icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

pitris77
24. čer 2016

@gabulkam @beruska1889 holky, to do podzimu dáme!!!!!! 😉

gabulkam
24. čer 2016

@pitris77
@beruska1889 Holky musíme!! Jinak to nejde... já nechci do caru 🙂 😎

beruska1889
24. čer 2016

@pitris77 tak já beru jen ten Duphaston a to je pohoda proti hormonálním injekcím před stimulací atd... ale zdá se mi, že se mi cyklus po něm taky nějak moc prodloužil... ☹ i v minulém cyklu kdy jsem ho nebrala... jo to máš pravdu, mě těmi řečmi serou spíše lidi v práci ☹ ale nesmíš si to tak brát a klidně bych jim trochu ostřeji něco řekla a třeba Ti pak dají pokoj 😉

@gabulkam Ahojky, no koukám že ten podzim tu máme limitní hodně 😉 no tak snad nám to přes to léto nakonec všem vyjde 😉 ať máme po problému 😉

beruska1889
24. čer 2016

@pitris77
@gabulkam Kéž byste měly pravdu, kočky... 😉 a my se tomu CARu všechny vyhnuly...

kolibricek36
24. čer 2016

@pitris77 já bych už radši ted - kdy není moc chřipek, a hlavně u mě je prokletej ten prosinec na průdušky 😠 😖

kolibricek36
24. čer 2016

@beruska1889 no snad se nám to povede 🙂 🙂 🙂 manžel by chtěl taky jinak moji rodiče už nejsou a z manželovy strany - tam je to jedno, akorát že není holka, jinak vnuků je dost - a manželova mamka prožívala to moje ZT se mnou, zrovna jak jsme pekly tak se ptala jestli se už snažíme - a radila že nemáme na to myslet, že když budem na to myslet tak se nezadaří, má to vyzkoušené - má 4 kluky a pořád chtěla holku 🙂
v noci se mi zdálo o tom že jsem těhotná - prostě už z toho blbnu nakvadrát 😀 😀 😀

slenuska
24. čer 2016

@sarinka0411 Gratuluju, hlavně at je vše v pořádku!

Holky díky vám, vím že nejsem sama..ale včera blbý den..tu menstruaci mám taky dřív, možná z toho vedra.. 😎 Jinak na 4.7.bych měla jít asi na UZ kvuli ovulaci a Pregnylu, asi to nechám být a poprvý použiju ovu.test, nikdy jsem to nezkoušela..to je jich víc v tom balení, ze? A uvidíme po prázdninách..

pindruse16
24. čer 2016

@maggie_ ja jsem z Plzne, v Praze prebyva pres tyden akorat muj muzicek :D

pitris77
24. čer 2016

@kolibricek36 mě se zdávávalo, že jsem těhotná vždycky na vejšce před zkouškou a vždy jsem ji potom dala :D Teď se mi taky o tom pár krát zdálo, ale tuhle "zkoušku" jsem zatím neudělala :D

pitris77
24. čer 2016

@slenuska Ahoj, u mě teda ovu testy prohrály na plné čáře. Už jsem vyplýtvala 4 balení po 5 testech a nikdy nic, ačkoliv od doktora jsem měla potvrzenou pokaždé ovulaci. Asi jsou na mě imunní :D Takže já bych na ně úplně stoprocentně nespoléhala ;)

terka228
24. čer 2016

Holky prosím, mám takovej problém....od včerejšího večera mě hrozně dost bolí v krku a kašlu. Přeci jen nevím, jestli se zadařilo, a pokud přeci jen ano, nerada bych něco zvrtala lékama, když už mám takový problém s udržením.Můžu si koupit třeba Bioparox??? Nebo víte o něčem jiném, co bych mohla??? 😒

pitris77
24. čer 2016

@terka228 Ahoj, zašla bych do lékárny a nechala si poradit co v případě těhotenství na bolest v krku a určitě Ti poradí něco, co by případně nemělo vliv ;)

bonynka1981
24. čer 2016

Na bolest pro tehotne je Septisan.

bonynka1981
24. čer 2016

Bolest krku

terka228
24. čer 2016

@pitris77 Děkuji, zítra zajedu do lékárny...

