icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
22. čer 2016

@maggie_ já to s tou běžkyní neznaaam 😀 ale zrovna když jsem se tuhle byla probehnout, tak jsem pozorovala, ze se na me třese všechno jen ne ty *ozy ☹

maggie_
22. čer 2016

@upuska_ No tak to nene 😀 😀 musíš se podívat na komedii s Adamem Sandlerem - Klik (Život na dálkové ovládání) - zaprvně pecka film, za druhé sranda a tuhle hlášku tam najdeš 😝

@katty77_ Až pojedu do Pardubic, stavím se 😀 😀 to bude potom pořádnej vejlet z Liberce

yelowangel
22. čer 2016

@maggie_ Hele a k nám do Brna by se ti nechtělo? 😀

upuska
22. čer 2016

@maggie_ ty jo, ten jsem viděla, ale tohle si nepamatuju 😀

kolibricek36
22. čer 2016

Holky hlásím že MS došla .... ☹

@maggie_ čekám že mi pošleš nějakého toho ptáčka ..... 😀 😀 😀

terka228
22. čer 2016

@kolibricek36 Tak se to aspoň vyřešilo a čekání je pryč...teď to uteče, a zase nanovo... 🙂 Hodně štěstí, ať se zadaří 😀

sarinka0411
22. čer 2016

Ahojky holky čekám ještě dva dny pak se ukáže jestli další maraton nebo oslavný maraton 😀 😀 ale už jsem připravená na to, že zase nic... Smířila jsem se s tou představou

rumisik
22. čer 2016

No to hledím, tady si člověk ledva prozvrací pár dní a vy už si domlouváte srazy? A co bude náplní srazu, ptačí plány? Nebo názorná videa, kterak plodit? 😎 vyložene závidím....

komive
22. čer 2016

@rumisik Vzhledem k tomu, že to mám do Pardubic asi 6 hodin, tak budou muset být online přímé přenosy názorných ptačích srazů 😀

kolibricek36
23. čer 2016

@sarinka0411 držím palečky ... 🙂
mi včera došla - je mi děsně špatně - dneska bych z pelechu nevylezla, jenže se musí ☹

@terka228 dík, no, snad se zadaří - ale už o tom skutečně pochybuji - ale bude dovolená, tak to ještě za hlavu nehodím ..... 😀 😀 😀

kajunka01
23. čer 2016

@kolibricek36 Ahoj dnes na ultrazvuku miminko 6mm na místě kde ma byt akorát zatim bez srdicka je brzy 🙂 dr mi dala duphaston na udržení miminka, Jsem asi 6tt 🙂 mám brát 1-0-1 a na kontrolu jdu 13.7 az, mám ho brát dokud mi nerekne

kolibricek36
23. čer 2016

@kajunka01 krásné, srdíčko je inviduální - ale přeji at ho brzy uvidíš a bude vše v pořádku a donosíš .... 🙂

terka228
23. čer 2016

@kolibricek36 To je jasný 🙂 mně zase na dovolenou vychází menzes 😀 ...měla mi původně vycházet ovulka, ale posunulo se mi to tím posledním nezdařeným pokusem ☹ ....ale po dovče jedu na týden k ségře a jak se vrátím, měla bych vlítnou domů přesně do ovulky a doufám , že po 12 ti dnech chlap na mě 😀 , tak to snad taky klapne 😀 😀 😀 Všechno zlý je k něčemu dobrý.....nesmíme to prostě vzdát!

kolibricek36
23. čer 2016

@terka228 no, moje tělo je tak spíš šprýmař - počítám ovuku, jako bych měla 28cyklus a pak 32 denní - tak od toho 5. do 12. tak snad - ale v dovolenou to nevyjde ani mě .... 😀 😀 😀
nic nebudu brát - femibion jsem dobrala včera - na to se opravdu vykašlu - bud se zadaří nebo ne, aspon si pak nebudu vyčítat těch peněz ......

kastanek87
23. čer 2016

ahojte holky, tak já se k vám zase připojím 😀 teď jsem nepsala, ale občas to tu pročítám...gratuluji všem k novým pozitivním testům 😉 jinak jsem 9DC, brala jsem clostil, takže jsem velmi velmi zvědavá, jak to dopadne 😀 zítra jdu na kontrolní utz na gyndu, aby se mrknul, jak to vypadá s ovulací, podbříšek už mě bolí slušně, tak snad to vyjde na víkend, ať máme na to snažení dost času 😀 😀 😀
jo a @maggie_ ráda bych též jednoho ptáka 😀 čáp, nebo vrána, je mi to fuk, hlavně ať přiletí.... děkuji 😅 min. víkend u nás lítal čáp, tak doufám že si obkoukával terén a nakonec se rozhodne pro nás 😎 😀

maggie_
23. čer 2016

@kastanek87 @kolibricek36 Jóoo děvčátka, jedu podle seznamu 😀 😀

@yelowangel_ Nazdar anděli 😀 hele do Brna fakt nevim 😀 😀 ale jako kdyby se to naplánovalo, dalo by se to udělat někde na středním bodu všech...třeba ta Praha nebo tak někde 😉 I když pro pár lidí by Praha byla nuda, protože tam bydlí, že jo @pindruse16 😀 😀

