icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

lucie_k_s
21. čer 2016

@codelat Já jsem dneska 27 DC, cca 11-12DPO test si budu dělat zítra, tak jsem na to zvědavá 😉 Uvidíš jak ti to bude sílit 😉

maggie_
21. čer 2016

@upuska @katty77_ Vy jste hodný holky 😉 ...No jako naděje si nedělám no..bohužel by mi to nešlo do hlavy. Hrozně mě štve, že teď budu 10dní špinit, jak kdyby to tady nedávno nebylo, že? 😀 😀
Sama doma to nějak zvládám. Tím, že jsem od rána do večera v práci a pak ještě třeba jdu běhat do podtlaku, tak jdu domů - najím se a prakticky jdu skoro spát....Takže jsem ráda, když si dám v klidu doma cigárko a trošku se zastavím 😉

maggie_
21. čer 2016

Jinak děkuji za srdíčko ♥ ♥

upuska
21. čer 2016

@maggie_ no, vida..ono to uteče.. ;) já dneska zůstávám u kámošky v Praze, těšila jsem se, jak si uděláme hezký odpoledne a večer a místo toho jsem uplně odbytá, doufám, že se vzchopim..ale teď bych šla nejradši chrnět..

co ty pani? ;) @katty77

katty77
21. čer 2016

@upuska maggie_ holky, tak koukám, že to teda vedem.... Já jsem dnes 25 DC, od ovulace mě nepřestaly bolet prsa a hlavně bradavky, teplota nahoře, tak jsem si tak potichoučku doufala, ale už druhý den zavádím čípek neb jsem si někde (nevím kde a jak) uhnala nějaký zánět, tak doufám, že to čípkama rozeženu a nebudu muset na gyndu... Takže i kdyby se případně zadařilo, tak pochybuji, že by se tomu v takovým prostředí líbilo...

peta73
21. čer 2016

@katty77 Nevěš hlavu, ze zkušenosti vím, že časné těhotenství je příznivým faktorem pro rozvoj gynekologických zánětů. Možná budeš nakonec pozitivně překvapená 🙂. Držím palečky.
Já jsem na tom obdobně - 23DC, ale ovu - pokud byla byla až kolem 18DC, takže spousta času a čekání přede mnou 😲.

upuska
21. čer 2016

@katty77 a je to zánět? nemůže to být taky od uhnizďování nebo tak? kamarádka řikala, že měla hned nějaký výtok, ještě dřív než dělala test..

maggie_
21. čer 2016

@upuska @katty77_ Já chci taky něco uhnizďovat 😀 😀 jo a mimochodem, fakt jako i kdyby paterčata tak na testu myslíš, že nic jo?? 12.6. poslední sex? Fakt ne jo ?? 😀 😀 Hele já to prostě potřebuju vědět 😀 😀

upuska
21. čer 2016

@maggie_ určitě ne, je to teprve 9 dni, jestli jsi mela ovu a uchytili se az toho 15.tyho tak 6 dní..😀 takže si na pět čárek ještě pockas, Kamo 😀

digisek
21. čer 2016

Ahoj holky, už vás zas nějak nestíhám dočítat 😀 😀 😀 Já si jedu novej cyklus, ve čtvrtek jdu k MUDr. na změření folíků jestli se tam něco děje, ať vím na čem jsem. Nesnáším když se nic neděje a já mám na něco čekat......to je fakt k zbláznění........

katty77
21. čer 2016

@peta73 fakt? to jsem ještě neslyšela, no tak to u mě ten zánět hned stoupl na ceně 😀

terka228
21. čer 2016

No holky, já se musím smát....myslím, jak to mám doma s mužem a sexem OK, včera se těším, až mi přijede z práce domů, protože když jsem měla největší chutě, nějak to nevyšlo a musel odjet do práce.... Když ale včera večer přijel, pohrál si jen s tím mladším synkem, trošku mě poňuchňal v kuchyni a utekl mi usnout 😀 Dneska prý neví, jestli dorazí a jestli, tak až večer 😀 , tak nevím nevím.... 😀 Možná jsem na něj už taky nějaká moc HRRR .... No nic půjdu ostříhat živé ploty, oni mě ty chutě třeba přejdou a padnu za vlast 😀 😀 😀