terka228
24. čer 2016

@bonynka1981 Děkuji moc 🙂

digisek
24. čer 2016

@maggie_ něco vymyslíme 😀

kolibricek36
25. čer 2016

@pitris77 před zkouškami se mi zdálo o zkouškách 😀 😀 😀
jinak ted se na to vykašlu, budu cvičit a užívat si svátků a dovolené, pak jedem vařit na tábor - takže celý červenec máme o zábavu postaráno ... 😀 😀 😀

kastanek87
25. čer 2016

Holky tak mám po utz,10DC folik 22mm napravo a 15mm nalevo. Nechala jsem si píchnout pregnyl,ale to nebyl dobrej nápad,jelikož jsem prodělala asi alergickou reakci nebo nevím,ale omdlela jsem,byla jsem mimo a navazovalo se mi,no prostě strašný. Naštěstí to bylo hned po vpichu,takže doktor i sestra se o mě postarali,pak teda pro mě musel dojet muž,protože řídit jsem opravdu nezvládla 🙂 myslete na mě prosím ať to vyjde, další pregnyl už si do sebe nikdy nedám!

kolibricek36
25. čer 2016

@komive aha, tak aspon ti to pomohlo na MS 🙂 😎

kolibricek36
25. čer 2016

@kastanek87 držím palečky, aby se to povedlo 🙂

kastanek87
25. čer 2016

Děkuji moc. Musí se to prostě povést.

anonym365
25. čer 2016

Zdravim,
obracim se na vas s dotazem..
Dne 8.5. jsem dostala MS, normalne v terminu, ale misto klasickych cca 3 dnu stredne silneho krvaceni, tato trvala zhruba tyden, ale hodne slabe, spise spineni..
22.5. jsem to dostala znovu, ale prislo mi to takove jine..tak jsem radeji zasla na gyndu, tam mi rekl jen "hm...tak dame injekci".
Takze jsem dostala injekci proti krvaceni a ustalo to asi za den.
Ale ted uz jsem prosvihla oba dva terminy nove MS.
Podle toho prvniho by to melo byt uz 4.6. a podle druheho 18.6.
Chci se zeptat, co si o tom myslite?
Citim se takova unavena..divna...tak nevim jestli to je pocasim, injekci (i kdyz uz to je dost dlouho), nebo snad pripadnym tehotenstvim..?
Dekuji za odpoved a preji hezky vikend...🙂

terka228
25. čer 2016

@kastanek87 Držím palečky, aby se to povedlo, a doufám, že už je Ti dobře 🙂

kolibricek36
25. čer 2016

@anonym365 já to měla podobně asi před 2 lety - a málem jsem skončila v nem. na tramsfůzi krve ...
ale může to být i kdlidně i to těhu - protože si u mě taky mysleli že jsem těhu, ale nebyla jsem, bylo to strašně nízkou hodnotou hemoglobinu ... takže B12 a železo .....

upuska
25. čer 2016

@anonym365 ahoj, já jsem asi tuhle injekci na zastavení dostala loni, taky touhle dobou, protože jsem začala krvácet 18DC a další cyklus trval skoro 40dní..TT byl negativní a když jsem měla jít na prohlídku na gyndu, tak jsem to ráno dostala..Mudr tvrdí, že to neni možný, ale podle mě to bylo tou injekcí, už jí víckrát nechci..byla jsem z toho dost naštvaná, protože se se mnou prakticky nebavil a píchnul mi jí dřív než jsem měla čas se rozkoukat...prý to bylo poklesem hladiny hormonů a od té doby mi to asi lítá, protože mam cyklus pokaždé jinak..nad 21DC je to prý v normě, takže do toho se vejdu..ale je to pruda..

anonym365
25. čer 2016

@upuska ty blaho..tak to je sila.
No me se taky prave vubec neptal, jen sestre rekl at mi da injekci a jak jsem z toho byla vypleskla tak jsem ani nestihla nic rict.
To jsem zvedava jak dopadnu ja. Uz me nebavi ta nejistota, ale na druhou stranu test se mi delat nechce..myslim, ze tehotna nejsem, ale prijde mi to cely takovy divny..

kastanek87
25. čer 2016

@terka228 děkuji 🙂 jj dnes už je mi skvěle. Včera jsem půl dne prospala a celej den jsem byla jak po týdenním flámu 😀

sarinka0411
26. čer 2016

Ahoj holky jak se tady máte?? 🙂 Já musím říct, že celý víkend moc nespím ☹ za prvý mám přímo pod bytovkou pouť takže rámus až do noci a za druhý mě bolí břicho poslední dny, že nevím jak ležet pořád se jen převaluju takže toho moc nenaspím ☹

lentilka04
26. čer 2016

Ahojky, myslíte že tam je? Naděje, že by? 🙂Vlevo ze včera 10dpo, vpravo 11dpo. Vložím i negativ foto. 🙂

Strana