icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
20. čer 2016

@maggie_ jestli nemaji dovču..a jak ti je?

kaaacaaatkooo
20. čer 2016

@pindruse16 Opij ho uprostřed měsíce a je 😀

lucie_k_s
20. čer 2016

@laktyna u nás zatím nic... Testovat budu ve středu a MS by mela/neměla dorazit v sobotu... Mám cyklus 30 dni... Tak uvidíme... Dnes jsem 11dpo a zatím nic, jen mám citlivý nos na ryby, ale co já vim :D naštěstí jsem porad v práci tak nemám čas na to myslet... Příště to snad vyjde;) je dobře ze hledas pozitiva... Vše zle he pro něco dobře ;)

pindruse16
20. čer 2016

@upuska já jsem nějaká vyklidněná už druhej cyklus... asi jsem se smířila s tím, že to prostě jen tak nepůjde a nemá cenu se tím stresovat, tak si užívám jógy a po zkouškovým se zase po pár měsících plně začnu věnovat běhu tzn běhat víckrát než jednou za tejden jako je tomu teď... ale to víš, tomuhle vyklidnění předcházel neskutečnej pokles na úplný dno, kdy přišla MS, kterou už jsem nečekala (milovali jsme se tak akorát v tom správnym termínu a všechny příznaky nasvědčovaly tomu, že MS už nepříjde - asi vsugerovaný)... to jsem se úplně zhroutila a řekla jsem si DOST, slz už bylo tak akorát a musím se zaměstnat... tak už teď druhej cyklus neřeším početí ale tenhle týden jsem začala řešit nevalnej sex... 😀
ale musím říct, že jsem nějak dospěla k názoru, že k tomu holt ještě nejsem souzená, že asi moje tělo zatím není připraveno a že až bude ta pravá chvíle, tak se to stane... ale i přes tohle pozitivní vyklidnění pořád tajně doufám, že nejpozději o Vánocích uvidím pozitivní TT 🙂

pindruse16
20. čer 2016

@kaaacaaatkooo no, na to si musím ale měsíc počkat 😠 😀 v půlce jsem teď... ale slyšela jsem kdysi o Jonášově metodě početí a podle toho mi dny početí vycházejí uplně jinak než cykly... :D přítel pořád říká, že si myslí, že se nám to povede o dovolené... a právě na dovolenou mi vychází, podle týhle metody, že by to opravdu vyjít mohlo 😎 😀 přitom jestli budu mít pravidelný cykly, tak mi vychází, že mi o dovolené bude končit starej a začínat novej cyklus 😀 ale třeba je něco mezi nebem a zemí a jonáš bude mít pravdu :D

upuska
20. čer 2016

@pindruse16 o jonášovi jsem taky četla, je to docela zajímavý..a běhat bych taky chtěla víc jak jednou týdně, jenže to bych nesměla mít lemra..dneska tu navíc celý den lilo..

jak dlouho to zkoušíte? My teď "teprve" druhý cyklus..samozřejmě jsem si přála, aby to vyšlo hned 😅 před chvílí se mi vrátil drahý z práce a pravil, že jsem nějaká divná, jestli nejsem těhotná, marně jsem se v jeho tváři snažila vyčíst, jestli pocity z té představy 😀

pindruse16
20. čer 2016

@upuska nedáváme si pozor od listopadu 2015 a hned ten první cyklus mi přítel řekl to samé :D :D....

janina29k
20. čer 2016

Holky jak moc máte výrazný čárky na ovu testu? Já tam něco málo vidím, ale úplně minimálně.

upuska
20. čer 2016

@pindruse16 😀 jsou všichni stejný...ale když jsem se teď zahlédla v zrcadle v koupelně, tak jsem ten jeho dotaz pochopila..jsem nafouklá jak březí samice a pupek mam jak v 5.měsíci 😅

laktyna
20. čer 2016

@lucie_k_s Drzim moc palce. ;)

@pindruse16 hezky napsano s tim "vyklidnenim"... taky se snazim jako dlouhodoby projekt mit zhubnuti, mojzisovou a jine veci. ale ke konci cyklu mam vzdy trochu krize... mozna souvisi i s PMS. taky drzim palce🙂

