Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_ já taky měla cosi jako MS předloni v červenci, - po 14 dnech a pak od té "driuhé" přišla jak obvykle měla přijít v tu dobu od té první - jako nechápala jsem 😀
ahoj všem! Doufám, že ptáci jsou už na cestě. Chtěla jsem se zeptat těch, které mají zkušenosti s ovulačními testy. Minulý týden jsem psala, že jsem poprvé v životě byla na folikulometrii. Bylo to 15DC a doktorka viděla pouze cca 12-13 mm folikuly a řekla mi, že jde s nejvyšší pravděpodobností o anovulační cyklus. Já mám však cyklus po vysazení IUD rozházený a obvykle delší, kolem 34-35 DC. I přes to co mi dr. řekla, jsem pokračovala s ovulačními testy (rovněž poprvé). Nepodařilo se mi sice, že by druhá čárka byla silnější než testovací, ale v pátek večer byla téměř tak silná jako testovací a od té doby zase zeslábla. V příbalové informaci píšou, že ovluace nastane 24-36 hodin po pozitivním testu. Mohla skutečně proběhnout ovlulace? Jak by se na ovu testu projevil anovulační cyklus?
děkuji moc za rady. Zvažuji, zda přijmout nabídku na clostilbegyt nebo, zda nechat tělo, ať se vzpamatuje a začne fungovat samo. Bohužel kvůli věku nemám moc času ☹ a potřebuji si udělat nějaký názor před další návštěvou gynekologie.
Vsem drzim pesticky at to klapne tentokrat!!!
@maggie_ uvidíš, možný je všechno 🙂 a je to jako jediný vysvětlení, proč se ti to děje ve vztahu ke snažení, když jsme tady všechno probraly a ostatní varianty vyloučily 🙂 . Pak to samo může být nějaký zdravotní problém, ale to by poznali asi až na gyndě, pokud se ti něco podobného ještě nestalo..
@bonynka1981 tobě taky 🙂 bereš něco na podpoření nebo máš přirozený cyklus?
@katty77 přesně tak... spíš tak bych to viděla... no sama jsem zvědavá co z toho nakonec bude 😉
@katty77 mam clostilbegyt. Dnes pregnyl. A od ctvrtka na zavadeni Gynprodyl.
@bonynka1981 tak to máš krásnou sliznici, četla jsem, že Clostík tlumí tvorbu sliznice... Tak držím palce, ať se tulení zadaří 🙂
@katty77_ Stalo, ale nějak pár měsíců po vysazeno antiko a to tehdy doktor říkal, že se mi konečně tělo asi vzpamatovává a uvědomuje si, že musí MS vyvolat samo, ale to bylo teda v mnohem větší míře, než teď...Teď k tomu stačí slipovka, tak dvě na den by bohatě stačili, ale měnit častěji, že ano 😀 akorát v tu sobotu jsem měla mini tampon, protože jsem šla s kámoškou a jejími malými dcerkami na dětský den a tam krom lesa žádný záchod není 😀 😀
@katty77 dekuji. Akorat kdyz se.musi tak nam to.moc nejde
nic příští měsíc se objednám na gyndu - preventivka - k obvodní na B12 a na krev kvůli Rh faktoru, tedy jestli nemám v krvi protilátky .... to si zas užiju lítání po doktorech 😀 😀 😀
@kolibricek36 Děkuji ale 26DC už je podlemě pozdě .
@pindruse16 náhodou potřebovala ohnout u umyvadla 😀 😀 chválim, je to potřeba 😀 ale nechápu o co těm chlapům jde, proč nedokážou mluvit na rovinu..asi nás třeba nechtěji ranit, ale tohle nikam nevede..Sama mám pocit, že současný přítel se teď taky začíná stahovat..přestat si dávat pozor při sexu byla v podsatě jeho iniciativa ..nějaký čas jsme praktikovali přerušovanou soulož a pak začal sám zůstávat..ale v posledních dvou týdnech mám pocit, že se prozměnu snaží dát si pozor na plodné a neplodné dny nebo nevim, jestli si to vsugerovávám..
@bonynka1981 @pindruse16 @upuska jak tady toto téma sleduji, tak koukám, že to s těma chlapama nemáte jednoduchý, ... Měla jsem za to, že když chlap má příležitost mít sex, tak má sex 😀 u nás se prostě řekne, že je čas a jde se... žádné velké koumání, ...
@beruska1889 myslím,že nějak 3ml... 😉
@sedlakovasary OK moc děkuju, v příštím cyklu to tak vyzkouším 😉 🙂
Holky tak já jsem z toho jelen. Ráno zjistím že i když jsem 26.DC tak špiním (3 kapičky) a od té doby nic. Co to je????? Myslela jsem že příjde MS dřív ale vypadá to že asi ne.
@kolmenka tohle jsem měla minulý cyklus taky, jeden den ráno lehce špinění, další den vůbec nic a pak ten další den přišla mrcha... ☹ tak uvidíš co to bude u Tebe... přála bych Ti spíš to mimčo... no nezbývá nic jiného než počkat co se z toho vyklube... ☹
@beruska1889 No jako toto neznám vždy jsem měla špinění ale celý ten né ráno 3 kapky a pak nic. Tohle neznám.
@katty77 no, já si myslim, že si neni tak uplně jistej tim, že chce dítě..že chce dítě rychle..protože, když mi skončila MS, tak by býval mohl sexovat dvakrát denně..a čim víc se blížila polovina cyklu tim jsem se musela doprošovat..však jsem si tu minulý týden stěžovala 😀 já jsem samozřejmě tim víc chtěla..😀
@kolmenka já to taky měla poprvé, nikdy ani nešpiním, vždycky se mi rovnou rozjede červená... ale možné je asi všechno, sama jsem zvědavá co přijde tento cyklus....
@beruska1889 No kamarádka tvrdí že i 26.DC to může být hnízdění nebo zavrtávání se hloubš. mě to příjde pozdě ale zase fakt 3 pidi kapičky a už nic je divné
@kolmenka To jsem taky zvědavá.....mně to takhle začalo, a pak přišlo, když jsem byla v 5tt ještě před Davídkem. Kamarádka mě utěšovala, že to bude OK, že měla to samé, ...něco víc jak den byl klid, a pak se rozjela krev naplno :(...Takže každý to má asi opravdu jinak. Přeju ti, aby to dopadlo dobře 🙂
@kolmenka jasně, mlže být, co by ne... už jsem viděla větší záhady... no však uvidíš, pokud do konce nepřijde mrcha, zkusila bych test a bude snad jasno... 😉
@terka228
@beruska1889
Holky to je děsné ještě že do 28DC jsou už jen 2 dny a to snad vydržím a nebo příjde ms tahle nejistota mě ničí

Ja dnes byla na folikulometrii. Zase na chystaný 3 folikuly. Sliznice prej 20mm. Pichnuty pregnyl. Dnes a zitra povinne tuli tuli 😀