icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

petulibiii
21. čer 2016

@katty77 ale to čekání..je šíleneee..soucitim s tebou
@codelat ja nic nevidím :(

lentilka04
21. čer 2016

@lucie_k_s to ja az tak v neděli to budu 11dpo, uvidím zda se neco objeví. 😊 cykly jdou 28-29 dni

lucie_k_s
21. čer 2016

@lentilka04 já jsem na to zítra zvědavá... Spis me ničí to čekání bez představa, ze nám to nevyšlo... Tak v neděli bych mela mít už úplně jasno... Tak držím palce... Už na sobě něco pozorujes?

lentilka04
21. čer 2016

@lucie_k_s presne tak, taky se bojím, ze to nevyjde. Zatím nějak nic, možná jen ze jsem nejak podrážděná.

kolibricek36
22. čer 2016

Holky jsem nervozní - dnes 32 DC - sněhobílo - MS taky nikde...
Napadlo mě, jestli bych neměla začátek menopauzy - mívám návaly horka - hlavně po ránu a přibrala jsem taky (ale to připisuju femibionu) - nevím v kolika to něla mamka - zeptat se nemůžu, není koho ... ☹

terka228
22. čer 2016

@kolibricek36 Nevěš hlavu, buď ještě pár dnů počkej nebo zaběhni na gyndu hned.... vím že to čekání je strašný!!!!! Držím palečky!!!!!

janina29k
22. čer 2016

@kolibricek36 mamce začala menopauza asi v 45letech. Uvidíš, že brzo MS příjde nebo se po pár dnech ještě objeví //, a kdyby ne tak zajít k dr.

kolibricek36
22. čer 2016

@terka228 no, dneska se nikam nedostanu, jelikož pomáhám s cukrovím na svatbu švargra ...
no, uvidím, počkám do pátku, mají tam odpoledne ...

lucie_k_s
22. čer 2016

Ahoj holky, tak já dneska negativní, ale jsem v pohodě, nějak jsem to vnitřně věděla... Jsme teprve na začátku a hlavně, MS ma dorazit az v sobotu... Neztracejte naději, já budu čekat do neděle jestli nedorazí MS a pak další test a nebo nové snažení... Naděje umírá poslední 🙂

terka228
22. čer 2016

@kolibricek36 Budu nakukovat...držím všechno co mám, ať to dobře dopadne 🙂

kolibricek36
22. čer 2016

@janina29k no dík za podporu, je mi 40 - za 5 měsíců 41, no uvidím ...
sestry se zeptat nemůžu taky, ta ani to neměla - po 3 dítěti ji vzali kvůli nádou vše ...

kolibricek36
22. čer 2016

@terka228 dík za podporu - jste tu zlatíčka 🙂
a které z vás mám poděkovat za srdíčko 🙂 děkujiiii

marlah
22. čer 2016

@kolibricek36 Ahoj, držím palce, ať se objeví //. Myslím, že na memopauzu je ještě brzy!
Mně bude 41 v září a taky bychom chtěli ještě miminko. Jelikož jsem nyní po revizi, zamlké těhu v 10 tt čekám na první MS, doufám, že se potom ještě zadaří. Dej pak vědět. 😉 😉 😉

katty77
22. čer 2016

@kolibricek36 neboj, na menop. je brzy... náhodou test na AMH (ovariální rezervu) ti nedělali?

peta73
22. čer 2016

@kolibricek36 mně je ještě o dva více a statečně se snažím 😊. Mamka měla menopauzu po padesátce, tak mám snad ještě nějaký čas.AMH mi nikdy nedělali, ale na folikulometrii je vidět spoustu folikulů, což má prý větší vypovídací hodnotu. Určitě bych se nebála, člověk je tak starý, jak se cítí 😀

kolibricek36
22. čer 2016

@katty77 nedělali, ale po revizi řikal, že folikuly mám ale to asi jen tak přes UZ
@marlah měla jsem v lednu zamlklé těhu byla jsem 9+1 - dítě bychom si přáli, tak taky doufám že bud přijde červená nebo se objeví //

nic holky dík - já jdu na to cukroví - hm, taky dobré - aspon nebudu myslet na blbosti a dumat 😀 😀 😀

maggie_
22. čer 2016

@upuska_ Ty vole, já se z tebe po*seru.... 😀 😀 no hele pořád to jede stejně jako... V pátek začnu zase brát Utrouše a nejspíš to akorát vyprovokuju, takže ze špinění bude MS... 😠 No zbláznim se z toho 😀 co ty vůbec ty malá provokatérko 😀

katty77
22. čer 2016

@kolibricek36 tak dej vědět, jak to s tebou vypadá 🙂 a ať se dílo daří 😀

komive
22. čer 2016

@kolibricek36 A bereš nějaké hormony nebo se snažíte bez léků? Jestli bereš hormony, můžou být návaly i nima..