@pindruse16

pindruse16
21. čer 2016

@upuska no ja se pravidelne nafouknu tyden pred MS :D a nekdy i kolem ovulace :D a nekdy byvam nafouknuta i v jine dny a na jinych mistech (v xichte :D), ale to nema s cyklem nic spolecneho 😎 😀

pindruse16
21. čer 2016

@laktyna dekuji a taky drzim palce 🙂 ja tenhle mesic krizi mit urcite nebudu, protoze kdyz neni milovani, nemuze byt mimco... 🙂 ale je to po trech cyklech s pomocnikem Duphastonem prvni mesic bez nej, tak jsem zvedava, jestli se mi zacnou cykly zase prodluzovat, to pak budu asi zase na nervy 😀

kolibricek36
21. čer 2016

@kolmenka tak co ukázal se aspon duch? at můžem gratulovat .....

kolibricek36
21. čer 2016

tady žádná změna - tak uvažuju zda se ještě zítra či pozítří testnout, když nepřijde MS, nebo se na to vykašlat - ono to nějak dopadne ....
jinak byla jsem se zušlechtit - u kadeřníka - hm tak nevím co mi na to ten můj poví, protože jsem původně chtěla jen konečky a melír ... 😀 😀 😀

upuska
21. čer 2016

@kolibricek36 a jak to nakonec dopadlo? ;) 😀 já jsem se zrovna dneska vzhlížela v okně busu a řikala jsem si, že by to chtělo zásah odborníka 😅

upuska
21. čer 2016

@pindruse16 jo, týden do MS to sedí, někdy mam ale pocit, že jsem nafouklá pořád..v ksichtě ani ne, na to mam chlapa 😀

kolibricek36
21. čer 2016

@upuska ještě nijak - až přijde z práce na oběd ... já jen že se nechal slyšet že miluje dlouhé vlasy - no a tedkom je mám po lopatky - takže to není žádná hrůza dle mě - už to chtělo, protože jak jsem měla zlomenou ruku tak mě musel česat on a dost mi to polámal ... 😀 😀

upuska
21. čer 2016

@kolibricek36 já myslela ten střih, jak dopadl, když jsi původně chtěla jen konečky..přítel taky miluje dlouhé vlasy..já je mám do pasu, ale v poslední době už mě to moc nebaví

kolibricek36
21. čer 2016

@upuska mám to jakoby postupně a melír - mě se to líbí - měla jsem to i jak jsem se vdávala, akorát jsem to měla delší o truchu ještě trvalá chybí ....
no a taky jdem na svatbu v červenci, tak chci, abych vypadala kapku k světu 😀 😀 😀

codelat
21. čer 2016

ahoj holky... otravuji i Vás, ale víc hlav, víc ví.... prosím : 4 dny před termínem MS , test z ranní moči, citlivost 10 , já tam to něco viděla cca za minutu... ale raději se ptám - znáte to, když ženská něco chce, vidí to i tam, kde to není 😅 ... Moc děkuji za názor....

upuska
21. čer 2016

@codelat slaboučký, ale na mém monitoru ho vidím 🙂

janina29k
21. čer 2016

@codelat taky tam vidím ducha

lucie_k_s
21. čer 2016

@codelat Taky tam něco vidím...

maggie_
21. čer 2016

@upuska_ Asi měli no 😉 dneska jsem se na tu gyndu dovolala a řekla to přímo doktorovi, protože sestřička nevěděla, jestli mám nebo nemám přijet.
- Gynekolog mi říkal, že to mám teď nechat a nasadit Utrogestan, jak jsem zvyklá, že asi do té doby budu špinit, ale že to necháme, jak se to zachová potom. Kdyby se to prý opakovalo, bude to muset nějak řešit...
Těhotná nejspíš, nebo asi určitě nebudu - tt něgativní....a do MS mám nějakých 10dní 😔

upuska
21. čer 2016

@maggie_ tak na test je ještě brzy, ale nechci dělat zbytečné naděje..uvidíš..pořád to nepřešlo? a jak to dáváš doma sama?

katty77
21. čer 2016

@codelat vidím ducha, co máš za test?

katty77
21. čer 2016

@maggie_ 10 dnů před ms bude test negativní i kdybys čekala paterčata 😀 vyčkej, třeba to opravdu dopadlo a tvý problémy jsou spojený s počínajícím těhu....

terka228
21. čer 2016

@codelat Taky vidím slaboučkého ducha 🙂

terka228
21. čer 2016

@codelat Jakou značku testu máš??? Přeju, aby sílil 🙂

codelat
21. čer 2016

@terka228 ahoj, děkuji... je to GS Mamatest , z ranní moči , MS by měla přijít pátek, sobota... dnes jsem 25 DC , ovu měla být cca 10 dní z5

Strana