Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, snažíme se od nového roku. Vysadila jsem HA po 11letech. První cyklus po 34dnech, divila jsem se, že vůbec MS přišla, po tolika letech HA. Tenhle měsíc jsem 19DC a 4DPO.. Aspoň podle pozitivního Ovu testu. 🙂 Snažili jsme se, tak doufám, že se zadařilo, ale teď to čekání kdy testovat je šíléné 🙂 Jinak jsem četla celou diskuzi a všem držím moc moc palce.. 🙂 snažím se na to nemyslet, ale sami podle vašich reakcí to znáte 🙂
@jajinka147 neboj, urcite se to povede. Moje prvni tehu bylo hned 2.mesic po vysazeni HA, taktez po 11letech 😀
@kamimnichov jéé kéž by, moc bych si to přála 🙂 kdo ne, tady ve skupině 😀 jedem ve středu na wellnes tak přijdu aspon na jiné myšlenky. Myslíš, že můžu do vířivky, kdyby se náhodou zadařilo? díky
@jajinka147 ted jsi teprve 4dny po ovu,ne? tak si myslim, ze muzes...je to jen tepla voda, ne varici, ne? jak uz se na mnoha diskuzich psalo, pokud to ma to miminko vydrzet, tak vydrzi ledaccos. Ja jezdila prvni tehu do 34.tt na kole (damskem) uplne vsude- ziju v Nemecku a tady je to jako bezny dopravni prstredek. Kolo ma 16kg a obcas jsem ho musela nadzvednout, abych ho dala treba ke stojanu...a v poho. Taky jsem byla 3x tydne na 8h u kamaradky se 2 detmi a polovinu casu tahala jejiho mladsiho (narodil se, kdyz ja byla v 6.tt) takze asi tak.
Nejhorsi je, ze si i ja ted rikam, jestli ten kocarek, co zvedam a hazu do auta neni nebezpecny...ale to by proste nebyly druhatka, ani tretatka :-P
@kamimnichov jak staré máš mimčo? Chápu, že s mimčem to ani jinak nejde. Ano to já si také pořád říkám, že kdyby to nemělo vydržet ani teplou koupel, že bych se pak z toho všeho co se má a nemá musela zbláznit. Jenže jsem před pár lety už jednou o mimi přišla, i když to tehdy nebylo plánované, pořád na to myslím, aby se to nestalo znova.. Ale pořád si říkám, že mám teď mnohem lepší životosprávu.. Jak dlouho se teď u druhého snažíte vy? bereš nějaké vitamíny?
@jajinka147 ah jo, to mi je moc lito ☹ ale verim, ze to tentokrat vyjde
mam 14ti mesicniho chlapecka...zacina chodit, ale ne natolik, abych nemusela dost hodne nosit
kdybych uz aspon nemusela nest z garaze jeho i nakup...pak je to vic jak 20kg najednou
2.mesic...a vypada, ze vyslo - uvidime, jak bude carka silit (ted to byla jen predehra...asi se jeste stydi)
Tak dnes koupen test Benu. Druhá čárka byla sice slabounká, ale byla tam, je to test s nižší citlivostí (i když jsem se na to v lékárně 2x ptala 🙄 ) a ještě k tomu dělaný odpoledne. Pro jistotu zopakuji ve středu, ale troufám si říct, že jsem v tom 😀
ja budu delat test ve stredu.. nebo spis pojedu k dr... jsem zvedava.. doufam ze to neni falesne pozitivni.... ale falesne positivni by nesilil ... ze ne.... pred ms jsem mela stin a po ms ktera nedosla .. viz obrazek testu
tak dnes uz pekna carka...damy, verim ze nam to vyslo...tak jeste preckat nasledujicich 8tydnu
@kamimnichov jééé tak to tiše gratuluju.. Určitě to zvládnete.... chápu, že s tím nošením to jinak nejde, ale 20kg je opravdu hodně.. tak ať nakupuje chlap.. měla by ses šetřit, kor jestli se to povedlo..
@patrikpavla Obrázek nevidím, ale máš pravdu, že by jinak nesílil 🙂 A hlavně když nedošla MS tak to je pozitivní zpráva.. Držím palce, ať to Dr. potvrdí... Gratuluji.
