icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

sarinka0411
26. čer 2016

@lentilka04 ahoj slabý duchy tam vidět jsou, ale je to fakt slabý počkej pár dní a uvidíš 🙂

lentilka04
26. čer 2016

@sarinka0411 počkám, to je jasné. Snad ms nedorazi a testovací zesílí. 🙂

sarinka0411
26. čer 2016

@lentilka04 já testovala den před MS a to jenom z hecu, že jsem tady chtěla holkám ukázat, že tam bude jenom jedna čárka a podívej spodní je po druhý hodině odpoledne a horní test je po sedmý hodině večer ten samý den... V den MS jsem dělala digi test a vyšel taky tak jsem si zašla k doktorce vzala krev a mám přijít v pondělí 🙂

kastanek87
26. čer 2016

Holky? V pátek jsem dostala ten pregnyl,když pominu že jsem ztoho zkolabovala,vcera jsem už byla ok a dneska je mi od odpoledne strašně zle od žaludku. Myslela jsem že je to z hladu,tak jsem se najedla,ale furt se mi zveda žaludek. Měla jste to některá taky tak? Nebude mi doufám tak zlé dokud ten pregnyl nevyprcha?

klara39
26. čer 2016

@kolibricek36 Omlouvám se za pozdní odpověď rekonstruujeme byt tak není čas. 🙂 No beru clostilbegyt tak tomu nechávám volný průběh 🙂

bonynka1981
27. čer 2016

@kastanek87 bohuzel ja zadne negativni ucinky nemela ☹

kolibricek36
27. čer 2016

@klara39 nevadí, já tedy neberu nic, a taky jsem nic kromě Femibionu nebrala, ted jsem vysadila i to, tak jsem zvědavá - jen jsem se dala do cvičení dle Mojžíšové - snad to nějak pomůže, když už ne k těhotenství, tak aspon k nebolestivé MS

komive
27. čer 2016

@maggie_ Hele, ty ses normálně zbláznila! Všichni čápi asi dorazili k nám! V sobotu jsem jich viděla namouduši patnáct 😀

maggie_
27. čer 2016

@komive_ No si všichni stěžovali, ale já makám i o víkendu 😀 😀 přece Vás v tom nenechám....

beruska1889
27. čer 2016

@kolibricek36 určitě se nám to povede, jen je otázka kdy to bude... 😉 někdo si prostě musí víc počkat, ale o to víc si to pak budem užívat 😉 Je krásné, že máte s tchýňkou takový bezva vztah a že Vás oba podporuje, to se dnes moc nevidí... každý na tchýni jen nadává.... ☹ Třeba se ten sen, brzy stane skutečností 😉 🙂 mně už to občas taky leze na mozek a dokonce i manželovi, jemu už se taky zdává o našich dětech... no je to náročné období.... ☹

sarinka0411
27. čer 2016

Ahoj holky 🙂 přišla jsem od doktorky moje páteční výsledky hcg v krvi je 298,6 takže podle podle výpočtu na dnešek co počítala je to něco přes 600 což bylo na ultrazvuk ještě málo. Tak mám přijít ve středu to už bych měla mít přes 1000 a uděláme konečně ten obrázek 🙂 se těším jak malá na to... Jinak říkala, že je všechno v pořádku tak mám velkou radost 🙂 🙂

komive
27. čer 2016

@sarinka0411 To je skvělý! Těším se i za tebe 🙂

beruska1889
27. čer 2016

@sarinka0411 skvělá zpráva, moc gratuluji 😉 jen tak dál 🙂

sarinka0411
27. čer 2016

@komive
@beruska1889 holky moc děkuji 🙂 já mám takovou radost, že to ani nejde popsat chce se mi dojetím až brečet 🙂 strašně už se těším až uvidím ten obrázek 🙂

beruska1889
27. čer 2016

@sarinka0411 nemáš za co..... dokážu si představit jak jsi šťastná.... je to nádhera, že to konečně vyšlo.... 😉 já už bych bulelal jak malá... 😀 😉 obrázek bude příště a to už obrečíš určitě... 😉 jen si to užívej, je to krása... 😉

sarinka0411
27. čer 2016

@beruska1889 já si taky myslím no, že obrázek už na 100% obrečím 🙂 sice tam moc vidět nebude, ale i tak

kolibricek36
27. čer 2016

@sarinka0411 bezva, at se ti i miminku daří - pak sem dej obrázek 🙂 😎 ¨jen mě udivuje, že mě krev nikdy nebrala na HCG ☹

kolibricek36
27. čer 2016

@beruska1889 slovo tchýně nemám ráda - u mě je to mamka - sice jen druhá, ale je ....
máme cukroví napečeno - hurá 😀 😀 😀
jinak my už moc čekat nemůžem, vzhledem k věku - já se jen modlím, aby pokud by se zadařilo aby to mimi bylo zdravé, moje segra mě tedy děsila, po tom mém ZT, že u ní byly všechny těhu rizikové - ale neřekla proč - a stejně má 3 zdravé děti ....

sarinka0411
27. čer 2016

@kolibricek36 děkuji 🙂 jásný jen co bude tak ho sem šoupnu 🙂 já už jsem nějaká nedočkavá 😀

kolibricek36
27. čer 2016

@sarinka0411 jo, to víš, jsi štěstím bez sebe - ale jse m moooooc ráda, že se vám to povedlo a gratuluju k svatbě

sarinka0411
27. čer 2016

@kolibricek36 nakonec je fakt něco pravdy na tom že když to člověk plánuje zadaří se kolem půl roku až roku 🙂 ... Gratuluješ k svatbě? My ale zatím nic neplánujeme 😀 ještě nepřišel s prstýnkem a nezeptal se 😀

komive
27. čer 2016

@sarinka0411 Třeba je @kolibricek36 jasnovidka! 😀

kolibricek36
27. čer 2016

@sarinka0411 @komive jasnovidka tedy nejsem, ale asi jsem něco popletla 😀 😀 😀 omlouvám se 😨
aspon vidítě jak mi dneska hrabe ... 😀 😀 😀

sarinka0411
27. čer 2016

@komive nejspíš a nebo mám já sklerózu a nepamatuji se že bych se o tom zmínila, ale zatím fakt neplánuju čekám až přijde s prstýnkem 😀 rodiče napůl planují za nás od první chvíle co jsme jim to řekli 😀

sarinka0411
27. čer 2016

@kolibricek36 v pohodě vždyť se nic neděje 🙂

kolibricek36
27. čer 2016

@sarinka0411 fakt mi dneska hrabe 😀 😀 😀

terka228
27. čer 2016

@sarinka0411 To je super 😀 Mám radost i za Tebe a těším se na obrázek 😀 Jen tak dál a hlavně, ať i dál vše v pořádku 🙂

digisek
27. čer 2016

@sarinka0411 veliká gratulace.......

holky zas jedna nová těhulka ........ tak šup šup nakazit nás a ať to tu řídne 😀 ...

@maggie_ prosím tě neposílej ty ptáky na jedno místo......pěkně nás poděl........co to je za spravedlnost když u mě 0 a u @komive 15 😀 😀 😀

bonynka1981
27. čer 2016

Ja jednoho o vikendu videla v uherskem hradisti tak nevím pro koho byl😀

janina29k
27. čer 2016

Tak jsem se zase trochu zasmála.
Chjo... já se z toho mýho chlapa zblázním! Koupila jsem ovulační testy, zobu listovku a on najednou přijde s tím, že to necháme až na podzim! ☹

Strana