Holky, další známá je v tom..já jí to přeju, snažila se delší dobu..ale..kurnik, proč ne my?

upuska
22. čer 2016

@maggie_ nenavážej se do mojí maličkosti jako, jo?! 😀 😀 jinak ber to pozitivně..dobře, že se tě ti to děje teď (když už se to tedy má dít), když máš drahou polovičku pryč..páč byste si stejně nejspíš nevrzli..takže tě to vlastně v ničem neomezuje..😀

a já..bolí mě podbřišek, ale asi od zad, mam je nějaký hnutý..a cítím prsa..ale to bude asi PMS, protože dle odhadu jsem 22-26DC A ač jsem se tenhle měsíc celkem odprostila od pozorování se, tak se stejně občas neubráním myšlence, že se třeba přeci jen zadařilo, protože to vlastně vůbec nečekám, chápeš 😀 😀

kolibricek36
22. čer 2016

@komive hormony neberu, beru jen femibion - ale taky se už na to vykašlu - dneska jsem dobrala ...
a taky nikdy jsem nebrala antikoncepci ....

kolibricek36
22. čer 2016

@katty77 bude-li nějaká změna, dám vědět 😀 😎

maggie_
22. čer 2016

@upuska_ JOOo to znám 😀 😀 nepozorování se, ale hle teď mě bodl podbříšek a to na to vůbec "nemyslim" - to bude znamení 😀 😀 ....Jako máš pravdu, že když nevrzat, tak teď. To nevim, jak to ještě ty tři týdny a něco přežiju 😀 😕 .....Víš jak to je jo 😀 "Mám tě rád, ty zas mě - ty kozatá běžkyně 😀 😀

katty77
22. čer 2016

@maggie_ @upuska_ holky, já na to taky vůbec "nemyslím" 😀 jen si každou chvilku zmáčknu prsa, jestli pořád bolej 😀 😀 a s uspokojením zjišťuji, že jo 😀 zítra asi testnu, jsem 26 DC, tak to už by se mohlo něco dít... jako může to být PMS, ale bolej mě fakt od nějakého 16 DC a to je i na můj PMS brzy, ten mívám tak týden před mrchou... žádný hormony jsem tento cyklus nebrala...no uvidíme...

jinak pro "nemyslení na to" od rána napouštím bazén, rozmražuju ledničku s mrazákem, půjdu trhat třešně, které pak asi zavařím a vypleju si zahrádku 😀 a dám si s manželem večer studený pivko. A bude. Já tomu podbřišku ukážu, že mám i jiný zájmy než jeho koumání a sledování 😀

maggie_
22. čer 2016

@katty77_ Ty jo taky chci plít zahrádku a sbírat třešně 😔 😎 já sedim jak ta krysa zavřená v akvárku ty jóoo 😖 😠

katty77
22. čer 2016

@maggie_ no jako je dobrý, že se u baráku člověk zabaví prací, jen se dokopat no... 😀 pletí zahrádky i trhání třešní nebo třeba rybízu úplně nesnáším, ale je to potřeba a fakt si alespoň zabavím než přijede manžel z práce... pak se mnou musí hrát pinec 😀 asi bych taky měla něco uvařit, ale co??? nic mě nenapadá...

bonynka1981
22. čer 2016

Ja jsem slamena vdova. Pritel odjel do nemecka. Tak si vecer budu cist Jo Nesbo. A h taky vymyslet plan na vikend pro nase deti.

digisek
22. čer 2016

@maggie_
@katty77 tyyy joooo já chci taky na zahrádku......venku je tak krásně a já sedím zavřená v kanclu 😠 ...... jak se to dělá aby člověk nemusel chodit do práce?? 😀

katty77
22. čer 2016

@digisek musíš mít kancelář doma, pak můžeš dělat i u bazénu 😀 ale zase se dostaneš méně mezi lidi... má to své pro i proti 🙂 ale teď v létě je to převážně pro, v zimě se cítím trošku zastrčená a odstrčená 😀

beruska1889
22. čer 2016

@katty77 tak práce z domu je manželův největší sen... jsem zvědavá, jestli se mu někdy podaří si ho splnit... 😉

Strana