@bianca_86 gratuluji 🙂
S těma pozitivníma testíkama se roztrhl pytel koukám, že by byl opravdu šťastný cyklus.. Doufám, že se mezi vás brzo přidám 🙂
@kamimnichov
Gratuluji
Já budu testovat až zítra a snad už taky bude druhá čárka silná
Holky pojdte udelat anketu: jakym stylem to oznamite tatinkovi. Muz je ted nemocny, tak radeji pockam...vsak to znate - nemocnej chlap je neprijemnej...a asi bych byla z reakce zklamana. No, ale aspon mu to muzu nejak pekne vymyslet.
@kamimnichov u prvního to poznal sám, přestala jsem pít a kouřit, takže mu to došlo. Teď jsme se hodně snažily, takže o nějaké nečekané překvapení také nešlo, našel mě uřvanou na záchodě s testem v ruce. U nás se hold žádná překvápka nekonají.
@kamimnichov
taky bych chtěla něco originálního, i když to zatím není potřeba :D
Máš pravdu, že jestli je nemocnej, tak radši počkat, každý chlap umírá :D Já přemýšlela, že bych koupila něco na miminko a dala mu to do věcí, nebo mu koupila třeba hrníček s napísem TÁTA nebo tak něco 🙂
@jajinka147 jj, to je pekne...jen takove veci uz ma ☹ Udelala jsem mu takhle adventni kalendar - to bylo poslednich par tydnu pred porodem (mam to na fotoblogu).
@kamimnichov gratulace ať je vše tak jak má 😉
Ahojky, tak se zase hlásím, 14tý den cyklu a zatím bez pozitivního ovulačního testu, čekám ho tak za 5dní.... Jsem ráda že už jsou i úspěchy 😉
Minule sem mu to řekla jen tak po příchodu z práce. Sama sem z toho byla tak nervózní že sem to skoro ani vyslovit nemohla.... Letos sem si myslela že to zahrnu do valentýnského přáníčka, nepovedlo se.... Ještě mám šanci na Den otců (třetí neděle v červnu), ale na některé státy připadá na 21.3. 😉 Jinak se mi moc líbí ty oznámení pomocí bodýček s nápisem "tátův miláček". Nebo když přijde řeč na dovolenou, tak říct "letos ale musíme objednat pro tři" 😉
Ahoj holky, asi pred 14dny jsem zalozila tuhle diskusi a to uz jsem byla TEHU, pote jsem to zjistila🙂, dnes jsem byla na kontrole u sveho gynekologa. 5+5TT. Pan doktor je spokojen, ulozeni plodu, nalez a velikost je nejlepsi jak jen muze byt. Popvyrostlo oproti minulemu tydnu😉. Jsem po ZT koncem minuleho roku. PN jsme kratce probrali a v podstate mi ji hned dal a rekl ze mam udelat vse pro to, aby to dobre dopadlo. Takze jsem doma.na PN, uz si delam plany lehkych aktivit a hodlam nastudovat modreho konika a maminku...atd )
A koukam.co je tu vse noveho, tehulkam gratuluji a ostatnim drzim pesti.🙂 b.v.
ahoj.. jestli se to potvrdi ma krasny darek k 30 narozeninam...
@patrikpavla ja to dala priteli k Valentynu🙂
@brunetkavalery Moc gratuluji, to je skvělé. Takže šetřit a dávat na sebe pozor. Užívej si to... Tiše závidím 🙂 Snad se taky dočkám.. Je to nekonečné. Už máš nějaké příznaky? 🙂
@kamimnichov tak nevím, kdyby tě něco napadlo, budu ráda za rady, dopředu :D
@maslicko ahoj, no u me jeste nehrozi, tento mesic me predbehnes ;) Minule jsem mela ovu 23dc, a ted jsem 11dc... Ale doufam, ze se mi treba po feminanu posune a zkrati, to by bylo skvely. Jinak vcera mi dosli od pani objednany testy, hodne testu 🙂 tak asi zacnu o vikendu. Co ty? Uz testujes?
@jajinka147 Ahoooj, diky a drzim pesti🙂
No priznaky mam.nevolnost spise mala pri hladu-vlci hald, ale snim toho malo. A tvrdsi prsa.....jsem zvedava, co me ceka.....
@brunetkavalery děkuji. Tak snad moc nevolností nebude 🙂 Držím palce, at je vše v pořádku 🙂 Já čekám MS za týden.. Tak snad týden rychle uteče. Min. měsíc jsem si už myslela, že se to povedlo, nevolnost, bolest břicha, prsou.. a nakonec to bylo po 11letech vysazení HA. Takže ani nevím zda to poznám :D

@saruska26 tobě též 😉 zapomněla jsem tě, zmínit v komentu nad 😀