katty77
21. čer 2016

@upuska no je to něco takovýho, bílý hrudkový výtok a svědění, je to blbý to psát, nějaká mykoza či co 😀

katty77
21. čer 2016

@maggie_ no jo, ono si napíšeš 12.6. poslední sex, ale to na ovulaci blyo ještě brzy, tak si k tomu přičti dva dny, co spermie čekali na vajíčko, pak dva, tři dny, než to vajíčko doputuje do dělohy a pak další tři dny a více, než se začne zavrtávat a produkovat HCG... No, paterčata by už dušík možná měla 😀 😀

katty77
21. čer 2016

@digisek to jo, ale to věčný čekání je zbláznění taky 😀

maggie_
21. čer 2016

@katty77_ Mykoza je svině...Bez cenzury, ale je a pořádná 😕 😀 nesnášim, zabírají mi tablety od Canestenu 😉 nebo ty druhý, jsou v balení tři, ale nevim, jak se jmenují, v lékárně poradí 😉

@upuska_ Ale já nechci čekat 😕 😀 😀 A teď mi řekni jo, když teda pan doktor neporadí a jsi má osobní diagnostička prakticky větší 😀 😀 .....To bych jako cítila podbříšek, žaludek na vodě a žáhu dřív než test jo? 😀 😀

maggie_
21. čer 2016

@katty77_ Že jo 😀 měla dušík...já jí zabiju 😀 😢

upuska
21. čer 2016

@maggie_ jistě, na dnešní techniku neni spoleh 😀 jinak jako přestaň simulovat 😀

maggie_
21. čer 2016

@upuska_ 😀 😀 Ale já nechci, aspoň si mě tady někdo všimne 😀 a doma jsem tak osaměla 😀 😀

kolibricek36
21. čer 2016

vy jste se tu pěkně rozjely 😀 😎

kajunka01
21. čer 2016

holky ja uz se v tom ztracim.,v jakem tydnu tt jsem ?? kdyz jsem mela ms 15.5 naposled, zitra jdu k dr 🙂 na prvni ultrazvuk

kolibricek36
21. čer 2016

@kajunka01 měla bys být 6tt (to je k dnešku 5+2) 😀 blahopřeju 😎 🙂

kajunka01
21. čer 2016

@kolibricek36 děkuji moc zítra jdu k dr na ultrazvuk 🙂

lentilka04
21. čer 2016

Ahoj, take se přidám jsem 6DPO a cekam a cekam kdy budu moct testovat. :/ Uz aby to bylo. 🙂

upuska
21. čer 2016

@maggie_ stejně ti to tu nikdo nezere 😀 😀

lucie_k_s
21. čer 2016

@lentilka04 Ahojky, já jsem dneska 11-12 DPO a taky čekám, zítra si budu dělat první test, ale ms má přijít až v sobotu, mám trochu delší cykly... Jak si na tom ty?

jarmulka
21. čer 2016

@lucie_k_s Luci budu na Tebe myslet a budu zítra nahlížet, jak jsi dopadla... Snažíte se už dlouho??? Zítra 12 - 13 , to by mohlo být něco vidět... Ale nezoufej, pokud ne! Někomu se fakt ukáže až v den očekávané MS, někomu ještě později... Hele, dokud nepřijde MS v plné ,,kráse,, - pořád je naděje 😵

komive
21. čer 2016

Holky..my bychom se měly sejít v termínovkách! Březí březnovky! 😀

lucie_k_s
21. čer 2016

@jarmulka díky si moc hodna... Hned napisu... Je mi to úplně trapny napsat. Po tom co tady ČTÚ ze se někdo snaží tři roky... My se snažíme první měsíc... Říkala jsem si, ze pokud neotehotnim do září, tak to zacnu nějak víc řešit a zkusim i nějaké bylinky atd... Uvidíme... Ted mám trochu křeče v podbřišku, ale spis ovulacni než co mám vždy před MS, ale ta ma přijít az v sobotu tak uvidíme...

petulibiii
21. čer 2016

Holky boli vás prsa (bradavky)před očekávanou MS..mam to dostat cca za 3-4 dny..nikdy me to tak nebolelo..delala jsem si test..samozřejmě nic..je brzy;(

Strana