Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
holky, doma se mi válí 5 ovu testů, není to moc, ale kdybyste některá chtěla, můžu vám to poslat.
@kamimnichov myslela jsem na to oznámení příteli 🙂
@jajinka147 ah, sama porad jeste nevim ☹
udelala jsem i peknou anketu u nas v prosincovkach 2014. Zaujalo mne jich hned nekolik, ale asi nic pro nas ☹
- 2leta holcicka cely den trenovala, aby az prijde tatinek domu rekla "mami mimi", ukazovala na brisko a podala mu test (to ale ten muj certik nezvladne, jo, tak sezvejkat ho)
- dat sklenicku s moci a test na stul a pockat, jestli bude tata zvedavej a zkusi testnout
- bodycko s napisem budu velky bracha/segra...a jen tak nechat pobihat, dokud si toho nevsimne (a ze to u chlapa muze byt dlouho)
@maslicko Nevim 🙂 Podzim jsem měla uplně totálně rozházenej.. :( Minulý měsíc jsem zkusila testy poprvé, a to ovu asi byla. A tento měsíc jsem začala poprvé měřit teplotu, jsem na sebe zvědavá, jestli vytrvám, zatim je výsledek akorát takový, že od tý doby co měřím, cca týden, se mi hůř spí, protože na to pořád mysím, že ráno nesmím zapomenout ;)
Kdy cca ovu očekáváš? Příští týden? Abych držela palce ;)
potvrzeno... sla jsem do laborky jako samoplatce.. jsem tehotna... je to v zacatku hcg 73,8
v patek jsem to mela dostat 19. A dnes je to 6 den.. odpovida tpmu hcg... ted zas budu mit strach aby to prosperovalo .. pak srdicko aby bylo atd
@patrikpavla ticha gratulace 😉 držím palce ať je vše ok 🙂
@marla86 a holky co cekate na// urcite to vyjde, vim to🙂 musi to vyjit pamatujte ze priroda se chce mnozit a delit🙂🙂
@martina16horysek dekuji snad to bude ok... jen ze mam jen 6 dni po ms 73,8 hcg.. snad to bude silit
@gabulkam Tak budu držet palce, jdeme to zkoušet dál! Tak snad se ms ještě rozjede. Já jsem šla málem na vyvolávačku na podzim, doktor říkal, že tomu dáme ještě 14 dní šanci a nakonec naštěstí ms přišla. Jsem se smála, še se asi lekla 🙂 Já když piju kontryhelový čaj, tak ms jakštakš mám, jak přestanu, tak se ms loudá...
@marla86 no já to mám první cyklus po vysazeni antikoncepce a když 44DC MS nedorazila a test snehobily,tak sem se vydala na řádu a rovnou jsme to s doktorem uzavreli injekcí, tak snad ještě dorazí, abych to nemusela resit ještě nejak... Kontryhel mám koupeny,ale cekam na MS,abych mohla začít pít 😀
@gabulkam to je zajímavý, jak je každý doktor jiný 🙂 mně doktor říkal, že po vysazení antikoncepce není výjimkou, že ms půl roku nedorazí, a že je to normílní. Mně teda naštěstí dorazila ještě + - v limitu ;) ale prostě chci tím říct, že můj doktor není moc fanda zbytečných léků a myslím, že 44 dc by mi ani vyvolávačku nedal...
A kontryhel doporučuju! Někomu teda taky nesedí, ale za mě dobrý 🙂
@gabulkam uff, to musí být dost nepříjemné....
Jen poznámka všem co vysadily HA, třeba u mě to trvalo víc jak půl roku než se zadařilo, z toho 3 měsíce bez ovulace... HA je bestie. Někteří doktoři dokonce doporučují půlrok po vysazení se vůbec nepokoušet, že je pak vyšší rizoko potratů... ale to záleží na tipu antikoncepce....
@maslicko anikoncepci jsem vysadila v prosinci, 5.1. přišla MS úplně přesně, ale od té doby nic. Doktor mi po prohlídce říkal, že sliznice není nijak nízká, že se to pomalu připravuje, ale do dneška stále nic... Vydržím a uvidím, říkal mi minulý týden, že kdyby MS do dvou týdnů nepřišla, tak ať se přijedu ukázat, tak mám ještě týden čas 🙂
@rumisik dokrot mi říkal, že po vysazení může nějakou dobu trvat než se to srovná samo, takže to jako chápu, jen bych to už chtěla dostat, abych to nemusela řešit ještě něčím dalším. Já si myslím, že to mám prostě já problém, protože ještě než jsem začala brát HA, tak jsem to měla taky šíleně nepravidelné, třeba jednou za 5 měsíců a musela jsem zobat utrogestan, aby se mi to aspoň trochu srovnalo, pak jsem nasadila HA a bylo to v poho, tak sem doufala, že se to třeba nastartovalo, tak uvidíme jak to půjde, ale je pravda, že moc času na nějaké dlouhé rovnání asi nemám, přeci jen už mi v červnu bude 31, tak abych aspoň jedno mimčo stihla🙂
@marla86 no jestli číslo v tvém nicku značí ročník narození, tak to jsi ještě o rok mladší... Já jsem si to do teď nějak neuvědomovala, s manželem jsme se poznali teprve před 4 rokama, pak jsme si zařizovali bydlení a do toho jsem dodělávala dálkové vysokou školu, vloni v říjnu jsme se vzali a řekli si, že bychom do toho teda šli, ale už nám je tolik kolik je, mě bude za 4 měsíce 31 a manželovi bylo v listopadu 37... tak snad to stihneme brzo 😉 určitě nám to musí vyjít 😉
Ahoj mezi se k vám přidat? MS (ne)čekám 2.3 je tady někdo podobně?

@jajinka147 a jake rady mas na mysli?