Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@beruska1889 to jo, ono to vypadá ideálně, ale zase je fakt, že nemáš pracovní dobu, tzn. že člověk dělá do padnutí, protože mu to nedá, takže manžel kouká večer na telku, já jsem s ním, ale na klíně noťas dokud nejdem spát.... i o víkendu je těžké si toho compu nevšímat... a jak píšu, někdy si připadám, že jsem odříznutá od světa, když jsem chodila normálně do práce, tak jsme si tam užili i srandičky, vtípky,.... ale jinak převažuje to pozitivní, můžu dělat u televize, být s pejsky a nemusím přemýšlet, jestli jim není smutno, vzít si noťas na zahrádku, apod...
@digisek přesně tak... 🙂 to by se mi taky líbilo, ale není to jednoduché, zvlášť v dnešní době... ☹
@katty77 jasně všechno má svá pro i proti... hlavně když Ti to vyhovuje... 😉 já taky nevím, jestli bych to takhle chtěla, taky mi totiž podle zkušeností ostatních připadá že člověk musí pracovat víc než by chtěl nebo měl v normální práci... ☹ a to by se mi teda nechtělo.... ☹ ☹
@beruska1889
@katty77
@digisek já jsem dneska v kanclu, jinak taky dělám z domova ale zrovna tu hlásali, že to chtěji skrouhnout a to by mě tedy nepotěšili..mám to sem přes 100km a to bych denně 5dní v týdnu nedávala..
prsa si taky pořád ohrabávám a řikala jsem si, jestli mě sleduje kolega, co sedí šikmo naproti, tak si asi myslí svý 😀
@beruska1889 @upuska přesně... "Mohu Vám býti nápomocen, kolegyně?" 😀
@komive
@katty77 jsme všechny stejně ujetý 😀 😀 hned je mi líp..
jinak za práci z domova jsem ráda hlavně kvůli tomu, že můžu být s přítelem aniž bych u nás hledala práci jinou..to by se mi teď fakt nechtělo..taky je fajn si v průběhu pracovní doby pověsit prádlo a pod... ale kdybychom měli lepší kolektiv, tak ten by mi chyběl..a celkově mi chybí tak nějak ten ruch, pohyb a jídelna 😀
Ahoj tak se opět hlásím 🙂 dnešní ultrazvuk miminko ma 6mm je tam kde ma byt a pro jistotu mi napsala duphaston 1-0-1 na udržení 🙂 trochu me to vydesilo ☹ jdu az 13.7 a dnes viděla pouze gestacni váček 🙂 mate zkušenosti s tin duphastonem ,je to běžně na začátku tehu ho dávat??
@katty77 😀 😀 😀 no právě.... 😀 😀 😀
@kajunka01 Neboj Duphaston je fajn 😉 já ho teď beru taky, sice na na udržení, ale dává se hodně často a uškodit nemůže, spíše pomůže miminku se lépe a pořádně udržet, je to progesteron, takže se tím jen posílí jeho hladina v krvi, kterou tělo samo produkuje, nemáš se čeho bát... 😉 lepší je ho brát, když ho dr, doporučil... 😉 já bych ho takhle na začátku taky raději pro jistotu brala, tak uvidíme zda mi ho jednou - až to bude aktuální předepíše, ale myslím že jo, když to bude po takové šílené době snažení.... 😉
@beruska1889 dekuju hned jsrn klidnější 🙂 dnes nebylo ještě srdicko ale je asi brzy dr nic nerikala,jak dlouho se snazis? 🙂 držím pěstí at mas co nejdrive taky miminko 🙂
@kajunka01 nemáš z co 😉 ten Duphaston bere fakt mraky holek i spousta mých kamarádek a všechny ho chválí 😉 srdíčko bude příště, určitě... ono to asi fakt bylo brzy 🙂 a navíc příroda si dělá co chce a asi je na to ještě čas, hlavně že je vše tam kde má být a příště už na Tebe jistě zabliká 😉 Tento cyklus je to už 18.měsíc... rok a půl v háji... ☹ ale asi není ten správný čas, jen doufám, že se brzy dočkám... je fakt, že přes léto to nějak líp snáším, pořád jsou nějaké akce, výlety, venku je hezky tak není moc čas na to myslet a hroutit se... 😉 horší v zimě jak je hnusně, tma, člověk je pořád zavřený doma, to je na depky fakt jak dělané... ☹ děkuju moc, snad to brzy taky vyjde 😉

@katty77
@beruska1889 ....tak na tomhle začnu usilovně pracovat....taky je to můj sen, pracovat z domova a být si vlastním pánem 😀