Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_ to je sice pěkný že na mě pamatuješ 😀 😀 😀 , ale myslím že si tělo stejně udělá podle svého plánu 😀 😀 😀 já mu do toho kecat nemůžu, i kdybych chtěla 😀 😀 😀
@maggie_ super, no srpen neee 😀 takže předběžně beru 15.07.-17.07. to by tak asi vycházelo na další ovulaci 😅 ale doufám že ti za 14 dní napíšu, že už je nepotřebuji a uvolním termín dalším 😀 švestky pošlu, jen nevím jestli ti nedojdou povidla 😀 😀 😀
@digisek_ No dobře, ale oni jsou pak přežraný a nechce se jim nikam...Včera jsem volala přítelovi a řekla jsem mu, že chci tu sovu, tak uvidíme 😀 😀
@kolibricek36_ No tak ho koukej srovnat, nebo nic nebude 😀 😀
@kastanek87_ Prima, tak až budeš mít nasbíráno, pošli Express PPL 😀 😀 to zvládnou, dej mi mezi to ledík 😀 😀 no psát si tě budu, až budeš vědět 😀 😀
@maggie_ Mě máš poslat o víkendu 😀 hele bydlím docela daleko tak už je pomalu pošli jo 😀
tak holky kastanek87 @maggie_ ....všechno je jinak než jsem si myslela....jdu od Dr.........jsem dneska 8DC a mám dominantní folikul krásných 16mm a paní doktorka říkala že předpokládá ovulku někdy o víkendu nebo nejdýl v pondělí....takže na tom máme od soboty s manžou ležet a prej by v tom byl čert aby nebylo mimi................jako holky doteď jsem si myslela (a testy mě v tom utvrzovaly) že mi chodí ovu až 17-18DC....a ono prd .....a mudr prej že ty testy to klidně můžou ukazovat blbě, že to není 100%, že 100% je jen UTZ kde ona ten folikul buď vidí nebo nevidí...............jako totálně mi rozhodila celej koncept a všechno co jsem si myslela a možná proto ještě nejsem těhu, že jsem si celou dobu myslela že je tojindy než to je...................ale jako že by ty ovu testy byly taaakhle nespolehlivý jo? tak v tom aby se teda prase vyznalo fakt..... 😀
@digisek no tak super!!!! To je velmi dobrá zpráva, takže plány na víkend máte jasné 😅 😉 a opovažte se vstát, max vyčůrat a zpět do postele 😀 😀 😀 doporučuji ale sehnat si větrák, jelikož budou tropy 😅 😅 😅 a jinak k těm testům, přesně toto mi řekl můj doktor, že na testy se mám úplně vykašlat, že někomu nemusí ukázat ovulaci vůbec i když proběhne, někomu ukáže že je, i když doopravdy není 😕 mně teda vycházela ovulace taky až na 19DC dle testů, tak jsem právě zvědavá na zítra, co mi na utz řekne po tom clostilu. Ale asi ji taky budu mít na víkend 😀 my na tom ležet teda nonstop nemůžem, jelikož máme syna, ale večery jsou na víkend jasný 😎 😅 😅 moc ti držím pěsti, ať to klapne!!!!
@kastanek87 přesně jak píšeš, na mě ovulační testy nefungují vůbec, já tam mám vždy ducha a přitom na 3 UZ po sobě vždy krásný folikul 😉
@beruska1889 já to prostě nechápu 😕 😕 😕 no u mě jsou i jiný trable, ale snad se to podaří podpořit tím clostilem a dál se uvidí.
@kastanek87 díííky....no bohužel nemůžem strávit víkend v posteli, jedem na chatu za rodičema a v sobotu večer navíc na oslavu narozenin.......takže zbývá sobota ráno než pojedem, pak si v neděli můžem tak max udělat vejlet někam s dekou do přírody 😀 a pak až neděle večer a pondělí už jsme doma takže tam už je to v klídku...... 😀 no snad to bude stačit 😀 😀 😀
@beruska1889 jako je zajímavý že já mívám ovu testy fakt krásně pozitivní, ale až ten 17-18 DC....tak nevím co se to tam uvnitř děje 😀 😀 😀
@digisek asi jsme divný 😀 a já? Mívám je pozitivní 2 dny po sobě 😀 😀 😀 a minule jsem byla 12DC na utz a to mi řekl že folik má 16mm, že za tři dny bude ovu... ale vyšla mi pak blbě krev atd.. ale prostě pozitivní byly vždy až 19-20 DC. Že já jsem se nestala gynekoložkou 😀 😀 😀 😀 teď by se mi to hodilo 😅
@kastanek87 já to taky nechápu, kdysi jsem měla testy krásně pozitivní a letos? co jsem měřila tak jen duch, takže jsem to raději vzdala, nebudu zbytečně vyhazovat peníze a ničit si nervy z toho že to nevychází jak by mělo... u nás je problém u manžela, má slabší spermio... no snad se brzy povede nám všem a Tobě zabere Clostik 😉
@digisek no je to divné, ale jak je vidět, příroda a tělo je u každého jiné a dělá si co chce a my se pak z toho můžem hroutit, co? ☹ 😀 😀
@beruska1889 hmmm asi tak nějak ........jako fakt jsem z toho rozhozená....tohle jsem fakt nečekala že mi řekne............jako jsem samozřejmě ráda že tam něco vidí a že vím kdy si to máme načasovat.......a jsem sakra ráda že jsem tam šla a nespolehla se další měsíc jen na ty testy.........je pravda že ještě ani jeden měsíc jsme to nezkoušeli takhle brzo po MS, a jestli mi ovu chodí nějaký 10-12 DC a my se vždycky začali snažit až po tom, tak je mi jasný pak proč nejsem těhotná.....no to tělo si fakt dělá co chce...........ráno měřím BT tak jsem zvědavá co mi teď o tom víkendu nebo po víkendu ukáže 😀
Mne taky rikal doktor ze testy nemam resit. Ze ultrazvuk je jistota.
Jinak děvčata, já dnes 1DC, mě z toho fakt jebne, to už se fakt nedá říct jinak... Od zítřka bych měla začít stimulovat na mini IVF, ale kašlu na to, začnu až v červenci nebo srpnu, chci si teď odpočinout, zajedem si na nějakou pidi dovču a budem si užívat léta... Snažení bude jen podle BT. Celej rok se těším na léto, tak si ho teď nezkazím hormonama.... a basta 😀
@beruska1889 vždyt to říkám 😀 😀 😀 tělo si dělá co se mu za chce a kdy se mu zachce 😀 😀 😀
holky já si teď dělala test 😲
@digisek aby se člověk snažil hned po MS 😀 😀 😀
@sarinka0411 a náš // nebo jen ducha?
@kolibricek36 někde jsem četla, že dotyčná doporučovala mít sex hned den skončené MS, prý má v okolí minimálně 3 páry, kterým se to takhle povedlo
@kolibricek36 no tak po minutě takový slabý duch ale po chvilce se to vybarvilo trochu víc
@sarinka0411 zkus z ranní moči - jestli bude sílit, tak můžem blahopřát...

@maggie_ tak je prosím tě příště před odletem nakrm nebo ty bídáci zas zavítaj se někam nažrat místo aby letěli k nám domů....a klidně jim řekni že u nás je jídla dost tak ať si zbytečně neplácaj žaludek nějakým blivajzem po cestě 😀 😀 😀