@upuska_ Noo tak na to jukni znovu 😉 sedí v autě a tím ovladačem si mění barvu kůže 😀 😀

Jinak pořád špiním, a zítra už budu zobat Utrouš 😝

digisek
23. čer 2016

Ahoj holky, dneska jdu k Dr. aby se tam podívali, jak to vypadá s ovulací .... a jestli jako přijde....tak prosím @maggie_ jestli by mi tedy poslal novou várku ptáků....ti minulí mě nějak nenašli nebo co, a nebo se zastavili u někoho koho měli blíž po cestě........ovu pokud bude tak čekám příští víkend tak prosím jedno úhledné balení s ptáčky..... 😀

Koukám že už se tu domlouvají srazy....no do Brna to je trochu z ruky, tady ze severu je to daleko ale všude 😀 😀 😀

maggie_
23. čer 2016

@digisek_ Přesně, to my si ten sraz v Liberci uděláme klidně ve dvou viď 😀 😀 ...jistě pošlu, jen mi pak dej vědět jakej termín by vyhovoval....já si je podím, že mi rozdávaj balíčky jinde 😀 😀

kastanek87
23. čer 2016

@maggie_ bezva, já jsem asi poslední na seznamu, že? 😀 a co takhle švestičky z naší zahrádky??? nepomohly by? 😀 😀 😀 😅 😅 😅 no dobře, tak já teda počkám, zatím vkládám veškerou svou naději do clostilu, tak kdyby přece jen nevyšel, tak pak budu řešit to ptactvo 😅 😀

@digisek tak pak podej info, jak to dopadlo 😉 držím pěsti ať přijde!

digisek
23. čer 2016

@maggie_ no počkeeej ty jsi liberecká jo? tak to je jasný.....sraz se udělá v Liberci 😀 😀 😀

digisek
23. čer 2016

@kastanek87 díík...jasně že podám....přece si to nenechám pro sebe 😀
@maggie_ termín na ptáčky dodám po kontrole.....zas abys je neposílala zbytečně.... 😒

maggie_
23. čer 2016

@kastanek87_ Tak tebe tady ještě nemám, takže můžeme sjednat 😉 mám tu volno
11.7-14.7
15.7-17.7
22.7-24.7 a pak až srpen, ale tam mám taky nějaký holky 😉
pošli švestky, ty se hoděj 😝 😀

@digisek_ No jistě že jsem Liberecká 😀 jistě, po kontrole vezmu diář 😀

digisek
23. čer 2016

@maggie_ tak to mi jako vysvětli jak to že ty ptáci jako letěli jinam.....když mě máš za barákem ..... 😀 😀 😀

kolibricek36
23. čer 2016

@maggie_ já bych tak od 5. do 12.7. nevím přesně - tělo se jaksi sprajcuje - kdy si vymyslí ovulaci to je ve hvězdách 😀 😀 😀

peta73
23. čer 2016

@maggie_ ahooj, teď jsem v očkekávání zda vše klaplo, vědět budu na začátku července. Každopádně prosím připrav další várku na polovinu července😀. Ti ptáci cos poslala v července možná došly, ale spíše cestou pošly. Tak pls pošli další 😀😀.
Jinak příští měsíc (když se nezdaří) začínám s clostilbegytem. Když do sebe začnu cpát hormony, tak ten můj pomaže na spermio, ať to není vše zbytečné a víme na čem jsme 😲 - sice se bojí, že není dost plodný, ale lepší se tomu postavit čelem, ať ty ptáky můžem přivítat, že 😀

peta73
23. čer 2016

...se všem omlouvám za gramatiku - koukám, že příčestí minulé střílím s přehledem naprosto opačně ☹. Ale jsem prostě snažilka a ne Ernst Hemingway a navíc píšu v práci, takže na autokorekci čas není 😀

sarinka0411
23. čer 2016

@kolibricek36 děkuji to seš hodná, že mi držíš palečky 🙂 ... Zítra čekám MS v termínu, ale trochu jsem i čekala že může dorazit i dneska stává se, že přijde o den dřív. Ale zatím nic a přijde mi dost divný jak jsem celá v klidu 😀 nic mě netrápí žádný bolesti křeče nic prostě... Jsem nějaká úplně v poho a klidu 😀 🙂

kolibricek36
23. čer 2016

@sarinka0411 taky jsem neměla žádný křeče - ale zato dneska ani nemluvit ☹ teče ze mě jak z prasete, jak se pohnu tak to cítím 😖

sarinka0411
23. čer 2016

@kolibricek36 to ti nezávidím teda ☹ já teda musím říct, že u mě to je někdy v klidu a jindy bych nejraději umřela jen abych měla klid od bolestí a křečí

maggie_
23. čer 2016

@peta73_ Dej pokoj s autokorekcí 😀 😀 počkáme, jestli pošli a pak si tě teda kdyžtak napíšu noo 😀 pak se nahlaš...

@kolibricek36_ Tebe tady mám, posílám čápa kolem 4.7-7.7 😝 😀

@digisek_ No promiň, jestli si náhodou nezaletěli na MC Drive 😀 😀 kdyžtak pošlu noo

Strana