítaly jsme s @maggie_ , že když měli sex v neděli, než její přítel odjel, mohli teoreticky spermie v děloze počkat 2-3 dny na ovu, to už by byla někdy 12DC, což by se mohlo podařit... No zavrtávání je tak od toho čtvrtého do devátého dne od oplodnění, ne? Tím by se vysvětlovaly ty bolesti a krvácení teď...

bonynka1981
20. čer 2016

Holky nic nenaznacuju jen upozornuji z vlasni zkusenosti ( několik potratů ) ze bolesti pri potratu nemusi byt zadne.

Strana